Helt specielt spahotel på Fyn

Hos Great Northern tilbyder vi spaophold samt wellnessophold på Fyn i den charmerende havneby Kerteminde på Fyn. Kombiner dit hotelophold med et besøg i vores spa og nyd velsmagende gastronomi i restauranten. Du kan også vælge at kombinere dit spaophold med en tur på vores golfanlæg, som får golf og den smukke naturoplevelse til at gå op i en højere enhed.

Great Northern er det perfekte spaophold på Fyn for jer, som ønsker ro, nærvær og forkælelse. Det er en tiltrængt pause fra hverdagen, som ofte kan være hektisk for mange af os.

Unikke hotelværelser

Great Northern er omgivet af store grønne områder, og her finder du vores unikke hotelværelser.

Værelserne på Great Northern adskiller sig fra mange andre spahoteller. Vores værelser er nemlig ikke blot placeret ved siden af hinanden på en lang gang. I stedet består vores værelser af 15 mindre ”bungalows” sirligt placeret midt i den smukke natur. Ved første øjekast får du måske slet ikke øje på værelserne, fordi de er skabt som en del af den rå natur og indgår som en naturlig forlængelse heraf. Den diskrete byggestil er med til at give den helt unikke stemning, som kendetegner Great Northern.

 

Værelserne er indrettet i nordisk stil med en stor, lækker seng i centrum, og herfra har I den smukkeste udsigt ud over grønne områder og vand. Foran huset har I jeres helt egen private terrasse med udsigt ud over de grønne områder og vand, og der er god afstand mellem de 15 værelser, så I har fuldt privatliv og kan nyde hinanden i fred og ro. Så tag plads i en af lænestolene med et koldt glas i hånden, smæk benene op, sluk telefonen, og nyd udsigten.

Beskrivelse af naturen og vandet omkring Great Northern Spa i Kerteminde. Omgivet af smuk natur og vand, tilbyder stedet hyggelige hytter til et afslappende ophold.
Spaophold på Fyn

Fantastisk spaophold på Fyn

Havde en fantastik spaophold på Fyn med min kæreste og havde en fantastisk oplevelse, med smukke omgivelser og selvom der var travlt var der ikke overfyldt. Vi fik også noget mad fra restauranten som smagte dejligt. Kan kun anbefale stedet og har tænkt mig at komme igen.

Daniel Nyberg Larsen

5 ud af 5 stjerner
placeholder

En spaoplevelse omringet af ro

Vi garanterer en spaoplevelse ud over det sædvanlige i vores 4.500 m2 store spaområde. Vores spaområde byder på forskellige afslappende spaoplevelser som vores Infinity Pool, der lader dig svømme direkte udenfor, opvarmet Terrace Pool, Hot Bath, Cool Bath, Ice Bath, Whirlpool med masserende dysser, Salt Bath, dampbade og vores Panorama Sauna, hvorfra du har udsigt ud over det smukke landskab, der omgiver Great Northern.   Vores kunder beskriver Great Northern som et sted, hvor der er en helt bestemt ro, som du ikke finder på andre spahoteller. Vi er nemlig omgivet af natur, så langt øjet rækker, og du har udsigt til det hele under din spaoplevelse. Roen forstærkes yderligere af, at du altid har din egen Day Bed under dit spaophold. Derudover vil der altid være maks. 30 gæster inde per spadagang. Hvis du ønsker det, kan du kombinere din spaoplevelse med en spabehandling som f.eks. massage, mælkebad eller en Sway Bed.
default

Nyd en gastronomisk oplevelse i restauranten

Som en del af dit wellnessophold tilbyder vi en gastronomiske oplevelse i Restaurant EAT, hvor vi serverer dansk-fransk inspirerede retter, skabt ud fra en gastronomisk nysgerrighed og lokale råvarer.

I vores restaurant serverer vi både morgenmad, frokost og aftensmad. Vores menukort består af en blanding af klassiske retter og mere specielle anretninger, hvor dine sanser kan gå på opdagelse.

Hold desuden øje med vores forskellige arrangementer, som vi tilbyder i restauranten. Vi afholder blandt andet champagneaften, sæsonoplevelser, samt forskellige vin- og øl arrangementer.

... Nyd en afslappende oplevelse før eller efter din behandling ...

Spaentré fra 500,-

Great Northern Spa
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER