Spaophold på Fyn

Great Northern Spa

Helt specielt spahotel på Fyn

Hos Great Northern tilbyder vi spaophold samt wellnessophold på Fyn i den charmerende havneby Kerteminde på Fyn. Kombiner dit hotelophold med et besøg i vores spa og nyd velsmagende gastronomi i restauranten. Du kan også vælge at kombinere dit spaophold med en tur på vores golfanlæg, som får golf og den smukke naturoplevelse til at gå op i en højere enhed.

Great Northern er det perfekte spaophold på Fyn for jer, som ønsker ro, nærvær og forkælelse. Det er en tiltrængt pause fra hverdagen, som ofte kan være hektisk for mange af os.

Unikke hotelværelser

Great Northern er omgivet af store grønne områder, og her finder du vores unikke hotelværelser.

Værelserne på Great Northern adskiller sig fra mange andre spahoteller. Vores værelser er nemlig ikke blot placeret ved siden af hinanden på en lang gang. I stedet består vores værelser af 15 mindre ”bungalows” sirligt placeret midt i den smukke natur. Ved første øjekast får du måske slet ikke øje på værelserne, fordi de er skabt som en del af den rå natur og indgår som en naturlig forlængelse heraf. Den diskrete byggestil er med til at give den helt unikke stemning, som kendetegner Great Northern.

 

Værelserne er indrettet i nordisk stil med en stor, lækker seng i centrum, og herfra har I den smukkeste udsigt ud over grønne områder og vand. Foran huset har I jeres helt egen private terrasse med udsigt ud over de grønne områder og vand, og der er god afstand mellem de 15 værelser, så I har fuldt privatliv og kan nyde hinanden i fred og ro. Så tag plads i en af lænestolene med et koldt glas i hånden, smæk benene op, sluk telefonen, og nyd udsigten.

Great Northern Spa
Spaophold på Fyn

Fantastisk spaophold på Fyn

Havde en fantastik spaophold på Fyn med min kæreste og havde en fantastisk oplevelse, med smukke omgivelser og selvom der var travlt var der ikke overfyldt. Vi fik også noget mad fra restauranten som smagte dejligt. Kan kun anbefale stedet og har tænkt mig at komme igen.

Daniel Nyberg Larsen

5 ud af 5 stjerner
placeholder

En spaoplevelse omringet af ro

Vi garanterer en spaoplevelse ud over det sædvanlige i vores 4.500 m2 store spaområde. Vores spaområde byder på forskellige afslappende spaoplevelser som vores Infinity Pool, der lader dig svømme direkte udenfor, opvarmet Terrace Pool, Hot Bath, Cool Bath, Ice Bath, Whirlpool med masserende dysser, Salt Bath, dampbade og vores Panorama Sauna, hvorfra du har udsigt ud over det smukke landskab, der omgiver Great Northern.   Vores kunder beskriver Great Northern som et sted, hvor der er en helt bestemt ro, som du ikke finder på andre spahoteller. Vi er nemlig omgivet af natur, så langt øjet rækker, og du har udsigt til det hele under din spaoplevelse. Roen forstærkes yderligere af, at du altid har din egen Day Bed under dit spaophold. Derudover vil der altid være maks. 30 gæster inde per spadagang. Hvis du ønsker det, kan du kombinere din spaoplevelse med en spabehandling som f.eks. massage, mælkebad eller en Sway Bed.
6
Infinity Pool
32°
Det særlige highlight er den store infinitiv pool hvor du kan svømme direkte udenfor. Her er der også spabænke med undervandsdysser.
Terrace Pool
42°
Herfra kan du nyde et panoramaview over både landskab og "Driving Range".
Hot Bath
40°
Den stærke varme giver en følelse af, at musklerne langsomt smelter, mens blodcirkulationen øges og gør dig afslappet.
Panorama & Soft Sauna
52°
Traditionel sauna med tør varme, der har en afslappende effekt på kroppen. Kombiner evt. med kolde bade for en frisk opkvikkende effekt.
COOL BATH
Det sætter skub i kredsløbet, og der transporteres mere iltet blod rundt til kroppens muskler og organer, ligesom der sættes skub i udskillelsen af affaldsstoffer.
ICE BATH
Tag turen mellem bruseren og icebath op til tre gange og mærk, hvordan dine muskler slapper af og din krop bruser af velvære.
WHIRLPOOL
38°
Varme jetstråler skaber boblende vand som masserer og giver fornyet energi i kroppen. Herfra kan du nyde et panoramaview over golfbanen.
SALT BATH
35°
Saltvand er en lækker skønhedskur. Det gør huden sundere, strammere og smukkere at se på. Det salte vand virker mod alt fra slap hud, søvnløshed og stress.
AROMA STEAM
46°
Med en luftfugtighed på 100% giver det traditionelle dampbad med aroma en behagelig total varmeoplevelse. Når du kommer ud, er der mulighed for at køle kroppen ved at gnide den med is.
SALT STEAM
42°
Saltdampe har meget effektiv virkning på huden, der bliver blød og får en smuk glød.

Nyd en gastronomisk oplevelse i restauranten

Som en del af dit wellnessophold tilbyder vi en gastronomiske oplevelse i Restaurant EAT, hvor vi serverer dansk-fransk inspirerede retter, skabt ud fra en gastronomisk nysgerrighed og lokale råvarer.

I vores restaurant serverer vi både morgenmad, frokost og aftensmad. Vores menukort består af en blanding af klassiske retter og mere specielle anretninger, hvor dine sanser kan gå på opdagelse.

Hold desuden øje med vores forskellige arrangementer, som vi tilbyder i restauranten. Vi afholder blandt andet champagneaften, sæsonoplevelser, samt forskellige vin- og øl arrangementer.

... Nyd en afslappende oplevelse før eller efter din behandling ...

Spaentré fra 500,-

Great Northern Spa
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER