Golf & Academy

PLAY
På Great Northern er det vores ambition at levere kompromisløs kvalitet sammen med det dér lille ekstra, der gør golfoplevelsen helt unik for både begynderen og den øvede. Designet med henblik på at være den ultimative destination for golfspillere verden over tilbyder vi baner og træningsfaciliteter i verdensklasse. Her bærer hver detalje præg af vores kærlighed til sporten og respekt for dens stolte traditioner.
restaurant-cover
18
HULLER PÅ GREAT NORTHERN COURSE
9
HULLER PÅ ACADEMY COURSE
18
UNIKKE KURSER & LEKTIONER

VERDENSKLASSE GOLF - NICKLAUS DESIGN

Great Northern er den første danske bane designet af det verdenskendte Nicklaus Design. Designet med inspiration fra nogle af verdens bedste golfbaner - men med sit eget unikke udtryk.
GREEN FEE - PRISER
GREAT NORTHERN COURSE
Weekend & Helligdage
900 DKK
1200 DKK
ACADEMY COURSE
9 Huller
400 DKK
inkl. moms
Driving Range – Golf Danmark

Driving Range & træning

Great Northerns driving range er indbegrebet af kvalitet. Her slår du fra græs i samme kvalitet som på banens fairways. Hertil kommer udfordrende target greens opført i samme kvalitet som på selve Great Northern Course. Herudover finder du både putting- og chipping greens designet til at mestre dit shortgame, samt banebrydende simulatorgolf der muliggør spil hele året. Besøg driving rangen og få inputs fra instruktører i verdensklasse, dedikerede til at bringe det bedste frem i dit spil.
DRIVING RANGE
Fri benyttelse af range 60 min før tee-tid
DRIVING RANGE
Åben - 08:30 - Solnedgang
3 TIMERS DRIVING RANGE FEE
DRIVING RANGE, CHIPPING GREEN OG PUTTING GREEN
300 DKK
HELDAGS DRIVING RANGE FEE
DRIVING RANGE, CHIPPING GREEN OG PUTTING GREEN
600 DKK
SIMULATOR GOLF
GÆST / MEDLEM
maks. 4 pers. pr. tid
200 DKK
PR. TIME
Great Northern Golf Course – Golfbane i særklasse

ACADEMY PRO-TRÆNERE

Great Northern Academy er dedikeret til at bringe det bedste frem i dit spil. Et udvalgt hold af specialister står klar med professionel vejledning for både den øvede og uøvede. Great Northern Academy tilbyder de perfekte rammer for talentudvikling og er designet til at udvikle dit spil uanset niveau.
LEKTIONER
MEDLEM
Lektion 20 MIN.
Lektion Junior
Fra 300 DKK
200 DKK
Lektion 50 MIN.
Lektion Junior
Fra 600 DKK
400 DKK
GÆST
Lektion 20 MIN.
Lektion Junior
Fra 350 DKK
200 DKK
Lektion 50 MIN.
Lektion Junior
Fra 750 DKK
400 DKK
BLIV MEDLEM
OPLEV ALLE FORDELENE SOM MEDLEM.

Great Northern Golf Club er åben for alle. Her spiller elite og nybegyndere, lokale og tilrejsende side om side i et afslappet miljø.
Vores klub og vores medlemmer drives af en fælles passion for sporten og dens traditioner, og vi lægger stor vægt på at skabe et aktivt, åbent og socialt foreningsliv. Et samlingspunkt for alle i og omkring Great Northern.

Medlemsskab – Great Northern Golf Club
gift Køb gavekort