Golf & Academy

EKSKLUSIV GOLF
På Great Northern er det vores ambition at levere kompromisløs kvalitet sammen med det dér lille ekstra, der gør golfoplevelsen helt unik for både begynderen og den øvede. Designet med henblik på at være den ultimative destination for golfspillere verden over tilbyder vi baner og træningsfaciliteter i verdensklasse. Her bærer hver detalje præg af vores kærlighed til sporten og respekt for dens stolte traditioner.
restaurant-cover

VERDENSKLASSE GOLF - NICKLAUS DESIGN

Great Northern er ét af Europas mest eksklusive og prestigefyldte destinationer for golfspillere verden over. Det anerkendte designfirma ”Nicklaus Design” har på smukkeste vis fanget den rå natur og skabt en golfbane med et unikt layout og design. Nordisk design kombineret med nordisk natur – alt sammen i kompromisløs kvalitet. Dette golfparadis er placeret i naturskønne omgivelser og bygget på en inderlig passion for golfsporten. Udover golfbaner i international særklasse kan du også opleve det 4500 m2 store Great Northern Spa - samt restaurant, hotel og træningsfaciliteter. Alt er opført i samme kompromisløse design og kvalitet. En unik oplevelse i hjertet af Danmark.
GREEN FEE - PRISER
GREAT NORTHERN COURSE
18 huller
700-1.500 DKK
Min. hcp. 36
ACADEMY COURSE
2 x 9 huller
400 DKK
600 DKK
BANESTATUS
ÅBEN
18-HULS BANE I VERDENSKLASSE

GREAT NORTHERN COURSE

Great Northern Golf Course er den første danske golfbane designet af det verdenskendte Nicklaus Design. Denne udfordrende 6.775 meter lange 18-huls bane tilbyder en unik golfoplevelse i alle vejrforhold. Banen er designet med respekt for den omkringliggende natur - og tilbyder naturskønne rammer for golfoplevelser i verdensklasse. Banens forløb, bunkers, greens og fairways giver dig en unik oplevelse af at spille en sand mesterskabsbane. Great Northern Golf Course er kåret som en af Europas absolut bedste golfbaner i både 2018 og 2019. Designet med inspiration fra nogle af verdens bedste golfbaner – men med sit eget unikke udtryk.

Great Northern Golf Course – World Class Golf
9-HULS BANE - UDFORDRENDE & SPÆNDENDE

ACADEMY COURSE

Great Northern Academy Course er opført i samme kompromisløse kvalitet som Great Northern Golf Course. Oplev kuperede fairways, et udfordrende banedesign – og smukke omgivelser. En unik 9-huls golfbane med udfordringer for selv den etablerede golfspiller. Great Northern Academy Course tilbyder unikke rammer for dedikeret talentudvikling – eller som et supplement til den både udfordrende og lange 18-huls bane, Great Northern Golf Course.

(C) Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com
arrow
arrow
Great Northern Golf Course
GN#2 34A
Great Northern – Golf, Spa, Restaurant & Hotel
Great Northern Golf Course
Great Northern – World Class Golf
GN 22
Great Northern Golf Course – Golfbane i international klasse
GREENFEE HOS GREAT NORTHERN
- INKLUDERET I PRISEN
Spilleret til Great Northern
- Great Northern Golf Course eller Academy Course
Adgang til driving range
- Fri bolde - Short Game Area - Putting Greens
Adgang til omklædningsfaciliteter
Herre- & Dameomklædning
Lån af håndklæder
- Inkl. sæbe, shampoo mm.
Udlevering af scorekort
Specielt lavet til dig og dit handicap
PRIVAT SKAB TIL OPBEVARING
- Kodelås for sikker opbevaring under dit besøg
FACILITETER I SÆRKLASSE

SERVICES

Great Northern tilbyder unikke faciliteter af højeste kvalitet for både medlemmer og besøgende gæster. Der tilbydes buggy-udlejning med indbygget GPS signal og interaktivt kort, specialdesignede omklædningsfaciliteter samt baneservice i absolut topklasse. Et besøg hos Great Northern skal være afslappende for alle og det er hermed vores fornemmeste opgave at sikre netop dette. Great Northern tilbyder også udlejning af golfudstyr – samt en Pro Shop med et bredt udvalg af egne produktserier og golfudstyr.

GN 18
BLIV MEDLEM AF GREAT NORTHERN

MEDLEM

Et medlemsskab hos Great Northern er den ultimative golfoplevelse i Danmark. Udlev dine golfdrømme hos Great Northern og bliv en del af et unikt og rummeligt miljø. Nordisk Generøsitet i sin reneste form.

Som medlem af Great Northern tilbydes du et bredt udvalg af eksklusive fordele og services – samt frit spil på to af de bedste golfbaner i Europa. Læs mere om alle fordelene ved at blive medlem af Great Northern Golf Club herunder.

Medlemsskab – Great Northern Golf Club
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER