"GOLFBANER - GOLFKLUB - ACADEMY - TRÆNING"

Golf Experiences

98

Nogle golfdrømme går i opfyldelse

Et fristed for spillere


Sammen med toneangivende Nicklaus Design har vi skabt et spektakulært golfanlæg, der favner Fyns bølgende landskaber, naturens rå skønhed, og tiltrækker golf-aficionados fra hele verden. Mens solen titter frem og natteduggen fordamper, byder vi dig velkommen til en ny dag med formidable golfoplevelser. Og efter en hel dag herude vil du være hensat til at dagdrømme om dit næste besøg på greenen.

"A NICKLAUS DESIGN GOLF COURSE"

Great Northern er den første danske golfbane designet af det verdenskendte Nicklaus Design. Nicklaus Design-teamet har med stor omhu og respekt søgt at indfange og udnytte den smukke natur og det eksisterende terræn. Samtidig er der taget højde for de fremtrædende vindforhold, der kan spille en central rolle i golfoplevelser i Danmark - og kan ændre personlighed og spilbarhed på daglig basis.
Udforsk banen
MØDER & ARRANGEMENTER

EVENTS

Placeret midt i den fascinerende natur i Kerteminde, og med kort afstand til både lufthavn og motorvej, tilbyder Great Northern inspirerende rammer, fængende faciliteter og unikke oplevelser som alle kan være med til, at gøre netop dit møde eller arrangement mindeværdigt.

74
GOLFEVENTYR PÅ ÉN AF EUROPAS BEDSTE GOLFBANER

Greenfee fra 700,-

76
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER