"TRÆD IND I EN VERDEN AF RO, FORDYBELSE OG NÆRVÆR"

Aqua Spa

Great Northern Spa

"Dyk ned i en verden af velvære"

I vandets dybe stille ro


Fra det øjeblik du træder indenfor i vores Aqua Spa, træder verden udenfor i baggrunden.
Her er aldrig flere gæster, end hvad godt er. Lader du dig omfavne af vandet og rummets ro, vil du mærke at skuldrene sænker sig og sanserne åbner sig. Når du forlader os, vil blomsterne dufte sødere, vinen vil smage bedre, og du vil føle dig opladt på ny. Det er salus per aqua, helse gennem vand, som i den helt oprindelige betydning af spa.

Spa Journeys:

23
MORGENSPA
KL. 08:00-11:00
Dette morgenritual er udviklet til at vække kroppen op efter søvnen og gøre dig klar til en ny dag. Ved ankomsten modtager du en specialudviklet guide til din morgen. Ved at skifte mellem varme og kolde oplevelser i sauna, damp, vand og kulde kickstarter vi dit system og får varmet muskler, organer og huden op. Vi bruger dufte som f.eks. eukalyptus til at stimulere dine sanser og minde dig om, at enhver ny morgen er en frisk begyndelse.
Book Morgenspa
24
MIDDAGSSPA
Kl. 12:00-15:00
Midt på dagen trænger man oftest til at blive frisket op og få fornyet energi. Vi modtager dig med en guide til din eftermiddag hos os, hvor du kan se rækkefølgen på de forskellige oplevelser med vand, kulde og varme. I dette ritual arbejder vi blandt andet med aromaterapi i vores sauna og dampbad, hvor for eksempel appelsin og citronaromaer frisker dig op og giver dig velvære.
Book Middagsspa
25
AFTENSPA
Kl. 16:00-19:00
Eftermiddagen og aftenen på Great Northern Spa handler om afslapning og afspænding. Vi har udviklet et ritual til dig, der kommer til at forberede din krop på hvile og afstresse dit sind. Programmet rummer blandt andet saltbad, der får muskler og led til at slappe af. Salt har desuden en helende effekt på din hud og afhjælper eksem. Vi arbejder også holistisk med damp og varme og bruger aromaterapi til at af-stimulere dine sanser.
Book Aftenspa
19
A DAY OFF
Kl. 09:00-15:00
Forkæl dig selv med eventyrlig afslapning i hverdagen – og få et velfortjent afbræk fra hverdagens faste rammer. Her får du rigelig tid til at komme helt ned i tempo, nyde de naturskønne omgivelser og udforske de mange bade. Hertil bydes du også på velsmagende sæsonfristelser fra Restaurant EAT
Book A Day Off

"INDEN DIT BESØG"

Praktisk Info


ÅBNINGSTIDER
08:00 - 20:00
Aldersgrænse: min. 18 år

KONTAKT
+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

”EN AFSLAPPENDE REJSE IND I DIG SELV”

De store panoramavinduer bringer den fantastiske fynske natur indenfor, mens du nyder oplevelsen at have timer for dig selv i de smukkeste omgivelser, med ild i pejsen og en dæmpet og venlig atmosfære. Efterlad hverdagen ved portene og tag på en rejse ind i dig selv, eller del en nærværende oplevelse med dem du holder af.

"OPLEV EFFEKTERNE AF VARME, DAMP & KULDE"

Det kan du opleve


Fra din egen personlige day bed kan du gå på opdagelse i de mange forskellige bade, men du er også velkommen til at følge vores specialdesignede "Spa Journey", som vil guide dig igennem alle badene på en måde, hvor du får mest muligt effekt for både krop og sjæl.
Herunder kan du se et udvalg af de oplevelser, som venter dig på din rejse hos Great Northern Spa.

Infinity Pool
32°
Det særlige highlight er den store infinitiv pool hvor du kan svømme direkte udenfor. Her er der også spabænke med undervandsdysser.
Terrace Pool
42°
Herfra kan du nyde et panoramaview over både landskab og "Driving Range".
Hot Bath
40°
Den stærke varme giver en følelse af, at musklerne langsomt smelter, mens blodcirkulationen øges og gør dig afslappet.
Panorama & Soft Sauna
52°
Traditionel sauna med tør varme, der har en afslappende effekt på kroppen. Kombiner evt. med kolde bade for en frisk opkvikkende effekt.
COOL BATH
Det sætter skub i kredsløbet, og der transporteres mere iltet blod rundt til kroppens muskler og organer, ligesom der sættes skub i udskillelsen af affaldsstoffer.
ICE BATH
Tag turen mellem bruseren og icebath op til tre gange og mærk, hvordan dine muskler slapper af og din krop bruser af velvære.
WHIRLPOOL
38°
Varme jetstråler skaber boblende vand som masserer og giver fornyet energi i kroppen. Herfra kan du nyde et panoramaview over golfbanen.
SALT BATH
35°
Saltvand er en lækker skønhedskur. Det gør huden sundere, strammere og smukkere at se på. Det salte vand virker mod alt fra slap hud, søvnløshed og stress.
AROMA STEAM
46°
Med en luftfugtighed på 100% giver det traditionelle dampbad med aroma en behagelig total varmeoplevelse. Når du kommer ud, er der mulighed for at køle kroppen ved at gnide den med is.
SALT STEAM
42°
Saltdampe har meget effektiv virkning på huden, der bliver blød og får en smuk glød.
”OPLEV EN NY FORM FOR RO”

FIND RO

For at sikre rolige og afslappende rammer for alle vores gæster, vil du opleve at der maksimalt er 30 gæster i Aqua Spa af gangen. Alle får deres egen day bed - og aldersgrænsen er min. 18 år. Du vil ved ankomst få udleveret din egen IPad, med magasiner og meditationer. Uanset hvor du befinder dig vil du kunne nyde udsigten og høre specialdesignet musik, som får både krop og sjæl helt ned i gear.

Great Northern Spa
”EVENTS & SELSKABER”

GRUPPER

Vores Spa Guides står klar til at guide dig til den perfekte dag midt i naturens ro. Hvad end du har af tanker og ønsker kan vi sammen skabe unikke rammer, for uforglemmelige oplevelser og nye minder. Sæt nærvær og samvær i centrum og skabt nye traditioner, midt i naturens fredfyldte univers.

Great Northern Spa
... Forkæl dig selv lidt ekstra ....

Behandlinger fra 350,-

Se behandlinger
3 (1)
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER