"TRÆD IND I EN VERDEN AF RO, FORDYBELSE OG NÆRVÆR"

Aqua Spa

Great Northern Spa

"Dyk ned i en verden af velvære"

I vandets dybe stille ro


Fra det øjeblik du træder indenfor i vores Aqua Spa, træder verden udenfor i baggrunden.
Her er aldrig flere gæster, end hvad godt er. Lader du dig omfavne af vandet og rummets ro, vil du mærke at skuldrene sænker sig og sanserne åbner sig. Når du forlader os, vil blomsterne dufte sødere, vinen vil smage bedre, og du vil føle dig opladt på ny. Det er salus per aqua, helse gennem vand, som i den helt oprindelige betydning af spa.

Et billede af en forfriskende morgenspa på Great Northern. Oplevelsen finder sted mellem kl. 08:00 og 10:30. Gæsterne kan fordybe sig i naturens skønhed og nyde en atmosfære af ro, mens de nyder morgenspa-behandlinger
MORGENSPA
KL. 08:00-10:30
Man-Tors: 475,- Fre-Søn: 575,-
En morgen hos Great Northern Spa er en unik måde at vække kroppen op efter søvnen og gøre dig klar til en ny dag. Ved ankomst modtager du en specialudviklet guide til din morgen, som du er velkommen til at udforske. Ved at skifte mellem varme og kolde oplevelser i sauna, damp, vand og kulde vil du få kickstartet dit system - og får varmet muskler, organer og huden op. Alle gæster på vores ”Morgenspa” bydes velkommen med croissanter og smoothies, som kun tilbydes på dette slot – serveres mellem 09-10.
Book Morgenspa
Et billede af en afslappende middagsspa-oplevelse på Great Northern. Oplevelsen finder sted mellem kl. 11 og 14. Gæsterne kan nyde en atmosfære af kreativitet og ro, mens de forkæler sig selv med spa-behandlinger
MIDDAGSSPA
Kl. 11:00-14:00
Man-Tors: 525,- Fre-Søn: 625,-
Nyd en rolig overgang fra morgen til eftermiddag hos Great Northern Spa. I timerne midt på dagen trænger man oftest til at blive frisket op og få fornyet energi. Middagsspa på Great Northern er en oplevelse, der vækker alle sanser og fylder kroppen med en vidunderlig følelse af ro og fornyet energi. Alt er klar til jer, når I kommer - badekåber, håndklæder og tøfler, shampoo og naturligvis lidt lækkert, hvis I bliver sultne eller tørstige undervejs.
Book Middagsspa
Tag en eftermiddagsspa hos Great Northern Spa i Kerteminde. Tag en pause, og nyd nuet fra 15-18.
EFTERMIDDAGSSPA
Kl. 15:00-18:00
Man-Tors: 525,- Fre-Søn: 625,-
En eftermiddag hos Great Northern Spa handler om afslapning og afspænding. Indloger dig på din egen private Day Bed og nyd eftermiddagen midt i naturen. Forkæl dig selv og lad tiden stå stille i nogle timer, så du i ro og fred kan fordøje dagens mange spændende indtryk. Dit besøg vil vække alle dine sanser og du vil mærke hvordan kroppen fyldes med en vidunderlig følelse af ro og fornyet energi.
Book Eftermiddagsspa
Find den indre ro hos Great Northern Spa i Kerteminde. Vores aften Spa byder på wellness og ro i de smukkeste omgivelser.
AFTENSPA
Kl. 19:00-22:00
Man-Tor: 525,- Fre-Søn: 625,-
En aften hos Great Northern Spa er skabt til dig og din krop. Efter en lang dag er de sidste 3 timer hos os udelukkende til for, at du kan komme helt ned i gear, fordøje dagens indtryk og bare nyde at være til. Enten alene eller sammen med dem du holder af. Midt i naturens ro kan du opleve dagens sidste lysstråler langsomt forlade horisonten og i stedet nyde lyset fra de mange pools og bade, alt imens du nyder en sidste rolig stund – og personligt velvære.
Book Aftenspa

"INDEN DIT BESØG"

Praktisk Info


INFO
Åbningstider:
Man-Ons: 08:00 - 18:00 / Tor-Søn: 08:00-22:00

Aldersgrænse: min. 18 år

OBS! Entre til Great Northern Spa kan kun ske ved forudgående booking - og betaling - via vores online bookingsystem.

KONTAKT

+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

Packages

Gå på opdagelse og find den oplevelse, som passer netop dig!
Den absolut bedste anbefaling her fra

Den absolut bedste anbefaling her fra. Jeg havde verdens skønneste dag under mit aqua spa ophold ismukke omgivelser og mange forskellige faciliteter.

Sofie Krag Linde

5 ud af 5 stjerner
Great Northern Spa

”EN AFSLAPPENDE REJSE IND I DIG SELV”

De store panoramavinduer bringer den fantastiske fynske natur indenfor, mens du nyder oplevelsen at have timer for dig selv i de smukkeste omgivelser, med ild i pejsen og en dæmpet og venlig atmosfære. Efterlad hverdagen ved portene og tag på en rejse ind i dig selv, eller del en nærværende oplevelse med dem du holder af.

"OPLEV EFFEKTERNE AF VARME, DAMP & KULDE"

Det kan du opleve


Fra din egen personlige day bed kan du gå på opdagelse i de mange forskellige bade, men du er også velkommen til at følge vores specialdesignede "Spa Journey", som vil guide dig igennem alle badene på en måde, hvor du får mest muligt effekt for både krop og sjæl.
Herunder kan du se et udvalg af de oplevelser, som venter dig på din rejse hos Great Northern Spa.

Infinity Pool
32°
Det særlige highlight er den store infinitiv pool hvor du kan svømme direkte udenfor. Her er der også spabænke med undervandsdysser.
Terrace Pool
42°
Herfra kan du nyde et panoramaview over både landskab og "Driving Range".
Hot Bath
40°
Den stærke varme giver en følelse af, at musklerne langsomt smelter, mens blodcirkulationen øges og gør dig afslappet.
Panorama & Soft Sauna
52°
Traditionel sauna med tør varme, der har en afslappende effekt på kroppen. Kombiner evt. med kolde bade for en frisk opkvikkende effekt.
COOL BATH
Det sætter skub i kredsløbet, og der transporteres mere iltet blod rundt til kroppens muskler og organer, ligesom der sættes skub i udskillelsen af affaldsstoffer.
ICE BATH
Tag turen mellem bruseren og icebath op til tre gange og mærk, hvordan dine muskler slapper af og din krop bruser af velvære.
WHIRLPOOL
38°
Varme jetstråler skaber boblende vand som masserer og giver fornyet energi i kroppen. Herfra kan du nyde et panoramaview over golfbanen.
SALT BATH
35°
Saltvand er en lækker skønhedskur. Det gør huden sundere, strammere og smukkere at se på. Det salte vand virker mod alt fra slap hud, søvnløshed og stress.
AROMA STEAM
46°
Med en luftfugtighed på 100% giver det traditionelle dampbad med aroma en behagelig total varmeoplevelse. Når du kommer ud, er der mulighed for at køle kroppen ved at gnide den med is.
SALT STEAM
42°
Saltdampe har meget effektiv virkning på huden, der bliver blød og får en smuk glød.
”OPLEV EN NY FORM FOR RO”

FIND RO

For at sikre rolige og afslappende rammer for alle vores gæster, vil du opleve at der maksimalt er 30 gæster i Aqua Spa af gangen. Alle får deres egen day bed - og aldersgrænsen er min. 18 år. Du vil ved ankomst få udleveret din egen IPad, med magasiner og meditationer. Uanset hvor du befinder dig vil du kunne nyde udsigten og høre specialdesignet musik, som får både krop og sjæl helt ned i gear.

Great Northern Spa
”EVENTS & SELSKABER”

GRUPPER

Vores Spa Guides står klar til at guide dig til den perfekte dag midt i naturens ro. Hvad end du har af tanker og ønsker kan vi sammen skabe unikke rammer, for uforglemmelige oplevelser og nye minder. Sæt nærvær og samvær i centrum og skabt nye traditioner, midt i naturens fredfyldte univers.

Great Northern Spa
... Forkæl dig selv lidt ekstra ....

Behandlinger fra 300,-

Se behandlinger
3 (1)
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER