”FORKÆLELSE FOR KROP, SIND & SJÆL”

Spabehandlinger

3 (1)

"EN HOLISTISK OPLEVELSE AF KROPSLIG VELVÆRE"

Spabehandlinger


Vi ved, at mange af vores gæster har en travl og til tider overstimuleret hverdag. Mobiltelefoner giver spændinger i nakke og skuldre og hverdagens høje tempo fratager os evnen til at stoppe op og nyde de mange af livets glæder;
mad, dufte, berøring, synsindtryk og ro.

Vi har derfor udviklet et eksklusivt udvalg af behandlinger, der tager vare på dig og dit velvære.

Få 3 timers fuld oplevelse hos Great Northern Spa. Wellness i Kerteminde.
SIGNATURE TREATMENT
3 TIMER - 4.995 DKK (2 PERS)
Velkommen til vores eksklusive "3 timers behandling" i vores unikke Spa Suite, hvor du bydes velkommen til en verden af velvære udført med 100% økologiske produkter. En aromatisk velværerejse, hvor I er det erklærede centrum.
Book Behandling
Kom ned i gear med en dag hos Great Northern Spa i Kerteminde. Kom til Great Northern, og forkæl dig selv med wellness.
FEEL-FREE
45 MIN 695 DKK
I denne behandling tilbyder vi dig en Body Scrub med perfekt slebne epsom mineraler som eksfolierer og fornyer huden. Resultatet bliver en klar og silkeblød hud.
Book behandling
Kom til Great Northern, og oplev wellness. Book massage, ansigtsbehandlinger og adgang til spa. Forkæl dig selv.
GOOD FLOW
90 MIN - 1.395 DKK
Vi arbejder med hele din krop og skaber en unik oplevelse af velvære. Oplev en himmelsk Epsom scrub til dine fødder og underben. Herefter masseres hele kroppen og afslutter med en behagelig ansigtsmassage.
Book Behandling
3
FACE-TIME
45 MIN - 795 DKK
En vidunderlig og sanselig ansigtsbehandling med præbiotiske planteekstrakter og olier, som virker afbalancerende og styrker hudens egen mikrobiom, på samme måde som et sundt og nærende måltid.
Book Behandling
2
MOTHER'S TREAT
90 MIN - 1.395 DKK
Alle vores produkter er 100% naturlige. Behandlingen tilpasses efter dine behov, og du ligger selvfølgelig på en graviditetspude, så der er plads til din mave.
Book Behandling
1
FEEL-GOOD
45 MIN 795 DKK / 90 MIN 1.395 DKK
En klassisk velværemassage, hvor der arbejdes med akupressur samt alle de kendte gode massageteknikker. Et ideelt valg, når musklerne er trætte og kroppen mangler energi.
Book behandling
6
NEW-BEGINNING
90 MIN - 1.395 DKK
En drøm af en behandling for hele kroppen. Vi starter med en peeling, der sætter gang i blodcirkulationen, og lader en varm følelse af velbehag sprede sig i hele kroppen.
Book behandling
4
BACK-BREAK
45 MIN - 595 DKK
Den ideelle behandling til alle, der har spændinger eller myoser i lænd og ryg. Behandlingen starter med 20 minutter i vores infrarøde sauna, hvor rygmusklerne langsomt afslappes og blødgøres, så de er klar til de efterfølgende 25 minutter, hvor massøren går i dybden med en velgørende massage.
Book Behandling
7
FOOT-THERAPY
45 MIN - 795 DKK
En behandling, der får dig til at føle, at du svæver. Fødderne vækkes med det skønneste varmekompres, efterfulgt af en mineralpeeling og en blid massage med salve på underben og fødder. Ikke ét punkt bliver overset.
Book Behandling

"KOM HURTIGT & EFFEKTIVT NED I GEAR"

Spaoplevelser


En spaoplevelse er designet til, at give dig indre ro og kropsligt velvære.
Oplevelserne er til dig der søger dét lille ekstra i forbindelse med dit spabesøg - eller som et selvforkælende afbræk fra hverdagens sysler.

5 Store velfortjente stjerner

Uden sammenligning det mest gennemførte og lækre spa-behandlinger! Smuk privat bungalow med udsigt til sø og vidder, fantastisk massage (feel-good massage og mothers treat), ren og indbydende spa, venligt personale overalt og genial morgenmad. Ville give 10 stjerner hvis jeg kunne og vi kommer uden tvivl igen! 🙂

Tenna Capion

5 ud af 5 stjerner
Lettere tilbagetrukket og diskret bygget ind i naturen finder du vores 15 værelser hos Great Northern der med nordisk elegance og design står klar til, at byde dig velkommen til et ophold uden lige.

"BEHANDLINGER & OPLEVELSER"

Praktisk Info

ÅBNINGSTIDER
09:00 - 17:00

KONTAKT
+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

”DIT FRIRUM FOR REFLEKTION OG RO”

Uanset om du besøger Great Northern som opholdsgæst, spagæst eller blot bor i lokalområdet er du mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores behandlinger og spaoplevelser.
... Nyd en afslappende oplevelse før eller efter din behandling ...

Spaentré fra 475,-

Great Northern Spa
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER