”FORKÆLELSE FOR KROP, SIND & SJÆL”

Spabehandlinger

55515995

"EN HOLISTISK OPLEVELSE AF KROPSLIG VELVÆRE"

Spabehandlinger


Vi ved, at mange af vores gæster har en travl og til tider overstimuleret hverdag. Mobiltelefoner giver spændinger i nakke og skuldre og hverdagens høje tempo fratager os evnen til at stoppe op og nyde de mange af livets glæder;
mad, dufte, berøring, synsindtryk og ro.

Vi har derfor udviklet et eksklusivt udvalg af behandlinger, der tager vare på dig og dit velvære.

4
MAJ 2024
MÅNEDENS BEHANDLING
Månedens behandling i maj måned er vores "Mothers Treat" - en afslappende helkropsoplevelse, som skræddersyes til dig.
Tryk & Læs mere
Få 3 timers fuld oplevelse hos Great Northern Spa. Wellness i Kerteminde.
SIGNATURE TREATMENT
3 TIMER - 4.995 DKK (2 PERS)
Velkommen til vores eksklusive "3 timers behandling" i vores unikke Spa Suite, hvor du bydes velkommen til en verden af velvære udført med 100% økologiske produkter. En aromatisk velværerejse, hvor I er det erklærede centrum.
Book Behandling
Kopi af Kopi af Golf – Events (26)
Hydra-Facial
60 MIN - 1.595 DKK
HydraFacial er en aktiv og effektiv ansigtsbehandling, med øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater. Det er en avanceret - men samtidig skånsom - behandling, der kan nydes af alle. Forkæl dig selv med en unik oplevelse, og mærk hvordan huden vil lyse op, få en utrolig flot glød og udstråling.
Book Behandling
Kom ned i gear med en dag hos Great Northern Spa i Kerteminde. Kom til Great Northern, og forkæl dig selv med wellness.
FEEL-FREE
45 MIN 695 DKK
I denne behandling tilbyder vi dig en Body Scrub med perfekt slebne epsom mineraler som eksfolierer og fornyer huden. Resultatet bliver en klar og silkeblød hud.
Book behandling
Kom til Great Northern, og oplev wellness. Book massage, ansigtsbehandlinger og adgang til spa. Forkæl dig selv.
GOOD FLOW
90 MIN - 1.395 DKK
Vi arbejder med hele din krop og skaber en unik oplevelse af velvære. Oplev en himmelsk Epsom scrub til dine fødder og underben. Herefter masseres hele kroppen og afslutter med en behagelig ansigtsmassage.
Book Behandling
3
FACE-TIME
45 MIN - 795 DKK
En vidunderlig og sanselig ansigtsbehandling med præbiotiske planteekstrakter og olier, som virker afbalancerende og styrker hudens egen mikrobiom, på samme måde som et sundt og nærende måltid.
Book Behandling
2
MOTHER'S TREAT
90 MIN - 1.395 DKK
Alle vores produkter er 100% naturlige. Behandlingen tilpasses efter dine behov, og du ligger selvfølgelig på en graviditetspude, så der er plads til din mave.
Book Behandling
1
FEEL-GOOD
45 MIN 795 DKK / 90 MIN 1.395 DKK
En klassisk velværemassage, hvor der arbejdes med akupressur samt alle de kendte gode massageteknikker. Et ideelt valg, når musklerne er trætte og kroppen mangler energi.
Book behandling
6
NEW-BEGINNING
90 MIN - 1.395 DKK
En drøm af en behandling for hele kroppen. Vi starter med en peeling, der sætter gang i blodcirkulationen, og lader en varm følelse af velbehag sprede sig i hele kroppen.
Book behandling
4
BACK-BREAK
45 MIN - 595 DKK
Den ideelle behandling til alle, der har spændinger eller myoser i lænd og ryg. Behandlingen starter med 20 minutter i vores infrarøde sauna, hvor rygmusklerne langsomt afslappes og blødgøres, så de er klar til de efterfølgende 25 minutter, hvor massøren går i dybden med en velgørende massage.
Book Behandling
7
FOOT-THERAPY
45 MIN - 795 DKK
En behandling, der får dig til at føle, at du svæver. Fødderne vækkes med det skønneste varmekompres, efterfulgt af en mineralpeeling og en blid massage med salve på underben og fødder. Ikke ét punkt bliver overset.
Book Behandling
Kom til Great Northern, og oplev wellness. Forkæl dig selv med et mælkebad hos Great Northern Spa i Kerteminde.
MILK BATH EXPERIENCE
30 MIN - 450 DKK
Som en ægyptisk dronning eller konge nedsænkes du i et aromatisk mælkebad, der fugter din hud og åbner op for dine sanser.
Book oplevelse
3
SALTTARIUM EXPERIENCE
30 MIN - 450 DKK
Oplevelsen består af afslappende varmt vand tilsat Epsom salt, kombineret med en skøn blanding af æteriske olier. Salttarium giver fornyet mental ro, samt en afstressende virkning på både hud og muskler. Vi benytter os af den aromatiske blend "Heaven" som er en himmelsk duft af blød lavendel, tilsat en frisk og opløftende grapefrugt, som delikat afrundes af Ylang Ylang blomsten. En æterisk blanding som dufter af ro, afstress og hjertevarme.
Book oplevelse
2
SWAY BED EXPERIENCE
20 MIN - 300 DKK
Forestil dig at være indhyllet i varme, mens du blidt bliver svejet frem og tilbage i en rytme, der synkroniserer sig med dine hjernebølger for at opnå optimal hvile, vejrtrækning og regenerering af celler og muskler. Samtidig sørger vi for at lysterapien over din Sway Bed sender lys ud til dig for at forbedre dit collagen niveau i huden.
Book oplevelse

”DIT FRIRUM FOR REFLEKTION OG RO”

Uanset om du besøger Great Northern som opholdsgæst, spagæst eller blot bor i lokalområdet er du mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores behandlinger og spaoplevelser.

"BEHANDLINGER & OPLEVELSER"

Praktisk Info

ÅBNINGSTIDER
09:00 - 17:00

KONTAKT
+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

5 Store velfortjente stjerner

Uden sammenligning det mest gennemførte og lækre spa-behandlinger! Smuk privat bungalow med udsigt til sø og vidder, fantastisk massage (feel-good massage og mothers treat), ren og indbydende spa, venligt personale overalt og genial morgenmad. Ville give 10 stjerner hvis jeg kunne og vi kommer uden tvivl igen! 🙂

Tenna Capion

5 ud af 5 stjerner
Lettere tilbagetrukket og diskret bygget ind i naturen finder du vores 15 værelser hos Great Northern der med nordisk elegance og design står klar til, at byde dig velkommen til et ophold uden lige.
... Nyd en afslappende oplevelse før eller efter din behandling ...

Spaentré fra 500,-

6
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER