Gavekort

Køb et gavekort

Gavekort beløb må maximalt være på 20.000 DKK

7 (96)

“Unbox Magical & Memorable Experiences“
GAVEKORT

Er du på udkig efter den perfekte gave til en, du holder af? Overvejer du at forkæle dig selv eller dine kære med en uforglemmelig oplevelse?

Vælg en gave, som vil overgå selv de højeste forventninger:
muligheden for at udforske, opleve og dele mindeværdige oplevelser og øjeblikke i Kerteminde.
Vores gavekort kan bruges på en bred vifte af eksklusive oplevelser, på tværs af Great Northern, hvad enten man er til et mindeværdigt hotelophold, et gastronomisk eventyr, den ekstraordinære golfoplevelse eller forførende spaoplevelser, serveret i hjertet af Kerteminde.

Hvorfor nøjes, når man kan få det hele èt sted:
- et gavekort til Great Northern åbner op for en verden af oplevelser

Spa & Wellness:
Brug dit gavekort til en skøn spadag fyldt med afslapning og velvære, eller vælg fra vores brede udvalg af spabehandlinger og lad vores dygtige terapeuter tage sig af dig.

Ophold & Overnatning:
Gavekortet kan bruges til alle vores opholdspakker og overnatningsmuligheder, uanset om det er en romantisk getaway, en ven/venindetur, familieferie eller møde- og forretningsrejse.

Golf & Træning:
Great Northern er bredt anerkendt som en af Europas bedste golfbaner. Designet af det verdenskendte Nicklaus Design, venter der dig en unik golfoplevelse i Kerteminde. Derudover byder vi også velkommen til state-of-the-art træningsfaciliter for alle golfspillere, uanset niveau, hvor vores dedikerede team af specialister står klar til at tage dit golfspil til nye højder.

Events:
Hos Great Northern byder vi året rundt på unikke sæsonoplevelser og events, som du kan deltage i med dit gavekort – alt du skal gøre er at finde netop den oplevelse, som passer dig.

Restaurant:
Forkæl dine smagsløg med en unik oplevelse morgen, middag og aften. Nyd forførende gastronomi og tag på en smagsrejse ind i ”det fynske spisekammer”, midt i naturens fordybende univers.

Og meget mere:
Der er utallige måder at nyde dit gavekort på, og mulighederne er næsten ubegrænsede.

gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER