"4.500 m2 skabt til og for dig - og dit velvære"

Great Northern Spa

5

"Giv dig hen til nydelse og ro"

Rendezvous spa og wellness for krop og sjæl

I en hverdag, fyldt med travlhed og højt tempo, skal du huske at give både krop og sind muligheden for at koble helt af. Det vil vi gerne hjælpe dig med i vores spa og wellness, som både byder på selvforkælelse og et tiltrængt afbræk fra hverdagen, hvor du kan nyde nuet.

Vores spa og wellness er en getaway for både krop og sjæl, et helle midt i møder og mails og hverdagens mange stimuli. I vores spa wellness kan du indstille opmærksomheden på dig selv, give de store tanker en pause og bare nyde nærværende oplevelser. Alle fortjener selvforkælelse og en pause fra hverdagen, og derfor er vores spa og wellness sat i verden med det formål, at tilbyde en fredfyldt spaoplevelse, med selvforkælelse i højsædet. Giv dig hen til den meditative ro i en af vores Aqua Spa, eller forkæl dig selv med en behandling.

"Giv dig hen til nydelse og ro"

Unik spa og wellness

Når du vælger et spa og wellness ophold på Great Northern, har du flere forskellige muligheder for at forkæle dig selv. Vores 4500m2 store spaområde byder på en række forskellige spa og wellness oplevelser. I vores Aqua Spa træder du ind i en verden af ro, fordybelse og nærvær, hvor du kan gå på opdagelse i de forskellige bade, som varierer mellem varme, kulde og damp. Du er velkommen til at gå på opdagelse i vores spa wellness på egen hånd, men vi vil anbefale, at du følger vores specialdesignede ”Spa Journey”, som sikrer dig den bedste spaoplevelse.

Vi lukker desuden kun 30 spagæster ind ad gangen, og alle vores gæster får deres egen private Day Bed, så du har god plads til at nyde faciliteterne og få ro til hovedet.

”DREAMS OF TODAY, MEMORIES OF TOMORROW”

Great Northern Spa er indbegrebet af afslapning og ro.
Ro i kroppen. Ro i hovedet. Ro i dig selv.

"MÆRK NÆRVÆRET OG ROEN"

Udvalgte spa og wellness oplevelser

Besøg os hele året rundt, og nyd hvordan de forskellige årstider skaber nye rammer gang for gang. Start din selvforkælelsesrejse i dag, og gå på opdagelse i de forskellige oplevelsespakker og events, som Great Northern Spa har at tilbyde herunder. Vi anbefaler ”A Day Off”, som byder på en dag fra 08:00 – 14:00, hvor du kan lade roen sænke sig over dig. Her vil du opleve, at krop og sind kobler helt af i vores Aqua Spa, og du kan nyde velsmagende sæsonfristelser fra Restaurant EAT, som også er en del af Great Northern. Derudover bliver der serveret kaffe, te og frisk frugt ad libitum i selve spaområdet. Du vil kunne nyde hele dagen med slippers, badekåbe, håndklæde samt adgang til iPad med både magasiner, guidede meditationer og meget mere.

Vi var afsted en mandag

Vi var afsted en mandag, til en 3-timers spa. Virkelig flotte rammer, vi blev taget så godt imod da vi ankom og havde en rigtig dejlig dag. Jeg fik en ansigtsbehandling som var rigtig lækker, og jeres udvalg af snacks og drikkevarer var lige et match for os. Vi kommer helt sikkert igen, dennegang kombineret spa og golf ophold.

Lotte Thustrup

5 ud af 5 stjerner
_O7A6029
Book mere end blot spaoplevelser

Spabehandlinger

Udover vores mange spaoplevelser tilbyder vi også en række behandlinger, som har til formål at tage vare på dig og dit velvære. Vores dygtige behandlere sørger for, at du kan give slip på alle spændinger og bekymringer for en stund. Du kan vælge mellem en række forskellige behandlinger, som byder på massage af hele kroppen eller separate områder såsom behandling af ansigt, ryg og fødder. Uanset hvad du er til, har vi helt sikkert en spabehandling for dig, som kan være med til at fuldende dit spa og wellness ophold.

55515885
EVENTS & ARRANGEMENTER

GRUPPER

Lad tiden stå stille for et øjeblik, og nyd en nærværende oplevelse sammen hos Great Northern Spa. F.eks.:

- Fødselsdage & fejringer
- Teambuilding
- Company Retreats
- Mom-to-Be & Babyshowers
- Møder & Konferencer

Uanset hvad, så har vi rammerne til at gøre jeres besøg både mindeværdigt og specielt.

Great Northern Spa
Nyd roen midt i naturen i Kerteminde

Spaentre fra 500,-

Great Northern Spa
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER