Great Northern

SPA
Great Northern SPA tilbyder et omfattende udvalg af både Aqua og Treatment oplevelser af højeste klasse. Lad dig forføre af et unikt nordisk design, som danner rammerne om total afslapning og indre ro. Great Northern Spa tilbyder også en eksklusiv Barbershop, Yoga Studio samt Nail Salon.
Stemning_V09_Low

Great Northern SPA

4500 m2 unik arkitektur danner rammerne om et utal af forskellige behandlings- og terapioplevelser, herunder diverse bade, kropsmassager, ansigtsbehandlinger, neglesalon, en oldschool barbershop og private spa suites. Derudover rummer spaen flere loungeområder, hvor rolige omgivelser indbyder til afslapning samt muligheden for at nyde udsigten over golfbanen og det smukke Sybergland.
Åbningstider
HVERDAGE
Aldersgrænse:
08:00-21:00
Min. 18 år
LØRDAG & SØNDAG
Aldersgrænse:
08:00-19:00
Min. 18 år

AQUA SPA

Great Northern Spa er de perfekte rammer for indre ro og afslapning. Med adgang til Aqua Spa'en får du ubegrænset adgang til et bredt udvalg af muligheder - hvad end du er til kolde- eller varme spa-oplevelser, eller en af de mange special-pools og saunas. Udover de mange forskellige pools og saunaer, får du ligeledes adgang til de daglige Saunagus behandlinger i vores Event Sauna - en helt igennem unik oplevelse for krop og sjæl.
Priser
AQUA SPA - HVERDAG
Mandag-Torsdag
650 DKK
Min. 18 år
AQUA SPA - WEEKEND
Fre-Søn & Helligdage
750 DKK
Min. 18 år
GREAT NORTHERN

AQUA SPA

Nordisk arkitektur og design danner rammerne for total afslapning og velvære. Kombinationen af varme og kolde spamiljøer gør, at du kan give dig hen til indre ro og velvære. Oplev den unikke Infinity Pool, Saunagus, Panorama-pools og meget mere - med skøn udsigt udover den omkringliggende natur.

Great Northern L 28
GREAT NORTHERN

TREATMENT SPA

Et dygtigt hold af specialister står klar med behandlinger, som er designet til at give dig indre ro og fornyet energi. Du vil opleve specialindrettede behandlerum, hvor indretningen og atmosfæren er udviklet til at styrke spa oplevelsen. Udforsk alt fra krops- og kosmetologbehandlinger, ansigtsmassager og unikke sanseoplevelser.

DSC_0065
GREAT NORTHERN

YOGA STUDIO

Et rummeligt miljø danner rammerne om afslappende yogaoplevelser for krop og sind. I de smukke lokaler kan du træne på mere end 15 ugentlige hold - alle med fokus på at sikre dig en indre ro. Great Northern Yoga Studio er mere end blot bevægelse - det er øget overskud og et sundt sind.

Yoga_V02_Low
GREAT NORTHERN

BEAUTY SPA

Udforsk en verden af personlig pleje og ekstraordinær selv-forkælelse med Great Northern Beauty Spa. Beauty Spa indeholder både kosmetolog, frisør og neglesalon - samt voksbehandlinger. Hos Great Northern Beauty Spa er der lagt sjæl i hver en detalje - hvor både omgivelser og behandlinger er af samme høje kvalitet.

NAILS SALON
gift Køb gavekort
Booking - Aqua spa
Booking