GRAND OPENING
GREAT NORTHERN SPA
TIDLIG SOMMER 2019
FØLG MED HER OG PÅ FACEBOOK FOR MERE INFO

Great Northern SPA

Great Northern SPA tilbyder et omfattende udvalg af både Aqua og Treatment oplevelser af højeste klasse. 4500 m2 unik arkitektur danner rammerne om et utal af forskellige behandlings- og terapioplevelser - herunder diverse bade, kropsmassager, ansigtsbehandlinger, neglesalon, en oldschool barbershop og private spa suites. Derudover rummer spaen flere loungeområder, hvor rolige omgivelser indbyder til afslapning samt muligheden for at nyde udsigten over golfbanen og det smukke Sybergland.
Priser
AQUA SPA
ANNONCERES SNART!
TREATMENT SPA
ANNONCERES SNART!
YOGA STUDIO
ANNONCERES SNART!
GREAT NORTHERN

AQUA SPA

Nordisk arkitektur og design danner rammerne for total afslapning og velvære. Kombinationen af varme og kolde spamiljøer gør, at du kan give dig hen til indre ro og velvære. Oplev den unikke Infinity Pool, Saunagus, Panorama-pools og meget mere - med skøn udsigt udover den omkringliggende natur.

GreatNorthern06.02.19 17
GREAT NORTHERN

TREATMENT SPA

Et dygtigt hold af specialister står klar med behandlinger, som er designet til at give dig indre ro og fornyet energi. Du vil opleve specialindrettede behandlerum, hvor indretningen og atmosfæren er udviklet til at styrke spa oplevelsen. Udforsk alt fra krops- og kosmetologbehandlinger, ansigtsmassager og unikke sanseoplevelser.

DSC_0065
GREAT NORTHERN

YOGA STUDIO

Et rummeligt miljø danner rammerne om afslappende yogaoplevelser for krop og sind. I de smukke lokaler kan du træne på mere end 15 ugentlige hold - alle med fokus på at sikre dig en indre ro. Great Northern Yoga Studio er mere end blot bevægelse - det er øget overskud og et sundt sind.

GreatNorthern06.02.19 9
GREAT NORTHERN

BARBERSHOP

En old-school barbershop med specialisering i klipning og barbering. Der er lagt sjæl i hver en detalje, hvor både omgivelser og behandlinger er af samme høje kvalitet.

screen (2)
GREAT NORTHERN

NAILS

Lad dig forkæle af vores negleeksperter, som med stor kyndighed gør dine negle smukke og velholdte. Med et bredt udvalg af forskellige manicure- og pedicurebehandlinger tager vi hånd om dine hænder og fødder.

Woman getting her nails done