Great Northern

SPA
Great Northern Spa er unikke rammer for personlig velvære og indre ro. Her finder du plads til at være dig selv, mens du udforsker de mange Aqua-oplevelser - som alle er med til at sætte nye standarder for eksklusiv afslapning. Oplev en verden af saunaer, saltbade og dampbade, samt en wellness afdeling som tilbyder en bred vifte af behandlinger og oplevelser på højeste internationale niveau. Great Northern Spa rummer også et inspirerende Yoga Studio til ro og fordybelse.
Great Northern Spa

VELKOMMEN TIL GREAT NORTHERN SPA

Velkommen til Great Northern Spa! Eksklusiv afslapning i et varmt og rummeligt miljø. Her finder du de perfekte rammer for indre ro og afslapning. Alle ophold og besøg tager udgangspunkt i vores "Morgen-, Middags- og Aftenspa"-tider, men du kan kombinere pakkerne præcist som du vil for den oplevelse som passer netop dig bedst. Du er altid velkommen til at kontakte Great Northern Spa, hvor vores Spa Guides vil stå klar til at guide dig til den perfekte dag for netop dig.
Åbningstider
Alle ugens dage
Aldersgrænse
08:00 - 20:00
Min. 18 år
GREAT NORTHERN

AQUA SPA

Oplevelsen på Great Northern har fokus på ro og velvære. Derfor deler vi hver dag op i tre intervaller, så der aldrig vil være flere end 30 gæster ad gangen. Du vil helt naturligt opleve, at der er rigelig med plads til at dvæle ved omgivelserne og udsigten fra din day bed og til, helt uforstyrret, at nyde de mange oplevelser og behandlinger. Vores Spa Guides står desuden til rådighed til at hjælpe dig med behandlinger og sørge for forfriskninger eller en grøn menu under dit besøg hos os.

Great Northern L 44
GREAT NORTHERN

TREATMENTS

På Great Northern Spa tilbyder vi en række helt unikke behandlinger, der ikke findes andre steder i Danmark. Fokus er på ro, hvile, meditation og velvære og vi har derfor indrettet os med internationalt anerkendte behandlinger og nyskabende inventar. Mange af vores behandlinger tilbydes desuden i duo-rum, hvor du kan nyde oplevelsen sammen med din bedste veninde eller din partner. Vores Spa Suite er også oplagt, hvis du har lyst til at samle en gruppe venner til en luksuriøs spa dag.

WBJWW1988jpg_lo-res
GREAT NORTHERN

YOGA

På Great Northern Spa ser vi holistisk på dit velvære. Derfor tilbyder vi yogatimer – alene eller på hold – i forbindelse med din spa oplevelse hos os. Nyd den fantastiske udsigt over bakkerne, hvor græsset duver i vinden og brug naturen til at finde fred i krop og sind. Vores yoga studio er designet til at glide i et med omgivelserne omkring os og til at være et fredfyldt helle i en travl hverdag.

Yoga_V02_Low
LAD OS HJÆLPE DIG VIDERE
SEND FORESPØRGSEL

Ønsker du hjælp til din booking, eller svar på eventuelle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores Spa Guides, som står klar til at hjælpe og guide dig.
Lad os skræddersy den perfekte dag sammen med dig, for en uforglemmelig oplevelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  WBJWW1741jpg_lo-res
  gift Bestil Gavekort

   Booking - Aqua spa

    BEHANDLINGER & OPLEVELSER