"4.500 m2 skabt til og for dig - og dit velvære"

Great Northern Spa

Great Northern Spa

"Giv dig hen til nydelse og ro"

Rendezvous spa og wellness for krop og sjæl

I en hverdag, som er fyldt med travlhed og højt tempo, skal du huske at give både krop og sind mulighed for at koble helt af. Det vil vi gerne hjælpe dig med i vores spa og wellness, som både byder på selvforkælelse af højeste klasse samt et afbræk fra hverdagen, hvor du kan nyde nyet.

Vores spa og wellness er et getaway for både krop og sjæl, et helle midt i møder og mails og hverdagens konstante krav om fokus. I vores spa wellness kan du indstille opmærksomheden på dig selv, give de store tanker en lille pause, og bare nyde at nyde. Alle fortjener selvforkælelse og en pause fra hverdagen, og derfor er vores spa og wellness blevet sat i verden med det formål at tilbyde en ekstraordinær spaoplevelse, hvor selvforkælelse er i højsædet. Giv dig hen til den meditative ro i en af vores spa suiter eller forkæl dig selv med et Spa Ritual. Du har tid nok.

Vi var afsted en mandag

Vi var afsted en mandag, til en 3-timers spa. Virkelig flotte rammer, vi blev taget så godt imod da vi ankom og havde en rigtig dejlig dag. Jeg fik en ansigtsbehandling som var rigtig lækker, og jeres udvalg af snacks og drikkevarer var lige et match for os. Vi kommer helt sikkert igen, dennegang kombineret spa og golf ophold.

Lotte Thustrup

5 ud af 5 stjerner
placeholder

"Giv dig hen til nydelse og ro"

Unik spa og wellness ophold

Når du vælger et spa og wellness ophold på Great Northern, har du flere forskellige muligheder for at forkæle dig selv. Vores 4500m2 store spa område byder på en række forskellige spa og wellness oplevelser, som vil glæde enhver, der besøger os. I vores Aqua Spa træder du ind i en verden af ro, fordybelse og nærvær, hvor du kan gå på opdagelse i vores forskellige spa og wellness oplevelser. Her vil du have adgang til vores bade, som varierer mellem varme, kulde og damp. Du er velkommen til at gå på opdagelse i vores spa wellness på egen hånd, men vi vil anbefale, at du følger vores specialdesignede ”spa journey”, som sikrer dig en uovertruffen spaoplevelse.

Spabehandlinger

Book mere en blot spaoplevelser

Udover vores mange spaoplevelser tilbyder vi også en række behandlinger, som har til formål at tage vare på dig og dit velvære. Spændinger i nakke og skuldre er blevet en realitet for mange mennesker, som følge af stillesiddende arbejde. Behandlingerne i vores spa og wellness område er derfor ikke blot en luksuriøs oplevelse, men også en investering i dit velvære. Du kan vælge mellem en række unikke behandlinger, som byder på massage af hele kroppen eller separate behandlinger såsom behandling af ansigt, ryg og fødder. Uanset hvad du er til, garanterer vi et unikt spa og wellness ophold, med fokus på dit velvære

7 (13)

”DREAMS OF TODAY, MEMORIES OF TOMORROW”

Great Northern Spa er indbegrebet af afslapning og ro.
Ro i kroppen. Ro i hovedet. Ro i dig selv.
Her er alt skabt med et ønske om at give dig de bedste muligheder, for at få en ny oplevelse af hvad ro kan gøre for dig og din krop. Gå på opdagelse i 4500 m2 spa og wellness område, som byder på både Aqua Spa, specialdesignede behandlinger og et skønt Yoga Studio – alt omgivet af naturens rolige elementer.

"LAD SÆSONEN SKABE NYE OPLEVELSER"

Udvalgte spa og wellness oplevelser

Lad årstidernes omskiftelige skønhed danne nye og smukke rammer for mindeværdige oplevelser i Kerteminde - hele året rundt. Start din selvforkælelsesrejse i dag og gå på opdagelse i de forskellige oplevelsespakker og events, som Great Northern Spa har at tilbyde herunder. Vi anbefaler vores oplevelse ”a day off”, som er byder på en dag fra 8:00 – 14:00 fyldt med luksus. Her vil du kunne lade krop og sind koble helt i vores aqua spa samt nyde forskellige velsmagende sæsonfristelser fra Restaurant Eat, som også er en del af Great Northern. Derudover bliver der serveret kaffe/te og frisk frugt af libitum. Du vil kunne nyde hele dagen med slippers, badekåbe, håndklæde samt adgang til iPad med en masse magasiner, guidede meditationer og meget mere.
EVENTS & ARRANGEMENTER

GRUPPER

Lad tiden stå stille for et øjeblik, nyd nærværende oplevelse sammen hos Great Northern Spa.

- Fødselsdage & fejringer
- Teambuilding
- Company Retreats
- Mom-to-Be & Babyshowers
- Møder & Konferencer

Uanset hvad, så har vi rammerne der kan gøre jeres besøg både mindeværdigt og specielt.

Great Northern Spa
Nyd roen midt i naturen i Kerteminde

Spaentre fra 450,-

Great Northern Spa
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER