MEDLEMSSKAB

Great Northern Golf Club

8 (11)

“En klub for alle uanset niveau”

Bliv en del af fællesskabet


Great Northern Golf Club er for alle, uanset niveau og ambitioner, der ønsker at spille golf på et unikt anlæg i naturskønne omgivelser. Hos os spiller elite og nybegyndere, lokale og tilrejsende side om side i et afslappet miljø – og på en bane i international særklasse.

“FACILITETER FOR ALLE UANSET AMBITIONSNIVEAU”

Som medlem af Great Northern Golf Club får du adgang til en verden af golfoplevelser og faciliteter, som samlet set ikke findes tilsvarende mange andre steder i verden. Uanset om du er helt ny i golfsporten, etableret spiller eller professionel, vil du blive budt velkommen til et unikt klubmiljø med tilsvarende faciliteter, som passer til netop dine behov og ambitioner.
JUNIOR & UNGDOMSGOLF

JUNIOR

11
Team Great Northern

ELITE

14
"ORGANISERING & VEDTÆGTER"

KLUBBENS RAMMER

For at sikre unikke, ordentlige og trygge rammer for alle medlemmer af Great Northern Golf Club, er der vedtaget en række ordensregler og vedtægter, som samlet set skal sikre både udvikling og vedligeholdelse af klubben i sin helhed, samt dennes medlemmer. Den overordnede retning for Great Northern Golf Club varetages af den nedsatte bestyrelse, samt udvalg herunder. Begge har til formål, at sikre de bedste rammerne for klubbens medlemmer og udvikling.

 

GN 1
"TRÆNING & FACILITETER"

ACADEMY

På Great Northern Academy finder du som medlem en lang række træningsfaciliteter, som kan være med at til udvikle dit golfspil og danne rammer for hyggelige stunder med dine klubkammerater.
Uanset ambitionsniveau står Great Northern Academy klar til at hjælpe dig med at få det optimale ud af dit golfspil – og dermed øge glæden ved hvert et slag på din runde.

 

CF016233
GREAT NORTHERN GOLF CLUB

INFORMATION

DanielRasmussen_VOlvoGolfChallenge2021-29
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER