"Bliv en del af rejsen"

Ledige Stillinger

MG_4008

"Vi er altid på udkig efter nye talenter, som kan blive en del af rejsen"

Bliv en del af Great Northern


Når vi er på udkig efter nye medspillere til Great Northern vil du finde information omkring stillingerne på denne side.

Ønsker du at søge uopfordret, send en mail til info@greatnorthern.dk - eller kontakte dén afdeling, hvor du ser dig selv passe bedst ind. Du kan se alle afdelinger og kontaktinfo i oversigten nedenfor.


Se ledige stillinger længere nede på siden.

RESTAURANT EAT SØGER

KOK

Great Northern søger en dygtig kok på fuldtid, der kan levere og som kan være med til, at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?
Vi leverer høj personlig service fra morgen til aften. I tæt samarbejde med dine kollegaer i køkkenet, baneservice og restauranten får du mulighed for at være med til at præge stilen i restauranten, hvor ambitionerne er høje.

24
RESTAURANT EAT SØGER

TJENER

Vil du arbejde på et golfresort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en dygtig tjener på fuldtid, der kan levere og kan være med til at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

10
RESTAURANT EAT SØGER

MORGENKOK

Vi søger en dygtig Kok og Morgenkok på fuldtid, der kan levere og som kan være med til, at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

1259798 (11)
RESTAURANT EAT SØGER

KOKKEELEV

Vi søger en ambitiøs kokkeelev fuldtid, der vil lære og udvikle sig fagligt og personligt i gastronomiens vidunderlige verden og som samtidig er en teamplayer, der er kompromisløs, når det kommer til, at sikre gæsternes oplevelse i Restaurant EAT – er det dig?

1259798 (12)
FANDT DU IKKE NOGLE LEDIGE STILLINGER?

Uopfordret ansøgning

12
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER