"Bliv en del af rejsen"

Ledige Stillinger

MG_4008

"Vi er altid på udkig efter nye talenter, som kan blive en del af rejsen"

Bliv en del af Great Northern


Når vi er på udkig efter nye medspillere til Great Northern vil du finde information omkring stillingerne på denne side.

Ønsker du at søge uopfordret, send en mail til info@greatnorthern.dk - eller kontakte dén afdeling, hvor du ser dig selv passe bedst ind. Du kan se alle afdelinger og kontaktinfo i oversigten nedenfor.


Se ledige stillinger længere nede på siden.

RESTAURANT EAT SØGER

KØKKENCHEF

Er du klar til at blive den nye køkkenchef hos Restaurant EAT og Great Northern?
Er du lederen, der går forrest og sikrer den høje kvalitet og disciplin, der skal til for at indfri vores ambitioner?
Har du tidligere været leder og er du klar til at tage et skridt mere i denne retning? Er din ledelsesstil både anerkendende og inkluderende og formår du at holde overblikket i pressede situationen? Så er du måske netop den profil vi står og mangler!

_D7A4090
GREAT NORTHERN SØGER

SPA MANAGER

Vi anser vores Spa på Great Northern, som et af de ypperste i Danmark og dette skal afspejles i gæsteoplevelsen. Du vil blive leder for et serviceminded og meget kompetent team af både behandlere og værtinder. Med dig i front sikrer du sammen med teamet, at vi leverer det ypperste inden for vores branche.

7 (32)
RESTAURANT EAT SØGER

KOK

Er du klar på at tage din karriere til et nyt niveau? Bliv en del af Great Northern, hvor både medarbejdere og gæster skal opleve noget helt unikt, så alle med glæde kommer igen.
Vi søger en dygtig kok på fuldtid, som kan være med til at sikre, at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

1259798 (12)
RESTAURANT EAT SØGER

TJENER

Vil du arbejde i unikke omgivelser, på et resort i international særklasse? Vi søger en dygtig tjener på fuldtid, der kan levere den nærværende service og kan være med til at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

Vi har en klar ambition om at levere en gastronomisk oplevelse i særklasse. Er du klar til at komme med på rejsen?

1259798 (11)
GREAT NORTHERN SØGER

EJENDOMSSERVICETEKNIKER

Er du klar til at blive en aktiv del af at opretholde kvalitet og standard på tværs af hele Great Northern?
Dit hovedansvarsområde bliver at sikre stabil drift og vedligehold af spa, klubhus og tilhørende bygninger og faciliteter. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, men samtidig i tæt samarbejde med dine to kolleger og din leder.

27628903_10216181812596869_3564677556170609317_o
FANDT DU IKKE NOGLE LEDIGE STILLINGER?

Uopfordret ansøgning

12
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER