"Bliv en del af rejsen"

Ledige Stillinger

MG_4008

"Vi er altid på udkig efter nye talenter, som kan blive en del af rejsen"

Bliv en del af Great Northern


Når vi er på udkig efter nye medspillere til Great Northern vil du finde information omkring stillingerne på denne side.

Ønsker du at søge uopfordret, send en mail til info@greatnorthern.dk - eller kontakte dén afdeling, hvor du ser dig selv passe bedst ind. Du kan se alle afdelinger og kontaktinfo i oversigten nedenfor.


Se ledige stillinger længere nede på siden.

GREAT NORTHERN SØGER

Ejendomsteknikker

Vi søger en ejendomstekniker på fuldtid, der leverer og er med til at sikre Great Northerns høje standarder - er det dig?
Du kommer til at indgå i vores team på i alt 5 kolleger, der alle sikrer drift og vedligehold på hele facility-området, hvor du kommer til at arbejde meget selvstændigt, men samtidig i tæt samarbejde med dine kolleger og din leder.

default
RESTAURANT EAT SØGER

Kokkeelev

Vi har en klar ambition om at levere en gastronomisk oplevelse i særklasse. Hvis du vil med på denne rejse, skal du læse videre her.
I tæt samarbejde med dine kollegaer i køkkenet, baneservice og restauranten sikrer vi dig en grundig oplæring og kompetent sparring under din uddannelse, så du på sigt er med til at præge stilen i restauranten, hvor ambitionerne er høje.

Great Northern Spa i Kerteminde er med sine omgivelser og luksus spa og wellness, et godt sted at komme ned i gear, og pleje sit sind og krop
FANDT DU IKKE NOGLE LEDIGE STILLINGER?

Uopfordret ansøgning

12
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER