”Lad roen sænke sig over digL”

En spaoplevelse udover det sædvanlige

Great Northern Spa

Spaoplevelse, golf, hotel og restaurant ét sted

Great Northern er placeret i Kerteminde, som er en charmerende lille by på Nordfyn. Her tilbyder vi både unikke overnatningsmuligheder, en kulinarisk restaurantoplevelse, smukke naturomgivelser, golf, wellness, spaoplevelser og dagsspa– og vi gør os hver dag umage for at give dig en oplevelse udover det sædvanlige. Så er du på udkig efter et spa hotel i Danmark, er Great Northern et rigtig godt bud.
Selvom der findes et væld af spaoplevelser i Danmark, tør vi godt sige, at Great Northern er et besøg værd, hvis du ønsker en spaoplevelse fyldt med fred, ro og naturomgivelser udover det sædvanlige.

Fantastisk spaoplevelse

Fantastisk spaoplevelse – er klar til at tage af sted igen. Anbefales til ung og gammel, kærestepar og ægtefæller og til mor/datter tur som vi var på. Ture man vender tilbage til ❤

Lise Engelsen

5 ud af 5 stjerner
Great Northern Spa

En 4500m2 stor spaoplevelse

Vores spaområde Aqua Spa er hele 4500m2 stort og byder på forskellige spabadsoplevelser, som varierer mellem varme, kulde og damp. Prøv f.eks. vores store, opvarmede Infinity Pool, hvor du kan svømme indefra og direkte ud, eller oplev det kolde gys i vores Cool Batch.

Derudover kan du tage et hvil i en af vores behagelige liggestole med udsigt til vores naturskønne omgivelser. Også vores sauna er udstyret med et vindue ud mod naturen til forskel fra mange andre saunaer, der er mørke og indelukkede.

Great Northern Spa

En spaoplevelse i ét med naturen

Naturomgivelserne omkring vores spa er helt ekstraordinære, og de hører med til den samlede spaoplevelse hos os som en ekstra gang terapi for sjælen. Ønsker du at opleve naturen helt tæt på i samspil med din spaoplevelse, tilbyder vi også et dyp i vores udendørs opvarmede spa.

Udover at nyde udsigten kan du læse i vores store udvalg af magasiner, eller du kan benytte vores iPads, som blandt andet tilbyder guidede meditationer.

Kendetegnende for vores spaoplevelse er, at du vil opleve en unik ro, som med det samme får dig til at sænke skuldrene, trække vejret længere helt ned i maven og lukke verden ude for en stund. Hele området er nemlig udformet med afslapning, wellness og velvære i fokus.

Great Northern Spa
Infinity Pool
32°
Det særlige highlight er den store infinitiv pool hvor du kan svømme direkte udenfor. Her er der også spabænke med undervandsdysser.
Terrace Pool
42°
Herfra kan du nyde et panoramaview over både landskab og "Driving Range".
Hot Bath
40°
Den stærke varme giver en følelse af, at musklerne langsomt smelter, mens blodcirkulationen øges og gør dig afslappet.
Panorama & Soft Sauna
52°
Traditionel sauna med tør varme, der har en afslappende effekt på kroppen. Kombiner evt. med kolde bade for en frisk opkvikkende effekt.
COOL BATH
Det sætter skub i kredsløbet, og der transporteres mere iltet blod rundt til kroppens muskler og organer, ligesom der sættes skub i udskillelsen af affaldsstoffer.
ICE BATH
Tag turen mellem bruseren og icebath op til tre gange og mærk, hvordan dine muskler slapper af og din krop bruser af velvære.
WHIRLPOOL
38°
Varme jetstråler skaber boblende vand som masserer og giver fornyet energi i kroppen. Herfra kan du nyde et panoramaview over golfbanen.
SALT BATH
35°
Saltvand er en lækker skønhedskur. Det gør huden sundere, strammere og smukkere at se på. Det salte vand virker mod alt fra slap hud, søvnløshed og stress.
AROMA STEAM
46°
Med en luftfugtighed på 100% giver det traditionelle dampbad med aroma en behagelig total varmeoplevelse. Når du kommer ud, er der mulighed for at køle kroppen ved at gnide den med is.
SALT STEAM
42°
Saltdampe har meget effektiv virkning på huden, der bliver blød og får en smuk glød.

”DIT FRIRUM FOR REFLEKTION OG RO”

Uanset om du besøger Great Northern som opholdsgæst, spagæst eller blot bor i lokalområdet er du mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores behandlinger og spaoplevelser.
Book en behandling i forbindelse med dit besøg - eller prøv en af vores unikke spaoplevelser, som hurtigt og effektivt bringer din krop i balance og lader dig genfinde roen i dig selv.

"KOM HURTIGT & EFFEKTIVT NED I GEAR"

Skræddersy din spaoplevelse

Som en del af spa og wellness oplevelsen hos Great Northern kan du både nyde vores Aqua Spa, diverse spabehandlinger, yoga og dagsspa, hvis du har lyst til det – du skræddersyr helt selv den spaoplevelse, du ønsker.

Ønsker du at kombinere din spaoplevelse med en spabehandling, tilbyder vi f.eks. kropsmassage, ansigtsbehandling, fodmassage og graviditetsmassage.

Du vælger desuden selv, om du ønsker din spaoplevelse som en dagsspa eller et spaophold. Ønsker du en endagsspa oplevelse på Great Northern, kan du vælge imellem en hel dag i vores spa fra kl. 08:00-14:00, morgenspa fra kl. 08:00-10:30, middagsspa fra kl. 11:00-14:00, eftermiddagsspa fra kl. 15:00-18:00 eller aftenspa fra kl. 19:00-22:00.

Uanset hvilken type spaoplevelse du vælger, inkluderer den kaffe/te samt frisk frugt ad libitum. Derudover får du udleveret en badekåbe, slippers og et håndklæde, som du kan benytte under din spaoplevelse. Dette er med til at fuldende den samlede wellness oplevelse, når du besøger os.

... Nyd en afslappende oplevelse før eller efter din behandling ...

Spaentré fra 500,-

Great Northern Spa
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER