Cookie- og persondatapolitik

Cookie- og persondatapolitik

Websitet www.greatnorthern.dk anvender cookies – tekstfiler, som gemmes på din computer, mobiltelefon eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer blive mindre relevante for dig, og de vil optræde hyppigere. Du risikerer også, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold du ikke kan få adgang til.

Se evt. denne liste med: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Første gang du besøger Great Northerns hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores site.

En cookie er en tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera o.lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies effektiviserer din internetbrug, fordi dine handlinger bliver husket, og du skal derfor ikke begynde forfra, hver gang du bruger internettet.

Websitet bruger med andre ord cookies til at huske informationer om dine præferencer. Det er f.eks. en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, hver gang du besøger det.

Når du besøger vores website, indsamler vores cookies oplysninger om dig. Disse oplysninger bruges herefter til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der bliver vist på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Kategorier af cookies

Nødvendig – Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Præferencer – Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Statistik – Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing – Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Uklassificeret – Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

Cookies på Great Northern

Navn: __cfduid
Udbyder: crazyegg.com
Udløb: 1 år
Type: HTTP cookie
Formål: Anvendes af indholds-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik.

Navn: PHPSESSID
Udbyder: greatnorthern.dk
Udløb: Session
Type: HTTP cookie
Formål: Bevarer data på tværs af sider.

Navn: _ga
Udbyder: greatnorthern.dk
Udløb: 2 år
Type: HTTP cookie
Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Navn: _gid
Udbyder: greatnorthern.dk
Udløb: Session
Type: HTTP cookie
Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Navn: _gat
Udbyder: greatnorthern.dk
Udløb: Session
Type: HTTP cookie
Formål: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.

Navn: collect
Udbyder: google-analytics.com
Udløb: Session
Type: Pixel Tracker
Formål: Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler.

Navn: kVRxBlJP
Udbyder: greatnorthern.dk
Udløb: 1 dag
Type: HTTP cookie
Formål: Uklassificeret

Navn: m-eNTnQHFO
Udbyder: greatnorthern.dk
Udløb: 1 dag
Type: HTTP cookie
Formål: Uklassificeret

Navn: O-nVcbsqx
Udbyder: greatnorthern.dk
Udløb: 1 dag
Type: HTTP cookie
Formål: Uklassificeret

Navn: ozZxLyGbEYXgipn
Udbyder: greatnorthern.dk
Udløb: 1 dag
Type: HTTP cookie
Formål: Uklassificeret

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, registrering som bruger eller abonnent, køb via websitet eller øvrig brug af websitets services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (m.a.o. dine interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise dig de annoncer, som med stor sandsynlighed er relevante for dig, registrere dine køb og betalinger, kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev samt at optimere vores services og indhold.

GREAT NOTHERN PERSONDATA POLITIK

Hos Great Northern A/S (”Great Northern” eller ”vi”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Denne persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Great Northern A/S’s måde at behandle dine personoplysninger på, når du besøger vores hjemmeside, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

1 – Hvornår indsamler vi, og hvornår anvender vi dine personoplysninger?

Vi indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  1. Når du ønsker at benytte dig af vores services eller faciliteter
  2. Når du på anden vis kontakter os via telefon eller e-mail
  3. Når du navigerer rundt på vores hjemmeside

Vi behandler kun dine personoplysninger, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til vores golfklub.

Vi anvender GolfBox

Vi gør opmærksom på, at booking af golftid, green fee, træning m.v. sker gennem forskellige moduler i GolfBox applikationen (ejet af GolfBox A/S).

I forbindelse med brugen af GolfBox indsamler vi alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, e-mailadresse, nuværende golfhandicap, medlemsnummer hos Dansk Golf Union samt din tidligere/nuværende golfklub.

Gennem brugen af GolfBox er vi en del af et større netværk af medlemmer, klubber/organisationer og Dansk Golf Union (DGU).

Brugere af GolfBox (medlemmer, klubber/organisationer, undervisende Pro’er, tour-operatører samt DGU) kan via GolfBox søge efter andre medlemmer, ligesom de nævnte brugere kan tilføje medlemmer til golf-tider, turneringer, lektioner og kurser.

Personoplysninger (medlemsnummer, navn, køn, handicap og alder) er synligt for alle brugere af GolfBox, ligesom der kan ses oplysninger om bookede golftider i din egen klub, men også i andre klubber.

Hvis du tilmelder dig en turnering er ovennævnte personoplysningerne endvidere synlige for andre brugere af GolfBox. Herudover kan den klub/organisation, der står for turneringen, se dine kontaktinformationer til brug for eksempelvis aflysning eller ændringer af arrangementet.

Hvis du booker træning er dine personoplysninger synlige for den Pro’er/træner/klub/organisation, der står for træningen, men ikke for andre medlemmer.

Hvis du ikke ønsker, at dine personlige oplysninger er synlige for andre, når du anvender GolfBox, kan du i dine brugerindstillinger vælge af være anonym, når du er logget ind i GolfBox.

Hvis du har spørgsmål til brugen af Golfbox, er du altid velkommen til at henvende dig til os.

Great Northern Golf Club

Personoplysninger, du oplyser frivilligt og som i øvrigt behandles af Great Northern Golf Club i forbindelse med administration af dit medlemskab ikke er underlagt denne persondatapolitik.

Vi anvender sociale medier

Vi tager løbende billeder og/eller videooptagelser med henblik på at kunne dele vores gæsters oplevelser på golfbanen eller i vores øvrige faciliteter. Dette sker i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder vil vi indhente dit samtykke, såfremt det er påkrævet.

Logning af brug af internet og telefoni

Vi er forpligtet til at registrere anvendelse af internet og telefoni via internettet for vores gæster, når de anvender vores wifi. I den forbindelse logger vi følgende oplysninger: i) den tildelte brugeridentitet; ii) den brugeridentitet og det telefonnummer, som er tildelt kommunikationer, der indgår i et offentligt elektronisk kommunikationsnet; iii) navn og adresse på den abonnent eller registrerede bruger, til hvem en internet-protokol adresse, en brugeridentitet eller et telefonnummer var tildelt på kommunikationstidspunktet; og iv) tidspunktet for kommunikationens start og afslutning.

Vi er herudover også forpligtet til at foretage registrering og opbevaring af oplysninger om teletrafik, der genereres eller behandles via vores net.

2 – Hvordan anvender vi dine personoplysninger?

Personoplysninger indsamles og anvendes til at besvare din henvendelse eller udføre andre services, du har bestilt, herunder booking af green fee, golftræning, indmeldelse i Great Northern Golf Club, reservation i vores restaurant, booking af værelse m.v.

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

Billeder deles på vores hjemmeside og/eller vores Facebook-side eller Instagram med henblik på at dele vores gæsters oplevelser, synliggøre Great Northern som golfklub og bane samt præsentere vores faciliteter for eksisterende og potentielle medlemmer af golfklubben og andre gæster.

Great Northern A/S fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site.

3 – Hvornår overfører vi dine personoplysninger?

Vi kan i visse tilfælde overføre de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive overført til: (i) leverandører vi samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med dit besøg ved Great Northern A/S og /eller dit medlemskab og/eller din brug af vores golfklub, Great Northern Golf Club; (ii) øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller brug af vores golfklub, herunder GolfBox A/S (ejer af GolfBox- applikationen), Trackman-applikationen (ejet af Trackman A/S) og Dansk Golf Union; eller (iii) hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med oprettelse eller booking af en golftid, upload af træningsvideoer i applikationen Trackman (ejet af Trackman A/S) eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos vores golfklub.

Trackman

Ved brug af Trackman sker behandling af personoplysningerne i henhold til de til enhver tid gældende betingelser for Trackman, herunder kan behandling ske i tredjeland. Du kan læse mere om Trackmans behandling af personoplysninger på https://mytrackman.com/system/privacy-policy. Vi uploader kun træningsvideoer til Trackman, hvis du har givet samtykke hertil.

Sociale medier

Hvis vi deler billeder på sociale medier vil dette ske i henhold til gældende betingelser for det pågældende sociale medie.

4 – Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi bestræber os bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Vi har implementeret rimelige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100% sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå vores sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

5 – Hvilke rettigheder har du?

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi behandler om dig hos Great Northern A/S, kan du rette henvendelse til os på info@greatnorthern.dk eller telefonnummer +45 3333 7711.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk. Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside her link.

6 – Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Hos Great Northern gemmer vi alene dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi sletter derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de behandles til, afsluttes.

7 – Hvad sker der, når vi ændrer denne persondatapolitik?

Vi opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre os, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre os, at vi overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at vi løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan findes ved at følge dette link: link

8 – Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

9 – Ændringer af oplysninger, spørgsmål mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik, kan du kontakte os på nedenstående adresse/telefon/mail:

Great Northern A/S
Great Northern Avenue 1
DK-5300 Kerteminde
Tlf. +45 3333 7711
Mail: info@greatnorthern.dk

Denne persondatapolitik blev sidst revideret den 30. juni 2018