VELVÆRE OG SUNDHED FOR KROP OG SJÆL

Wellness ophold på Fyn

Great Northern Spa

Wellness på Fyn, en oplevelse fyldt med ro

Ønsker du en wellness oplevelse udover det sædvanlige, vil du ikke blive skuffet, hvis du besøger vores spaområde. Området kalder vi Aqua Spa, og her kan du opleve wellness i form af forskellige varme og kolde bade samt dampbade og sauna. Vi har noget for enhver smag, og vi garanterer, at du hurtigt vil blive indkapslet af stedets ro, nærvær og afslappende stemning. På den måde er vores lille oase af wellness et tiltrængt afbræk fra en ofte travl hverdag.

Spaområdets helt store blikfang er vores store, opvarmede Infinity Pool, som strækker sig inde fra hotellet og udenfor på terrassen. Her har du altså mulighed for at svømme direkte indefra og ud.

Wellness ophold for enhver

Ønsker du at synke ned i et dejligt varmt bad, kan vi blandt andet tilbyde vores Hot Bath på 40° eller vores udendørs Terrace Pool med 42° varmt vand. Er du mere til det kolde gys, kan du prøve vores forskellige kolde bade i form af vores Cool Bath og Ice Bath på henholdsvis 8° og 6°, som virkelig sætter gang i kroppens kredsløb og udskillelse af affaldsstoffer.

Som afslutning på en tur i et af vores kolde bade kan vi anbefale vores Panorama & Soft Sauna, som har udsigt udover den smukke natur, der omgiver Great Northern. Er du mere til dampbade, er vores Aroma Steam og Salt Steam helt sikkert et besøg værd. De giver en behagelig varmefølelse i hele kroppen og efterlader huden med en smuk glød.

Som en del af din spaoplevelse tilbyder vi desuden wellness behandlinger og dagsspa af forskellig karakter og varighed som f.eks. kropsmassage, ansigtsbehandling og fodmassage.

Great Northern Spa
Fantastisk oplevelse

Fantastiske omgivelser, skøn spa/wellness, upåklagelig betjening og restaurant i topklasse. Vi var meget tilfredse med vores ophold på Great Northern, og vi håber at komme igen.

Martin W

5 ud af 5 stjerner
Hos Great Northern Spa i Kerteminde kan du trække dig tilbage og fordøje alle indtrykkene, mens dagen går på hæld

Nyd et wellness ophold på Fyn

Uanset om du ønsker en wellness dag, en wellness weekend, et komplet luksus wellnessophold eller blot en dagsspa, er det muligt hos Great Northern i Kerteminde.

Vi tilbyder blandt andet A Day Off hver mandag til torsdag fra kl. 08:00-14:00 samt morgenspa, middagsspa, eftermiddagsspa eller aftenspa, afhængigt af hvilket tidspunkt på dagen, der passer dig bedst. Ønsker du at kombinere din spaoplevelse med et ophold på et af vores unikke værelser, er der også mulighed for dette. På den måde får du også den fulde oplevelse og mærker i sandhed, hvordan alle vores faciliteter, restaurant og wellness område tilsammen udgør den perfekte oplevelse.

Ønsker du at opleve essensen af wellness, kan du booke dit wellness ophold på Fyn her. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen.

9
Infinity Pool
32°
Det særlige highlight er den store infinitiv pool hvor du kan svømme direkte udenfor. Her er der også spabænke med undervandsdysser.
Terrace Pool
42°
Herfra kan du nyde et panoramaview over både landskab og "Driving Range".
Hot Bath
40°
Den stærke varme giver en følelse af, at musklerne langsomt smelter, mens blodcirkulationen øges og gør dig afslappet.
Panorama & Soft Sauna
52°
Traditionel sauna med tør varme, der har en afslappende effekt på kroppen. Kombiner evt. med kolde bade for en frisk opkvikkende effekt.
COOL BATH
Det sætter skub i kredsløbet, og der transporteres mere iltet blod rundt til kroppens muskler og organer, ligesom der sættes skub i udskillelsen af affaldsstoffer.
ICE BATH
Tag turen mellem bruseren og icebath op til tre gange og mærk, hvordan dine muskler slapper af og din krop bruser af velvære.
WHIRLPOOL
38°
Varme jetstråler skaber boblende vand som masserer og giver fornyet energi i kroppen. Herfra kan du nyde et panoramaview over golfbanen.
SALT BATH
35°
Saltvand er en lækker skønhedskur. Det gør huden sundere, strammere og smukkere at se på. Det salte vand virker mod alt fra slap hud, søvnløshed og stress.
AROMA STEAM
46°
Med en luftfugtighed på 100% giver det traditionelle dampbad med aroma en behagelig total varmeoplevelse. Når du kommer ud, er der mulighed for at køle kroppen ved at gnide den med is.
SALT STEAM
42°
Saltdampe har meget effektiv virkning på huden, der bliver blød og får en smuk glød.

”EN AFSLAPPENDE REJSE IND I DIG SELV”

De store panoramavinduer bringer den fantastiske fynske natur indenfor, mens du nyder oplevelsen at have timer for dig selv i de smukkeste omgivelser, med ild i pejsen og en dæmpet og venlig atmosfære. Efterlad hverdagen ved portene og tag på en rejse ind i dig selv, eller del en nærværende oplevelse med dem du holder af.
... Nyd en afslappende oplevelse før eller efter din behandling ...

Spaentré fra 500,-

4
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER