GREAT NORTHERN

OM OS
Great Northern er en golfbane i verdensklasse beliggende i naturskønne Kerteminde, som tilbyder eksklusive golfoplevelser. Anlægget består af to golfbaner i international særklasse – Great Northern Course og Academy Course. Banerne er de første i Danmark anlagt af Nicklaus Design – en af verdens førende golfbanearkitekter og synonym med kvalitet og unikke oplevelser. Great Northern huser ligeledes klubhus, restaurant og hotel i et unikt nordisk design. I maj 2019 udvidede Great Northern sine faciliteter, med det 4500 m2 store luksus spa & yoga studio - Great Northern Spa. Her tilbydes luksuriøse spaoplevelser og behandlinger. Great Northern tilbyder opholdspakker, hvor de forskellige faciliteter kan kombineres.
Great Northern Golf Course – World Class Golf
Visionen bag
GOLF I VERDENSKLASSE

Great Northern er en golfbane i international klasse beliggende i naturskønne Kerteminde. Anlægget består af to golfbaner i international særklasse – Great Northern Course og Academy Course. Banerne er de første i Danmark anlagt af Nicklaus Design – en af verdens førende golfbanearkitekter og synonym med kvalitet og unikke oplevelser. Great Northern huser ligeledes klubhus, spa, restaurant og hotel i et unikt nordisk design.

Great Northern Golfbane Danmark
Visionen bag
NORDISK GENERØSITET

Nordisk generøsitet på Great Northern er hygge, rummelighed, fælles begejstring for spillet samt en fast tro på, at golf skal være socialt. Her er plads til alle. Den øvede og uøvede – lokale og tilrejsende. Alle mødes af en atmosfære af åbenhed, begejstring og stolthed. Begejstring for sporten og den ekstraordinære oplevelse. Vi står på skuldrene af en lang tradition for etikette og ordenlighed og vi går forrest og tager ansvar for at skabe den bedste oplevelse.

Great Northern – Danish Golfcourse
Visionen bag
INTERNATIONALE AMBITIONER

Great Northern er skabt med inspiration fra nogle af verdens bedste golfbaner – men bygget med respekt for lokalområdets natur og historie. Anlægget kan huse de største internationale turneringer, men samtidig danne rammerne for dedikeret og begejstret talentudvikling. Udfordrende for de dygtige, lærerigt for de uøvede – sjovt for alle.

Great Northern Golf Course – Golfbane i særklasse
BLIV EN DEL AF GREAT NORTHERN
LEDIGE STILLINGER

Ledige stillinger:
- Kok til Restaurant EAT
- Tjener til Restaurant EAT

Fandt du ingen ledige stillinger her på siden?
Du er altid velkommen til at sende en ansøgning til info@greatnorthern.dk - så vil vi vende tilbage hvis der skulle opstå en mulighed hos Great Northern.

Vi ser frem til at høre fra dig,
- Great Northern

Great Northern – Restaurant EAT
KONTAKT & SPØRGSMÅL
Skriv en mail til os og vi vender tilbage.

  placeholder
  gift Bestil Gavekort

   Booking - Aqua spa

    BEHANDLINGER & OPLEVELSER