TJEK IND

“Hvor skal jeg gå hen når jeg ankommer til Great Northern?”

OBS! Vi beder venligst alle gæster om melde deres ankomst i receptionen, så vi er sikre på at I er ankommet. Dette gælder også greenfee/golfspillere.

Tilbage til oversigten

Øvrig information

 • OPHOLDSGÆSTER: 
  Uanset om du besøger os på et golf- eller spaophold skal du blot henvende dig i receptionen i hovedbygningen. Hovedbygningen er du ser for enden af vejen, når du drejer ind på Great Northern Avenue.
  Der er skilte fra P-pladsen – gå efter “Clubhouse”/”Klubhus”.
  Dette gælder både for golfophold, spaophold og alm. hotelophold.

 

 • SPAGÆSTER: 
  Har du booket dagsspa – dvs. entré til Great Northern Spa uden overnatning – kan du med fordel gå direkte til Great Northern Spa.
  Der er skilte fra p-pladsen til Great Northern Spa, men bygningen ligger til højre for hovedbygningen – dvs. du skal ikke gå til bygningen for enden af Great Northern Avenue, men derimod følge skiltene til højre fra p-pladsen.

 

 • GOLFGÆSTER: 
  Du skal blot henvende dig i receptionen i “Klubhuset”, som er den bygning du ser for enden af vejen, når du drejer ind på Great Northern Avenue. Der er skilte fra P-pladsen.
  Dette gælder både for greenfeegæster og golfophold.

 

 • RESTAURANTGÆSTER:
  Har du booket bord hos Restaurant EAT, skal du blot gå direkte til hovedbygningen hvor vi står klar til at byde dig et varmt velkommen.
  Hovedbygningen er du ser for enden af vejen, når du drejer ind på Great Northern Avenue. Der er skilte fra P-pladsen – gå efter “Clubhouse”/”Klubhus”.
gift Bestil Gavekort

  Booking - Aqua spa

   BEHANDLINGER & OPLEVELSER