”HUDEN FØLES FORNYET OG BLØD EFTER ENDT PEELING”

A New Beginning

55515995

”KROPSPEELING MED EN SKØN EPSOM SCRUB”

Kropspeeling

En kropspeeling med epsom salt er en skøn behandling, der efterlader en følelse af fornyet og silkeblød hud.

Fordelene ved en kropspeeling med Epsom scrub er mange. Designet med henblik på at genopbygge huden, fungerer peelingen som en effektiv eksfolierende behandling, der fjerner døde hudceller og efterlader huden blød og glat. Samtidig øger gnidningen af scrubben blodcirkulationen, hvilket fremmer en sundere hud og en naturlig glød. Udover eksfoliering og forbedret blodcirkulation bidrager Epsom-saltet også til at fugte huden.

Kropspeeling behandlingen er velegnet til de fleste hudtyper og kan nydes af folk i alle aldre.  Forkæl dig selv med en skøn kropspeeling og oplev, hvordan din hud føles forfrisket, revitaliseret og utrolig blød efter peelingen.

Kropspeeling behandlingen

Vores eksklusive kropspeeling-behandling er designet til at give din hud en silkeblød fornemmelse.

 

Med vores ”A New Beginning” kropspeeling peeles hele kroppen med en skøn epsom scrub, som fjerner de tørre hudceller og efterlader en blød hud. Peelingen sætter samtidig gang i blodcirkulationen og øger varmen og velbefindende i kroppen.

 

Efter endt peeling indsmøres kroppen i en nærende krops serum med alger, som masseres ind med en afspændende og behagelig massage. Den aktive algeekstrakt virker genopbyggende på huden og øger velbehag og smidighed i huden.

1563

"Forkæl dig selv eller en, du holder af"

Book en kropspeeling

Hos Great Northern stræber vi efter at skabe en afslappende atmosfære med plads til afslapning og selvforkælelse. En skøn kropspeeling tilføjer netop det ekstra strejf af selvforkælelse. Efter endt behandling er din hud silkebrød og glat.

Du kan booke A New Beginning-behandlingen som en enkeltstående oplevelse, eller du kan vælge at kombinere den med en hel dag i vores spa for ekstra afslapning. Det er naturligvis også muligt at kombinere din kropspeeling med et weekendophold. Med tilføjelsen

Gavekort til Great Northern

Ved at købe i et gavekort til Great Northern får du adgang til en verden af luksuriøse oplevelser. Du kan bruge det til en kropspeeling, eller du kan vælge en af vores andre tilbud:

 • Spabehandlinger
 • Spaophold
 • Spadag
 • Restaurant EAT
 • Golf
 • Events
_O7A6089

"BEHANDLINGER & OPLEVELSER"

Praktisk Info

ÅBNINGSTIDER
09:00 - 17:00

KONTAKT
+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

Ønsker du den ultimative spabehandling?

Prøv vores Signature Treatment

Design uden navn (20)
gift Bestil Gavekort

  Booking - Aqua spa

   BEHANDLINGER & OPLEVELSER