”Den ultimative spabehandling”

Signature treatment

55515995

"Oplev en aromatisk velværerejse"

Den ultimative spabehandling

Træd ind i en skøn verden af velvære med vores eksklusive Signature Treatment – en 3 timers behandlingsrejse i vores unikke Spasuite. Her bydes du velkommen til en oplevelse af ultimativ afslapning, udført med 100% økologiske produkter.

Denne ultimative spabehandling er nøje designet til at bringe dig til en tilstand af absolut velvære, hvor hverdagens stress og jag forsvinder som dug for solen. Vores Signature Treatment er skabt til at give dig den mest fantastiske spaoplevelse nogensinde, med fokus på dyb harmoni og indre balance.

Lad os forkæle dig med en symfoni af spabehandlinger, terapeutiske berøringer og luksuriøse produkter, der arbejder i perfekt synergi for at genoplive din energi og forynge din hud. Oplev en aromatisk velværerejse med dig som det erklærede centrum.

Oplev den mest luksuriøse spaoplevelse

Vi starter med at åbne hudens porer i dit private dampbad, efterfulgt af en nænsom Epsom Scrub af hele kroppen, som skånsomt sætter retningen for resten af din rejse.

 

Efter en rolig start, kan du nu give dig hen til roen i rummet og indlogere dig under den betagende stjernehimmel i din private sauna. I saunaen fortsættes den aromatiske rejse, hvor små is-kugler langsomt og roligt smeltes og omdanner saunaen til et inferno af duft og ro.

 

Rejsen fortsættes med en afslappende helkropsmassage. Her anvendes varme Akwaterra sten, som får musklerne til at slappe af, skaber ro og sikrer balance. Vi arbejder med trykpunktsmassage i fødderne, så vi får kroppen helt ned i gear.

 

En afsluttende, men himmelsk, ansigtsbehandling sikrer at vi kommer hele kroppen igennem. Målet er at sikre en blød og gennemfugtet hud, naturligvis med brug af nærende økologiske produkter.

 

Sidste del af din behandling er en afslappende hovedbundsmassage.

 

Efter timer fyldt med selvforkælende behandlinger, afsluttes oplevelsen hvor den startede med en lille forfriskning, så du i fred og ro, kan få give din krop tid og plads til at vågne op.

1563

”Forkæl dig selv eller en, du elsker”

Book Signature Treatment

Hos Great Northern skaber vi rammerne for den ultimative luksus med plads til ekstra selvforkælelse. Med vores Signature Treatment, får du den ultimative spaoplevelse fyldt med afslapning og velvære.

Du kan vælge at booke vores eksklusive Signature Treatment som en enkeltstående oplevelse, eller du kan kombinere den med et romantisk weekendophold med en, du elsker.

Gavekort til Great Northern

Hvis du går med tankerne om at opleve den mest luksuriøse spabehandling, eller du ønsker at forkæle en, du elsker, er et gavekort til Great Northern den perfekte gave.

 

Du kan bruge gavekortet til alle vores tilbud:

_O7A6089

"BEHANDLINGER & OPLEVELSER"

Praktisk Info

ÅBNINGSTIDER
09:00 - 17:00

KONTAKT
+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

Ønsker du den ultimative spabehandling?

Prøv vores Signature Treatment

Design uden navn (20)
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER