Handelsbetingelser for gavekort

1.1 Gavekort – Great Northern
Great Northern Avenue 1, 5300 Kerteminde.

1.1.1 Gavekortet udstedes som et kontant gavekort og har en kontantværdi i DKK svarende til det beløb, der indbetales på gavekortet ved køb.

1.1.2 Gavekortet kan bruges som betalingsmiddel for hele Great Northern på samme måde som øvrige elektroniske betalingsmidler. Du skal medbringe gavekortet fysisk, såfremt du ønsker at betale hele eller dele af dit køb med gavekort. Gavekortet kan anvendes over flere gange, hvis du måtte ønske det. Der kan ikke ske indbetaling af flere penge på et udstedt gavekort.

1.1.3 Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen (”Gyldighedsperioden”) og kan i 12 måneder efter Gyldighedsperiodens udløb, indfries til kontanter uden fradrag af gebyr ved (i) fysisk fremmøde og indlevering af gavekortet (ii) eller ved fysisk at sende gavekortet til os. Gavekortet pålydende værdi udbetales til den anviste konto.

1.1.4 Gavekortet kan i Gyldighedsperioden ligeledes indfries til kontanter mod et fradrag af et håndteringsgebyr på DKK 25,00 per gavekort.

1.1.5 Gavekortet kan benyttes til alle Great Northern ydelser herunder men ikke begrænset til spa, golf, hotel, restaurant, og proshop.

1.1.6 Du kan tjekke beløbet på dit gavekort via QR koden på kortet.

1.1.7 Gavekortet kan leveres med GLS til den ved betaling anførte takst eller afhentes hos Great Northern ved henvendelse i receptionen. Leveringstiden afhænger af tidspunktet for bestilling og GLS’ kapacitet. Gavekortet udstedes samtidig med bestilling, da det ønskede beløb overføres direkte til gavekortet ved din indbetaling og beløbet betales således øjeblikkeligt.

1.1.8 Fortrydelse

1.1.8.1 Gavekort, der købes i din egenskab som forbruger (privat person), er som udgangspunkt underlagt 14 dages fortrydelsesret efter forbrugerafteloven. Fortrydelsesretten regnes fra ordrebekræftelsens modtagelse. For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde aftalen i en utvetydig erklæring (f.eks. ved post eller e-mail). Du kan vælge at bruge den standard fortrydelsesformular, som findes i vores handelsbetingelser, hvilket dog ikke er et krav. Det er alene køber af gavekortet, der har ret til at gøre fortrydelsesretten gældende.

1.1.8.2 Gavekortet skal returneres via brev eller fremmøde indenfor 14 dage fra din meddelelse om at du har fortrudt købet. Gavekortet skal sendes til den i pkt. 1. anførte adresse med angivelse af navn og ordrenummer.

1.1.8.3 Det på gavekortet indsatte beløb, tilbagebetales til køberen af gavekortet via det ved købet anvendte betalingsmiddel eller ifølge aftale med dig inden for senest 14 dage.

1.1.9 Betaling

1.1.9.1 Gavekortet udstedes samtidig med bestilling, da det ønskede beløb overføres direkte til gavekortet ved din indbetaling via Nets og beløbet betales/trækkes således øjeblikkeligt fra dit betalingskort.

1.1.11 Reklamation

1.1.11.1 Købelovens normale mangelsregler finder anvendelse på varekøb foretaget med gavekortet, dog ikke i det omfang, der købes tjenesteydelser. Anvender du gavekortet til tjenesteydelser, skal du med det samme reklamere, såfremt tjenesteydelsen ikke lever op til det aftalte.

1.1.11.2 Du finder klageformular og vejledning i at klage i vores handelsbetingelser, som du kan finde her

 

gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER