ECCO TOUR 2023

Great Northern Challenge

SE LIVESTILLING
På Great Northern er der tilskuere, der følger begivenhederne på golfbanen.

ECCO TOUR 2023

Great Northern Challenge

Great Northern Challenge en årlig professionel golfturnering i Kerteminde, hvor der spilles 54 hullers slagspil over tre dage. 72 professionelle spillere dyster om en årets største præmiesum på samlet 500.000 danske kroner - samt ranglistepoint til Official World Golf Ranking.

Turneringsformatet for de professionelle er 54 hullers slagspil - med cut efter 2. runde.
De 30 bedst placerede spillere efter 2. runde kvalificerer sig til finalerunden på sidste dagen. Sideløbende med den professionelle turnering afvikles en unik Pro/Am turnering - hvor de bedst placerede amatører bliver en aktiv del af 2. runden ved Great Northern Challenge.

18. september 2023
Prøverunder
- Pro/Am Kvalifikation
19. september 2023
1. Runde
- Gratis entre
20. september 2023
2. Runde
- Gratis entre
21. september 2023
Finalerunde
- Gratis entre

TURNERINGEN

Få en unik oplevelse af professionel golf i Kerteminde. Den første turnering blev afholdt i 2019 som en én-dags turnering, med Nicolai Højgaard som vinder. I 2021 blev turneringen udvidet til tre dage og bliver i samme ombæring en officiel del af den professionelle ECCO Tour. Great Northern Challenge udspringer fra et ønske om at skabe en attraktiv, underholdende og tilbagevendende proturnering - som samtidig kan spille en aktiv rolle i udviklingen af danske golftalenter. Ambitionen med Great Northern Challenge er, at turneringen løbende udvikles, med et klart mål om at danne rammerne for store internationale golfturneringer i fremtiden.
LÆS MERE OM "ECCO TOUR"

Great Northern Challenge 2023

Sponsor & Hospitality

Bliv en del af øjeblikket og få en unik golfoplevelse med Great Northern Challenge.
36 eksklusive Pro-Am hold med masser af VIP hospitality, underholdning og golfoplevelser i international topklasse.

Konceptet tager afsæt i en unik amatørturnering, hvor alle hold deltager i Pro/Am finalen.
Finalen afvikles som en aktiv del af 1. runde ved Great Northern Challenge - hvor amatører og professionelle spiller side om side. En unik oplevelse for både virksomheder, netværk og den kvalitetsbevidste oplevelsesrejsende.

gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER