"DEDICATED TO DEVELOPMENT"

Great Northern Academy

22219902_1970112643268998_1957871858565392255_o

”ET DEDIKERET HOLD AF SPECIALISTER”

Great Northern Academy


Hos Great Northern Academy bydes du et varmt velkommen af et dedikeret hold af specialister og trænere, som alle er dybt dedikeret til deres håndværk. En dedikation der ikke lader sig begrænse til deres faglighed, men til at skabe rammerne for, at du kan blive den bedste version af dig selv - både på og udenfor banen.

ÅBNINGSTIDER
Hverdage: 1 time før første start til kl. 20.00
Weekend: 1 time før første start til kl. 18.00

KONTAKT
33 33 77 11
academy@greatnorthern.dk

"OMBYGNING AF GREAT NORTHERN ACADEMY I 2023"

NYT ACADEMY


Faciliteter

Short Game Area
Bunkers - Chipping - Putting
Great Northern Academy har et lækkert shortgame område med to bunkers, en stor green, run offs og udfordrende slopes på og omkring green. Roughen er klippet i forskellige højder så du kan træne netop det lie du ønsker. Du kan træne alle tænkelige slag indenfor 40 m her.
Driving Range
BLIV KLAR TIL RUNDEN
Driving Range består af 13 overdækkede udslagspladser, samt teelines i begge ender af rangen så du selv kan vælge vindretningen. Der er altid fri adgang til bolde på Academy. Boldene flyver almindelig længde og højde.
TrackMan Simulator
GOLF HELE ÅRET RUNDT
Forlæng golfsæsonen i vores indendørs TrackMan Simulator, som du finder i Academy-bygningen. Her kan du kan spille kendte baner fra hele verden og Great Northern Course er én af dem.
Book Simulator
Swing Studio
Analyse - Swing - Screening
I vores indendørs Swing Studio kan man slå indefra og ud, så du kan træne uanset vind og vejr. Swing Studio er udstyret med alt det nyeste udstyr og har bl.a. TrackMan og kameraer tilkoblet, så vi bedst muligt kan hjælpe dig med at justere dit sving og din ønskede boldflugt.
Putting Studio
PuttView - Sam Putt Lab - TrackMan
Vores Putting Studio er en indendørs puttinggreen med de nyeste teknologier og teknikker tilgængelig for dig, bl.a. PuttView, TrackMan og Sam Putt Lab. Puttview er et fremragende redskab til at hjælpe dig med greenreading. Sam Putt Lab måler alt hvad putteren gør i stroket. TrackMan med tilhørende video måler hvad bolden gør og hjælper os med at tilrette din teknik. Har du udfordringer med dit puttestroke så er det her vi starter.

"DEDIKERET TIL DIG OG DIT GOLFSPIL"

Med en ambition om, at levere de ultimative rammer for golfspillere uanset niveau, byder Great Northern Academy velkommen til et professionelt udvalg af træningsfaciliteter både indendørs og udendørs. Hertil et bredt udvalg af lektioner og forløb for den enkelte golfspiller, hold og grupper.

Undervisning

Putting
Sigte - Længde - Strategi
Lektionen starter med et kig på dine stats eller nogle tests, der hjælper os med at finde den hurtigste vej for dig til færre putts. Herefter vil lektionen skifte retning så vi hjælper dig med at udvikle den eller de dele af din putting, som kræver mest opmærksomhed. Til sidst vil vi sammen lave en plan for hvordan du skal arbejde videre med processen på egen hånd, så vi sikrer fremgang.
Priser & Booking
Short Game
Chipping - Bunkers - Strategi
Shortgame kræver, at du kan tilpasse dig det lie og det slag som er foran dig. Derfor tager en lektion i shortgame hos os udgangspunkt i dine stats eller tests vi sammen udfører, for at finde de væsentligste indsatsområder for dig. Når vi har fundet ud af hvilke dele der rykker dig mest, går vi i gang med træningen af dem og til sidst vil du få udleveret en plan for, hvordan du kan træne dem på egen hånd.
Priser & Booking
Lange Slag
Flugt - Træf - Længde
En lektion i det lange spil hos Great Northern Academy tager udgangspunkt i de vigtigste dele af dit lange spil. Udgangspunktet er forskelligt fra spiller til spiller, så det bruger vi den første del af lektionen på at identificere. Når vi har fundet et indsatsområde vil vi sammen træne denne del, og som altid lave en plan for hvordan du kan træne dette på egen hånd.
Priser & Booking
Strategi
Course Management
Vi tror på at den strategi du bruger på banen, i alle dele af spillet, har en kæmpe indflydelse på hvor godt du scorer. Derfor har vi specialiseret os i denne del af spillet. På en banelektion, eller en almindelig lektion for den sags skyld, vil du lære simple regler - som kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger. Du kan sagtens forbedre dig som golfspiller uden at ændre din teknik.
Priser & Booking
”FÅ EN HOBBY FOR LIVET”

BEGYND TIL GOLF

Golf er en af verdens mest fascinerende sportsgrene og for mange en livslang ledsager og hobby. Sportens fascinerende univers er både dragende og udfordrende, men mest af alt, så er det én af de få sportsgrene hvor alle kan spille sammen uanset niveau, alder og erfaring.

Start din rejse ind i golfens univers i dag og få dig en hobby for livet. Traditioner på tværs af generationer.

11
"SLIP DINE NYE ERFARINGER LØS & TEST DEM PÅ BANEN"

Greenfee fra 400,-

(C) Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER