Persondatapolitik

Privatlivspolitik for Great Northern

Hos Great Northern (”vi”, ”os” eller ”vores”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed. Denne privatlivspolitik fastlægger klare retningslinjer for Great Northern’s behandling af dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside, Great Northern | Golf – Spa – Restaurant – Hotel | Oplevelser i særklasse , eller på anden vis kommunikerer med Great Northern.

 

1. Dataansvarlig

Great Northern er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:

Great Northern A/S
Great Northern Ave. 1
5300 Kerteminde
CVR.: 35801987
Tlf.nr.: +45 3333 7711
Mail: info@greatnorthern.dk

2. Formål, behandlingsgrundlag og typer af personoplysninger

Vi har nedenfor opridset med hvilke formål, vi behandler dine personoplysninger, når du interagerer med Great Northern.

a. For at besvare henvendelser
Hvis du kontakter os via vores hjemmeside, på e-mail eller på anden vis, vil vi behandle dine personoplysninger for at kunne besvare din henvendelse. Vi behandler typisk følgende normale personoplysninger om dig navn, adresse, e-mail, telefonnummer, virksomhedsnavn, titel og oplysninger om din booking.

Vi anvender interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens art. 6(1)(f) som behandlingsgrundlag for denne behandling, da det er nødvendigt for at kunne besvare din henvendelse og kommunikere med dig.

Vi indsamler personoplysningerne direkte fra dig og vil kun opbevare dem, så længe det er nødvendigt for at opfylde ovenstående formål.

b. Hotel
Hvis du booker en overnatning eller et ophold behandler vi normale personoplysninger om dig. Vi vil typisk behandle følgende personoplysninger for at kunne booke din overnatning eller ophold: navn, fakturaoplysninger, adresse, e-mail, telefonnummer, virksomhedsnavn, land, bekræftelse af accept af vilkår og oplysninger om hvilket ophold du har valg og det inkluderede samt pas eller legitimation.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b), som grundlag for at behandle disse oplysninger, da der er tale om personoplysninger, som er nødvendige at behandle for at opfylde aftalen over for dig. Derudover er grundlaget for vores behandling interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (f), da vi har en legitim interesse i at tilpasse de leverede serviceydelser til dine behov og ønsker samt at kunne sende evalueringsskemaer i forbindelse med dit ophold.

I visse tilfælde er vi forpligtet til at behandle oplysninger om dit navn, nationalitet, stilling, adresse, ankomstdato, oplysninger om pas eller anden rejselegitimation. Grundlaget for behandling af disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (c) samt lovbestemmelser om pligt til at føre en autoriseret gæsteprotokol i form af bekendtgørelse 2022-08-23 nr. 1206 og bekendtgørelse 2021-12-28 nr. 2693 om pas m.v.

Vi indsamler personoplysningerne direkte fra dig og vil kun opbevare dem, så længe det er nødvendigt for at opfylde ovenstående formål. Vi opbevarer fakturaoplysninger i det pågældende regnskabsår plus 5 år i henhold til den danske bogføringslovgivning.

Pas- og legitimationsoplysninger opbevares i maksimalt 2 år, hvorefter oplysningerne slettes jf. ovennævnte bekendtgørelser.

Ved booking genereres et kundekort i Great Northerns bookingsystem se mere herom i afsnit e.

Vi gør opmærksom på at ophold med spa, golf eller events inkluderet er beskrevet i de øvrige afsnit af denne privatlivspolitik.

 

c. Spa
I forbindelse med dit besøg i Great Northern Spa indsamler, behandler og lagrer vi oplysninger om dig og eventuelt dine medfølgende gæster, med henblik på at gennemføre din booking eller forespørgsel.

Vi kan i den forbindelse behandle oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Der oprettes en gæsteprofil for alle vores gæster, så vi ved hvem og hvor mange der opholder sig i spaområdet, og for at kunne håndhæve spaområdets ordensregler overfor vores gæster. I forbindelse med oprettelsen af gæsteprofilen skal du fremvise billede-id. Dit billede-id, registreres ikke men anvendes til at verificere de oplysninger der afgives ved oprettelse af din gæsteprofil.

Ved oprettelse af gæsteprofilen behandler vi: navn, telefonnummer., fødselsdato via dit sygesikringsbevis (De sidste 4 cifre af dit cpr-nummer krypteres, så de ikke er synlige for os), billede af dig. Ved efterfølgende brug af gæsteprofilen registrerer vi herudover dato og klokkeslæt for dine besøg, hvilket sker ved at du scanner dit sygesikringsbevis i forbindelse med besøget.

Ved bortvisning registreres årsag, dato og perioden for bortvisningen i gæsteprofilen.

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b), da oplysningerne er nødvendige for at kunne opfylde vores aftale om booking og oprettelse af gæsteprofil.

Ved registreringen af dit cpr-nummer anvender vi samtykke, da du ved at trykke accept til oprettelsen af din gæsteprofil giver samtykke til vores registrering af dit cpr-nummer jf. databeskyttelseslovens § 11 stk. 2, nr. 2 og databeskyttelsesforordningen art. 7. Tilbagekaldes samtykket på en bortvist gæst opretholdes gæsteprofilen i karantæneperioden uden cpr-nummer.

Vi anvender også databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b) når vi registrerer en overtrædelse af de aftalte ordensregler, og vi gør brug af interesseafvejningsreglen, til at behandle oplysninger om eventuelle bortvisninger og overtrædelser af vores ordensregler i henhold databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (f). De legitime interesser der begrunder behandlingen er vores ønske om at sikre at bortviste gæster ikke får adgang til vores spa, for at sikre de øvrige gæster og personalets velbefindende.

Derudover behandler vi bookingoplysninger til brug for optimering af vores spa. Grundlaget for vores behandling af dine oplysninger til dette formål er interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (f). De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er at vi løbende ønsker at kunne analysere på besøgsdata for at optimere og udvikle oplevelsen for vores gæster samt muliggøre intern rapportering.

Gæsteprofilen slettes senest 12 måneder efter sidste besøg i Great Northern Spa. Gæsteprofiler på bortviste gæster opretholdes i 24 måneder fra bortvisningen medmindre særlige forhold gør sig gældende.

Ved onlinebooking genereres et kundekort i Great Northerns bookingsystem for den bookingansvarlige se mere herom i afsnit e.
 

d. Restaurant
Hvis du booker bord eller har bestilt et ophold med bespisning behandler vi normale personoplysninger om dig. Vi vil typisk behandle følgende personoplysninger for at kunne booke dit bord ved henvendelse: e-mail, telefonnummer, navn, antal gæster, særlige ønsker, særlige madhensyn samt bekræftelse. Ved onlinebooking anvender vi typisk følgende yderligere oplysninger:  oplysninger der er registreret i din brugerprofil se afsnit e.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b), som grundlag for at behandle disse oplysninger, da der er tale om personoplysninger, som er nødvendige at behandle for at opfylde aftalen over for dig. Derudover er grundlaget for vores behandling interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (f), da vi har en legitim interesse i at tilpasse de leverede serviceydelser til dine behov og ønsker.

Vi behandler de oplysninger du har afgivet i forbindelse med din reservation og evt. oplysningerne fra din profil.

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe de er nødvendige for at opfylde aftalen med dig og evalueringen af samme. Vi opbevarer fakturaoplysninger i det pågældende regnskabsår plus 5 år i henhold til den danske bogføringslovgivning. Oplysningerne i din brugerprofil slettes først når du sletter din profil eller såfremt du kontakter os for at slette oplysningerne.

e. Great Northern Kundekort
Restaurant:
Ved booking af bord i Restaurant Eat oprettes et kundekort i restaurantens bookingsystem af hensyn til planlægning og service i restauranten, og for at give kunden mulighed for at ændre på og bevare overblikket over reservationer.

Kundekortet indeholder de under punkt d. anførte oplysninger samt reservations ID.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b), som grundlag for at behandle disse oplysninger, da der er tale om personoplysninger, som er nødvendige at kunne reservere dit bord og planlægge restauranten drift derefter.
Derudover er grundlaget for vores behandling af dit kundekort i interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (f), da vi har en legitim interesse i at opbevare dine præferencer og historik samt tilbyde adgang til fremtidige bookinger herunder at ændre disse.

Oplysningerne i dit kundekort slettes først når du sletter dit kundekort eller såfremt du kontakter os for at slette oplysninger eller dit kundekort.

Hotel og Spa:
Ved booking af ophold i Spa eller Hotel, oprettes samtidigt et kundekort i bookingsystemet, således din booking og eventuelle tilvalg kan registreres og administreres. Kundekortet er nødvendigt for at kunne administrere og afregne dit ophold. Derudover har Great Northern en interesse i at kunne anvende kundekortet til at optimere vores service ved at opbevare dine servicepræferencer.

Kundekortet indeholder de under punkterne b og c anførte personoplysninger.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b), som grundlag for at behandle disse oplysninger, da der er tale om personoplysninger, som er nødvendige at kunne reservere dit ophold, administrere dit ophold og af hensyn til Great Northerns drift.
Derudover er grundlaget for vores behandling af dit kundekort i interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (f), da vi har en legitim interesse i at opbevare dine præferencer og historik med henblik på at opfylde fremtidige bookinger.

Oplysningerne på kundekortet slettes når der ikke længere er et formål med at opbevare oplysningerne dog maksimalt i 5 fra sidste booking på kundekortet. Du er velkommen til at rette henvendelse til os hvis du ønsker at dit kundekort slettet, du skal dog være opmærksom på at vi efter sletning ikke længere vil kunne servicere dig iht. til det tidligere oplyste og registrerede på dit kundekort.

f. Gavekort
Hvis du bestiller et gavekort, behandler vi normale personoplysninger om dig. Vi vil typisk behandle følgende personoplysninger for at kunne lave dit gavekort: e-mail, telefonnummer, navn, beløb, adresse, fødselsdato, levering og betalingsoplysninger.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b), som grundlag for at behandle disse oplysninger, da der er tale om personoplysninger, som er nødvendige at behandle for at opfylde aftalen over for dig.

Vi behandler de oplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling.

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe de er nødvendige for at opfylde aftalen med dig og evalueringen af samme. Vi opbevarer fakturaoplysninger i det pågældende regnskabsår plus 5 år i henhold til den danske bogføringslovgivning.

g. Begivenheder
Hvis du deltager på i en af vores begivenheder seminarer eller workshops anvender vi dine personoplysninger for at kunne registrere dig og kommunikere med dig før, under og efter den pågældende begivenhed. I forbindelse med et seminar, webinar eller workshop vil vi typisk kun behandle følgende oplysninger om dig: navn, stilling, e-mail, telefonnummer, virksomhed og typen af begivenhed.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens art. 6(1)(b) som behandlingsgrundlag, når du tilmelder dig en begivenhed, da det er nødvendigt for at opfylde aftalen med dig. Vi kan dog også anvende interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens art. 6(1)(f) som behandlingsgrundlag for denne behandling, da det er nødvendigt for at kunne administrere tilmeldinger og udsende evalueringsskemaer m.m.

Vi får de fleste personoplysninger direkte fra dig, men vi kan også modtage dine personoplysninger fra andre kilder, som f.eks. din arbejdsgiver, hvis denne håndterer din tilmelding.

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe de er nødvendige for at afholde den pågældende begivenhed og for evalueringen af samme. Hvis du har betalt for at deltage i begivenheden, opbevarer vi fakturaoplysninger i det pågældende regnskabsår plus 5 år i henhold til den danske bogføringslovgivning.

h. Billeder, video- og lydoptagelser
Vi tager ofte billeder eller filmer (lyd og billede) vores aktiviteter (fx turneringer, open air arrangementer eller virtuelle arrangementer) for at kunne dele dem på vores hjemmeside eller andre sociale medier som f.eks. LinkedIn, Facebook og Instagram.

Hvis du deltager i en begivenhed, som vi optager, så vil vi altid informere dig om det, i forbindelse med at begivenheden går i gang, og vi vil give alle deltagere besked om dette under introduktionen.

Hvis du ikke ønsker at blive filmet/optaget under en virtuel begivenhed, kan du slå lyd og billede fra, inden du deltager i begivenheden. Når vi offentliggør optagelser fra vores virtuelle begivenheder, anvender vi interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens art. 6(1)(f) som behandlingsgrundlag for denne behandling, da vi har en legitim interesse i at kunne markedsføre Great Northern og vores mange tilbud og oplevelser.

Bemærk venligst, at når vi deler billeder og optagelser på sociale medier, så sker det i henhold til det relevante sociale medies betingelser. Du kan se vores privatlivspolitik for Instagram og Facebook i privatlivspolitikkens afsnit O.

Vi filmer også andre begivenheder for at kunne dokumentere aktiviteter og intern uddannelse, som vi måske deler på vores hjemmeside eller på sociale medier. Vi behandler sådanne optagelser på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6(1)(a) (samtykke). Vi kan dog også anvende interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (f) som behandlingsgrundlag for denne behandling, hvis vi finder det passende ud fra en generel vurdering af situationen og motivet, da vi har en legitim interesse i at dele vores aktiviteter.

Generelt står vi selv for optagelserne eller anvender en ekstern fotograf, men vi kan også modtage billeder og andre optagelser direkte fra dig eller andre deltagere.

Vi opbevarer dine personoplysninger (billeder og optagelser), så længe det er nødvendigt for at opfylde ovenstående formål, dog ikke længere end 5 år efter den pågældende begivenhed.

i. Markedsføring/Nyhedsbreve
Vi anvender dine personoplysninger i markedsføringsøjemed, inklusiv til direkte markedsføring f.eks. i form af nyhedsbreve.
Nyhedsbrevene kan også indeholde markedsføringsmateriale fra vores samarbejdspartnere. I så fald kan vi behandle oplysninger om dit navn, alder, e-mail, telefonnummer, samtykkeerklæring og nationalitet med henblik på at sende dig relevante nyheder.

Vi behandler dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring på baggrund af vores legitime interesse i at sælge vores og vores samarbejdspartneres produkter og services jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Vi sender dog alene markedsføringsmateriale via e-mail på baggrund af dit aktive forudgående samtykke i overensstemmelse med markedsføringslovens § 10, stk. 1. Du vil ikke blive kontaktet direkte af vores samarbejdspartnere, ligesom vi heller ikke videregiver dine oplysninger til dem.

Dine personoplysninger slettes, når markedsføringssamtykket tilbagekaldes eller hvis vi ikke udnytter samtykket inden for en periode af 1 år. Selve samtykkeerklæringen opbevares dog i 2 år efter tilbagekaldelse af samtykket eller som følge af samtykkets udløb.

Når markedsføringssamtykket er tilbagekaldt, vil vi dermed ikke herefter behandle dine personoplysninger til brug for udsendelse af nyhedsbreve længere og ej heller til anden markedsføring.

j. Brug af vores hjemmeside
Når du tilgår vores hjemmeside, bruger vi cookies for at indsamle personoplysninger om din færden. Vi benytter også forskellige plug-ins, som gør det nemmere for dig at dele indhold fra vores hjemmeside på sociale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn m.m. Du kan læse mere om dette og få et overblik over disse tredjepartudbyderes i cookieoversigten, som kan tilgås via vores cookiepolitik.

Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med din brug af vores hjemmeside som beskrevet ovenfor og yderligere beskrevet i vores cookieoversigt. I forbindelse med vores brug af nødvendige cookies, behandler dine personoplysninger på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6(1)(f), da vi har en legitim interesse i at tilbyde dig en hjemmeside der fungerer.

Giver du samtykke til anvendelsen og placeringen af yderligere kategorier af cookies så behandler vi dine personoplysninger i forbindelse med dette baseret på databeskyttelsesforordningens art. 6(1)(a) om samtykke.

Du kan læse mere om brugen af cookies i vores cookiepolitik. Du kan tilbagekalde eller ændre dit samtykke ved at afvise cookies i cookieoversigten eller ved at blokere cookies i din browsers indstillinger.

k. Overvågning
Vi har installeret tv-overvågning af bestemte, målrettede områder af vores indendørs og udendørs lokaliteter. De videoovervågede områder er tydeligt markeret ved skiltning.

Vi behandler i den forbindelse personoplysninger i form af tv-overvågningsoptagelser af færdsel på Great Northerns område.

Formålet med videoovervågningen er kontrol af adgange til de pågældende lokaliteter, kriminalitetsforebyggelse samt at sikre sikkerheden for vores medarbejdere og besøgende. Optagelserne kan endvidere blive anvendt ved opklaring af hændelsesforløb og til dokumentation heraf. Optagelser vil kun blive set og gennemgået i tilfælde af mistanke om kriminelle handlinger eller ved interne/eksterne revisioner.

Vi anvender Lov om tv-overvågning samt interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (f) (interesseafvejningsreglen) som grundlag for vores behandling af dine personoplysninger, da det er nødvendigt at registrere disse personoplysninger af hensyn til at sikre en tilstrækkelig grad af sikkerhed for vores medarbejdere og gæster i forhold til uvedkommende adgang, mistænkelig adfærd, beskyttelse af aktiver og for at forhindre og forfølge kriminalitet. Vi anvender databeskyttelseslovens § 8, stk. 3 som grundlag, hvis overvågningen afslører kriminelle handlinger.

Optagelser fra tv-overvågning, der er sket med det formål at forebygge kriminalitet, kan videregives til politiet i tilfælde af kriminelle handlinger, eller hvis videregivelsen på anden måde følger af gældende lovgivning. Vi kan desuden videregive optagelserne til advokater og andre rådgivere samt offentlige myndigheder, hvor det følger af gældende lovgivning. Hvis det er nødvendigt at videregive optagelserne til andre formål end førnævnte, vil vi anmode om dit samtykke til en sådan videregivelse, hvis du indgår i optagelserne.

Optagelser fra tv-overvågning, der er sket med det formål at forebygge kriminalitet, bliver slettet eller anonymiseret senest 30 dage efter optagelsen, medmindre det er nødvendigt for os at opbevare optagelserne med det formål at håndtere en specifik sag f.eks. i forbindelse med at opklare en lovovertrædelse. I så fald opbevares oplysningerne så længe, det er nødvendigt for behandlingen af den konkrete hændelse.

Optagelser fra tv-overvågning, der er sket med andre formål, vil blive slettet, når det ikke længere tjener til et formål at opbevare oplysningerne.

l. Great Northern Golf Club
Personoplysninger, du oplyser frivilligt og som i øvrigt behandles af Great Northern Golf Club i forbindelse med administration af dit medlemskab ikke er underlagt denne persondatapolitik. Du finder Great Northern Golf Clubs persondatapolitik her: Persondatapolitik – Great Northern Golf Club | Great Northern

m. Golf
Ved booking af golftid, green fee, træning m.v. anvender vi forskellige moduler i GolfBox applikationen. Vi kan i forbindelse med booking af golftid, greenfee, træning m.v. behandle oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, e-mailadresse, nuværende golfhandicap, medlemsnummer hos Dansk Golf Union samt din tidligere/nuværende golfklub. Dette indsamler vi fra GolfBox.

Er du ikke medlem af en golfklub, oprettes du som gæst. I den forbindelse vil vi registrere dit navn, hvilken golfklub, du er medlem af, og dit handicap.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b) som grundlag for at behandle disse oplysninger, da der er tale om personoplysninger, som er nødvendige at behandle for at opfylde aftalen over for dig.

Brugere af GolfBox (medlemmer, klubber/organisationer, undervisende Pro’er, tour-operatører samt DGU) kan via GolfBox søge efter andre medlemmer, ligesom de nævnte brugere kan tilføje medlemmer til golftider, turneringer, lektioner og kurser. Personoplysninger (medlemsnummer, navn, køn, handicap og alder) er synlige for alle brugere af GolfBox, ligesom der kan ses oplysninger om bookede golftider i din egen klub, men også i andre klubber. Hvis du tilmelder dig en turnering, er ovennævnte personoplysningerne endvidere synlige for andre brugere af GolfBox. Herudover kan den klub/organisation, der står for turneringen, se dine kontaktinformationer til brug for eksempelvis aflysning eller ændringer af arrangementet. Hvis du booker træning er dine personoplysninger synlige for den Pro/træner/klub/organisation, der står for træningen, men ikke for andre medlemmer.

Hvis du ikke ønsker, at dine personoplysninger er synlige for andre, når du anvender GolfBox, kan du i dine brugerindstillinger vælge af være anonym, når du er logget ind i GolfBox.
Hvis du har spørgsmål til brugen af Golfbox, er du altid velkommen til at henvende dig til os.

Du kan logge ind på Golfbox her: GolfBox – vær opmærksom på at der kan blive anvendt cookies ved brug af linket.

n. Facebook fanpage og Instagram

Hvornår gælder denne persondatapolitik?
Denne persondatapolitik gælder for Great Northern A/S’ (”Great Northern”) behandling af de personoplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger Great Northerns Facebookside (”Facebooksiden”) og Great Northern Instagramsiden eller når du deltager i konkurrencer via Facebook og Instagram, der afholdes af Great Northern. Persondatapolitikken supplerer Facebook Ireland Ltd.’s (”Facebook”) generelle persondatapolitik.

I det følgende anvendes “Facebook” og “Facebooksiden” også som betegnelse for Instagramsiden.

Hvem er dataansvarlig for mine personoplysninger?
Great Northern og Facebook er fælles dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger.

Facebooks selskabsoplysninger er:
Facebook Ireland Ltd.
4 GRAND CANAL SQUARE, GRAND CANAL HARBOUR
D2 Dublin
IRELAND
Reg-nr.: 462932

Great Northern følger Datatilsynets retningslinjer vedrørende fælles dataansvar, og Great Northern forsøger med de gældende redskaber på bedst mulig vis at sikre, at du får informationer om behandlingen af dine personoplysninger, når du besøger Facebooksiden.

Facebook har i den forbindelse offentliggjort et bilag om det fælles dataansvar for ”Facebook Indblik” (på engelsk ”Facebook Insights”), som du kan finde her.

Hvilke personoplysninger indsamles på Facebook?
Afhængigt af din adfærd på Facebooksiden kan Great Northern og Facebook modtage følgende personoplysninger om dig:

  • Om du ”synes godt om” eller har anvendt andre reaktioner på Facebooksiden
  • Kommentarer du efterlader på Facebookside
  • At du har besøgt Facebooksiden
  • Din adfærd og interesser på Facebooksiden
  • Personoplysninger indhentet i forbindelse med afholdelse af konkurrencer (fx navn og interesser)

Facebook anvender herudover Facebook Indblik på Facebooksiden for at indsamle statistiske oplysninger om besøgendes adfærd på siden, herunder alder, køn, parforholdsstatus, arbejde, livsstil, interesseområder, oplysninger om køb og geografiske oplysninger. Til dette formål har Facebook placeret cookies på din enhed, når du besøger Facebooksiden. Hver cookie indeholder en unik identifikationskode, som forbliver aktiv i en periode af to år, medmindre de bliver slettet før udløbet af denne periode. Facebook modtager, gemmer og behandler dine personoplysninger gennem disse cookies.

For at læse mere om Facebooks brug af cookies på Facebooksiden, herunder også sletning, bedes du læse Facebooks generelle cookiepolitik.

Se Facebooks cookiepolitik via følgende link:
Facebook
Instagram

Hvad er formålet med behandlingen af dine personoplysninger?
Great Northern anvender også dine personoplysninger til at forbedre produkter, forbedre Facebooksiden og for at foretage undersøgelser, udarbejde statistik, udvikle og beskytte Great Northerns services og produkter, herunder på baggrund af dine tilbagemeldinger. Great Northern bruger i den forbindelse aggregerede oplysninger, som Facebook stiller til rådighed igennem Facebooks cookies via ”Facebook Indblik”, fx oplysninger om alder, køn, parforholdsstatus, arbejde, livsstil, interesseområder og oplysninger om køb og geografiske oplysninger.

Facebook behandler blandt andet dine personoplysninger for at gøre det muligt for Facebook at forbedre sit annoncesystem og for at give Great Northern statistikker, som Facebook blandt andet udarbejder på grundlag af dit besøg på Facebooksiden, med henblik på at annoncere og tilpasse aktiviteterne på siden. Via cookies får Facebook og Great Northern således kendskab til, om du ”synes godt om” Facebooksiden, og benytter sidens applikationer, så Facebook og Great Northern kan tilpasse indholdet på Facebooksiden og udvikle funktioner, som du kunne være interesseret i.

Hvad er det juridiske grundlag for behandlingen?
Great Northern behandler dine personoplysninger som følge af Great Northerns legitime interesse i at kunne forbedre Great Northerns produkter og tjenester samt for at du, en ven eller et familiemedlem, kan deltage i en konkurrence med henblik på at vinde præmier (databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(f)).

Facebook behandler dine personoplysninger som følge af Facebooks legitime interesser, herunder Facebooks interesse i at levere en innovativ, individuelt tilpasset, sikker og rentabel tjeneste (databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(f)). Facebook behandler yderligere dine personoplysninger i overensstemmelse med dit samtykke, som du kan trække tilbage på et hvilket som helst tidspunkt via Facebook-indstillingerne (databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(a)).

For mere information om Facebooks juridiske grundlag for behandlingen af personoplysninger henvises der til Facebooks generelle persondatapolitik under punktet ”Hvad er vores juridiske grundlag for databehandling?”.

Se Facebooks persondatapolitik via følgende link:
Facebook
Instagram

Hvem modtager mine personoplysninger?
Great Northern videregiver ikke dine personoplysninger til andre selskaber men anvender databehandlere i form af bl.a. mediebureauer og IT-udbydere og kan i nogle tilfælde overføre dine personoplysninger til tredjelande. Hvis dine personoplysninger overføres til lande uden for EU/EØS, vil en sådan overførsel ske på følgende juridiske grundlag: Bindende virksomhedsregler, landet er godkendt som et såkaldt ”sikkert” 3. land eller hvis landet ikke er godkendt som et ”sikkert” 3. land, overfører vi oplysninger på baggrund af standardbestemmelser vedtaget af EU-kommissionen.

Facebook kan blandt andet dele personoplysninger med følgende kategorier af modtagere:

  • Internt blandt Facebook-virksomhederne
  • Eksternt med Facebooks partnere, der bruger analysetjenester
  • Annoncører
  • Andre personer, der anvender Facebooksiden
  • Målingspartnere
  • Forskere og akademikere

For mere information om, hvem Facebook deler dine personoplysninger med, henviser vi til Facebooks generelle persondatapolitik under punktet ”Hvordan deles disse oplysninger?”.

Dine personoplysninger kan af Facebook overføres til Facebook i USA samt andre tredjelande. Facebook anvender standardkontrakter godkendt af Europa kommissionen samt afgørelser om tilstrækkeligt beskyttelsesniveau fra Europa Kommissionen som overførelsesgrundlag til tredjelande. Du kan finde mere information under punktet ”Hvordan behandler og flytter vi data som en del af vores globale tjenester?” i Facebooks generelle persondatapolitik.

Se Facebooks generelle persondatapolitik via følgende link:
Facebook
Instagram

3. Modtagere
Great Northern overlader i visse tilfælde dine personoplysninger til serviceleverandører (databehandlere), som behandler personoplysningerne på vegne af Great Northern og i overensstemmelse med vores instruks. Dine personoplysninger kan fx blive overladt til: (i) leverandører, som vi samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med dit besøg ved Great Northern, dit medlemskab og/eller din brug af vores golfklub, Great Northern Golf Club, samt øvrige services, som vi tilbyder og (ii) øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller brug af vores golfklub, herunder GolfBox A/S (ejer af GolfBox-applikationen) eller Visbook som er leverandør af vores booking og administrationssystem.

Vi anvender derudover databehandlere indenfor IT-området, konsulenter, marketing, og andre leverandører, som Great Northern arbejder sammen med.

Videregivelse af dine personoplysninger til tredjeparter kan ske, hvis du har givet samtykke hertil, eller hvis det er nødvendigt for opfyldelse af en aftale, som du er part i. Derudover kan videregivelse ske, hvis det er nødvendigt for at forfølge vores legitime interesse, medmindre hensynet til dine interesser vejer tungere. Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen kan det være nødvendigt at videregive personoplysninger til fx offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Trackman
Ved brug af Trackman sker behandling af personoplysningerne i henhold til de til enhver tid gældende betingelser for Trackman, herunder kan behandling ske i tredjeland. Du kan læse mere om Trackmans behandling af personoplysninger på https://mytrackman.com/system/privacy-policy. Vi uploader kun træningsvideoer til Trackman, hvis du har givet samtykke hertil.

Dansk Golf Union
Ved indmeldelse i Great Northern Golf Club deles dine medlemsoplysninger med Dansk Golf Union med henblik på, at du kan få tildelt et DGU-kort og DGU-nummer. Du kan læse mere om Dansk Golf Unions behandling af personoplysninger på https://www.danskgolfunion.dk/artikel/privatlivspolitik.

Sociale medier
Grundet den måde sociale medier fungerer på, kan dine opslag og andet brugerindhold være tilgængeligt for andre på Great Northern’s hjemmesider og på sociale medier rundt omkring i verden.

Yderligere modtagere af personoplysninger kan være udbyder af betalingsløsninger, banker, offentlige myndigheder og rådgivere.

4. Behandling af personoplysninger uden for EU/EØS
Great Northern overfører, opbevarer og behandler dine oplysninger (inkl. personoplysninger og indhold) både i og uden for Danmark. Hvor end i verden dine personoplysninger, opbevares eller behandles af os eller af en leverandør på vores vegne, vil vi tage rimelige forholdsregler for at beskytte dine personoplysninger.

Generelt opbevarer vi data indenfor EU/EØS. Dine personoplysninger kan dog blive overført eller tilgået fra lande udenfor EU/EØS.

Hvis dine personoplysninger overføres til lande uden for EU/EØS, vil en sådan overførsel ske på følgende juridiske grundlag:

a. Bindende virksomhedsregler (Binding Corporate Rules)

b. Landet er godkendt af EU-Kommissionen som havende et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau eller modtageren er certificeret under f.eks. EU-US Data Privacy Framework.

c. Hvis landet ikke er godkendt af EU-Kommission som havende et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau, vil vi sikre overførsel på følgende måde:

    • Ved brug af EU-Kommissionens standard-kontraktbestemmelser
    • Ved indhentelse af dit samtykke til overførslen

5. Kilder
Vi behandler som udgangspunkt oplysninger, som vi har fået direkte fra dig eller de enheder, du bruger. I nogle tilfælde behandler vi dog også oplysninger om dig, som vi har fået fra andre kilder, så som DGU, din arbejdsgiver eller arrangøren af et event du deltager i.

6. Sletning
Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde ovenstående formål.

Det kan ske, at vi behandler og opbevarer oplysningerne i længere periode, hvis de er anonymiseret eller hvis vi er juridisk forpligtet til at opbevare dem.

7. Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til os. Samtykke kan tilbagekaldes ved at kontakte os på kontaktoplysningerne angivet ovenfor i afsnit 1. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, har det først virkning fra dette tidspunkt. Det påvirker derfor ikke lovligheden af vores behandling af oplysningerne frem til tidspunktet, hvor du trækker dit samtykke tilbage.

Hvis du tilbagekalder dit samtykke, vil billeder af dig ikke blive brugt i nyt materiale, og billeder af dig på hjemmesider eller lignende vil øjeblikkeligt blive slettet eller anonymiseret. Fotos i tryksager vil blive brugt, så længe lager haves, hvorefter de vil blive fjernet før genoptryk. Derudover vil vi gøre en rimelig indsats for at slette allerede offentliggjorte optagelser, som er tilgængelig på medier, som Great Northern råder over.

8. Dine rettigheder
Efter lovgivningen i databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven har du en række rettigheder.

  • Du har ret til at få indsigt i, og få rettet eller slettet de oplysninger, som vi behandler om dig,
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
  • Du har ubetinget ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger i markedsføringsøjemed
  • Du har ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet)

Bemærk, at der kan være betingelser eller begrænsninger i disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. altid har ret til dataportabilitet – det afhænger af de specifikke omstændigheder omkring behandlingsaktiviteten.

Du kan udøve dine rettigheder ved at åbne dine kontoindstillinger eller ved at kontakte os på info@greatnorthern.dk. Hvis du kontakter os på e-mail, vil det være nødvendigt at få bekræftet din identitet af sikkerhedshensyn.

9. Ændring af denne privatlivspolitik

Vi vil fra tid til anden ændre denne privatlivspolitik for at imødekomme nye teknologier, brancheskikke, overholdelse af myndighedskrav eller af andre årsager. Du kan finde den opdaterede og gældende privatlivspolitik her: https://greatnorthern.dk/persondatapolitik/

10. Links til andre hjemmesider
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede sider. Vi er ikke ansvarlig for indholdet på andre selskabers hjemmesider eller for sådanne selskabers procedurer for indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, bør du læse disse siders privatlivspolitikker og andre relevante politikker.

11. Spørgsmål og klager
Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kontakt os venligst på kontaktoplysningerne angivet ovenfor i afsnit 1.

Du kan også klage til:

Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
DK-2500 Valby
T: +45 33 19 32 00
E: dt@datatilsynet.dk

Privatlivspolitik version 4.0 – august 2024

gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER