”UDFORSK VORES UNIVERS AF NÆRVERENDE OG FORDYBENDE SPA-OMGIVESLER”

Dagsspa hos Great Northern Spa

6

”Oplev en følelse af velvære, du ikke troede var mulig”

Spadag på Fyn

Det er vigtigt at huske selvforkælelse i hverdagen. Netop selvforkælelse er noget, som vi går meget op i at tilbyde hos Great Northern. Her kan du tage i spa for en dag og nyde en dag fyldt med fordybelse og selvforkælelse i vores mange spabade. Med en spadag hos Great Northern Spa er du og dine ledsagere garanteret en god spaoplevelse med et hav af forskellige spabade, som byder på fordybelse og nærvær.

Ved at tage i spa for en dag er det ikke alene din krop, som vil komme til at mærke den særlige aura, der er hos Great Northern, men også dit sind. Vi går op i at tilbyde en dag, som lader krop og sind koble af i samhørighed. Hverdagen kan være travl og stressende for de fleste, så tag derfor vare på din krop og dit sind ved at tage i spa for en dag. Hos Great Northern har vi en masse forskellige bade, som sikrer dig en dag med selvforkælelse og velvære.

1
MORGENSPA
KL. 08:00-10:30
Man-Tors: 475,- Fre-Søn: 575,-
En morgen hos Great Northern Spa er en unik måde at vække kroppen op efter søvnen og gøre dig klar til en ny dag. Ved ankomst modtager du en specialudviklet guide til din morgen, som du er velkommen til at udforske. Ved at skifte mellem varme og kolde oplevelser i sauna, damp, vand og kulde vil du få kickstartet dit system - og får varmet muskler, organer og huden op. Alle gæster på vores ”Morgenspa” bydes velkommen med croissanter og smoothies, som kun tilbydes på dette slot – serveres mellem 09-10.
Book Morgenspa
2
MIDDAGSSPA
Kl. 11:00-14:00
Man-Tors: 525,- Fre-Søn: 625,-
Nyd en rolig overgang fra morgen til eftermiddag hos Great Northern Spa. I timerne midt på dagen trænger man oftest til at blive frisket op og få fornyet energi. Middagsspa på Great Northern er en oplevelse, der vækker alle sanser og fylder kroppen med en vidunderlig følelse af ro og fornyet energi. Alt er klar til jer, når I kommer - badekåber, håndklæder og tøfler, shampoo og naturligvis lidt lækkert, hvis I bliver sultne eller tørstige undervejs.
Book Middagsspa
3
EFTERMIDDAGSSPA
Kl. 15:00-18:00
Man-Tors: 525,- Fre-Søn: 625,-
En eftermiddag hos Great Northern Spa handler om afslapning og afspænding. Indloger dig på din egen private Day Bed og nyd eftermiddagen midt i naturen. Forkæl dig selv og lad tiden stå stille i nogle timer, så du i ro og fred kan fordøje dagens mange spændende indtryk. Dit besøg vil vække alle dine sanser og du vil mærke hvordan kroppen fyldes med en vidunderlig følelse af ro og fornyet energi.
Book Eftermiddagsspa
4
AFTENSPA
Kl. 19:00-22:00
Tors: 525,- Fre-Søn: 625,-
En aften hos Great Northern Spa er skabt til dig og din krop. Efter en lang dag er de sidste 3 timer hos os udelukkende til for, at du kan komme helt ned i gear, fordøje dagens indtryk og bare nyde at være til. Enten alene eller sammen med dem du holder af. Midt i naturens ro kan du opleve dagens sidste lysstråler langsomt forlade horisonten og i stedet nyde lyset fra de mange pools og bade, alt imens du nyder en sidste rolig stund – og personligt velvære.
Book Aftenspa
Kopi af Kopi af Golf – Events
A DAY OFF
Kl. 08:00-14:00 ∣ Man-Tors: 950,-
Forkæl dig selv med eventyrlig afslapning i hverdagen – og få et velfortjent afbræk fra hverdagens faste rammer. Her får du rigelig tid til at komme helt ned i tempo, nyde de naturskønne omgivelser og udforske de mange bade. Hertil bydes du også på velsmagende sæsonfristelser fra Restaurant EAT
Book A Day Off

”Gå på en beroligende opdagelse i dit eget væsen”

Få den fynske natur helt tæt på, imens du tager på en nydelsesrejse og bliver klogere på dit eget væsen. Vores store panoramavinduer bringer den smukkeste natur indenfor alt imens, vi skaber den skønneste og mest afslappende stemning med ild i pejsen. Glem alt om det, der flyder i hverdagen, og gå på en beroligende opdagelse i dit egen væsen alene eller sammen med en, som du holder af.

Spa dag uden overnatning for 2

En spadag kan både nydes alene eller sammen med andre. Hvis du har en særlig ven eller veninde, som du ønsker at nyde en selvforkælende spadag sammen med, anbefaler vi en spadag for 2 eller en veninde spadag. En spadag for 2 vil byde på en masse kvalitetstid sammen med din ven eller veninde, hvor I vil have mulighed for at fordybe jer i vores mange forskellige wellnessoplevelser.

Vi tilbyder wellness for 2 som en pakkeløsning, hvor vi skaber de bedste rammer for den helt perfekte veninde spadag. Tag en hel dag væk fra hverdagens stress og travlhed og nyd en fordybende og afslappende wellness dag for 2. I vil have adgang til alle vores bade i spaområdet i løbet af hele dagen, så der er rige muligheder for prøve det hele.

I løbet af en spadag for 2 vil I kunne opleve mange forskellige bade med forskellige temperaturer. Vores Aqua spa rummer både isbade samt varme dampbade, som vil få din krop og dit sind til at være i nuet og glemme alt om de ting, som der normalt fylder i hverdagen. En veninde spadag er den perfekte mulighed for at tage vare på din egen krop, samtidig med at du kan bruge noget kvalitetstid med en, som du holder af. Lad os stå for jeres forkælelse på et wellness spaophold for 2 på Great Northern.

Fantastik dagsspa oplevelse

Fantastisk dagsspa- er klar til at tage af sted igen.
Anbefales til ung og gammel, kærestepar og ægtefæller og til mor/datter tur som vi var på.

Lise Engelsen

5 ud af 5 stjerner
Great Northern Spa

"FÅ EN SPAOPLEVELSE UD OVER DET SÆDVANLIGE"

Få en spaoplevelse


Hos Great Northern kan du gå på opdagelse i de mange forskellige bade, men du er også velkommen til at følge vores specialdesignede "Spa Journey", som vil hjælpe dig igennem alle badene, så du får mest muligt effekt for krop og sjæl.

Nedenfor kan du se de oplevelser, som du kan se frem til hos Great Northern.

Infinity Pool
32°
Det særlige highlight er den store infinitiv pool hvor du kan svømme direkte udenfor. Her er der også spabænke med undervandsdysser.
Terrace Pool
42°
Herfra kan du nyde et panoramaview over både landskab og "Driving Range".
Hot Bath
40°
Den stærke varme giver en følelse af, at musklerne langsomt smelter, mens blodcirkulationen øges og gør dig afslappet.
Panorama & Soft Sauna
52°
Traditionel sauna med tør varme, der har en afslappende effekt på kroppen. Kombiner evt. med kolde bade for en frisk opkvikkende effekt.
COOL BATH
Det sætter skub i kredsløbet, og der transporteres mere iltet blod rundt til kroppens muskler og organer, ligesom der sættes skub i udskillelsen af affaldsstoffer.
ICE BATH
Tag turen mellem bruseren og icebath op til tre gange og mærk, hvordan dine muskler slapper af og din krop bruser af velvære.
WHIRLPOOL
38°
Varme jetstråler skaber boblende vand som masserer og giver fornyet energi i kroppen. Herfra kan du nyde et panoramaview over golfbanen.
SALT BATH
35°
Saltvand er en lækker skønhedskur. Det gør huden sundere, strammere og smukkere at se på. Det salte vand virker mod alt fra slap hud, søvnløshed og stress.
AROMA STEAM
46°
Med en luftfugtighed på 100% giver det traditionelle dampbad med aroma en behagelig total varmeoplevelse. Når du kommer ud, er der mulighed for at køle kroppen ved at gnide den med is.
SALT STEAM
42°
Saltdampe har meget effektiv virkning på huden, der bliver blød og får en smuk glød.

Packages

Gå på opdagelse og find den oplevelse, som passer netop dig!

"INDEN DIT BESØG"

Praktisk Info


INFO
Åbningstider:
Man-Ons: 08:00 - 20:00 / Tor-Søn: 08:00-22:00

Aldersgrænse: min. 18 år

OBS! Entre til Great Northern Spa kan kun ske ved forudgående booking - og betaling - via vores online bookingsystem.

KONTAKT

+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

 


 

”En beroligende og sanselig rejse”

Oplev en følelse af harmoni

Vi garanterer nogle beroligende og nærværende omgivelser i vores Aqua Spa, som har en grænse på max. 30. besøgende spagæster ad gangen. Alle vores spagæster vil få en personlig day bed, som vil være din base for hele dagen, sammen med en IPad, hvor du kan gå på opdagelse i forskellige magasiner og meditationsvideoer. Uanset, hvor du befinder dig i vores Aqua spa, vil du blive eksponeret for smukke naturomgivelser samt musik, som beroliger både krop og sjæl.

Great Northern Spa
... Forkæl dig selv lidt ekstra ....

Spabehandlinger

Se behandlinger
3 (1)
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER