”UDFORSK VORES UNIVERS AF NÆRVERENDE OG FORDYBENDE SPA-OMGIVELSER”

Dagsspa hos Great Northern Spa

4

”Oplev en følelse af velvære, du ikke troede var mulig”

Spadag på Fyn

Det er vigtigt at huske selvforkælelsen i hverdagen. Netop selvforkælelse er noget, som vi går meget op i at tilbyde hos Great Northern. Her kan du tage i spa for en dag og nyde fordybelsen og roen i vores mange spabade. Med en spadag hos Great Northern Spa er du og dine ledsagere garanteret en god spaoplevelse i fantastiske omgivelser.

En spadag hos Great Northern er et dejligt pusterum fra en travl hverdag. Her er det ikke alene din krop, som vil komme til at mærke den særlige aura, men også dit sind. Vi mener nemlig, at sindet spiller en stor rolle, hvis du skal opnå ultimativ ro. Her spiller naturens en central rolle, hvorfor vi er placeret på en helt unik beliggenhed med udsigt til store vidder, så langt øjet rækker.

3
MORGENSPA
KL. 08:00-10:30
Man-Tors: 475,- Fre-Søn: 575,-
En morgen hos Great Northern Spa er den perfekte start på dagen. Ved ankomsten guider vi dig til den ideelle spaoplevelse, som du er velkommen til at udforske. Ved at skifte mellem varme og kolde oplevelser i sauna, damp, vand og kulde vil du få kickstartet dit system - og får varmet muskler, organer og huden op. Alle gæster på vores ”Morgenspa” bydes desuden velkommen med croissanter og smoothies, som kun tilbydes på dette slot – serveres mellem kl. 09-10.
Book Morgenspa
4
MIDDAGSSPA
Kl. 11:00-14:00
Man-Tors: 525,- Fre-Søn: 625,-
Nyd en rolig overgang fra morgen til eftermiddag hos Great Northern Spa. I timerne midt på dagen trænger man oftest til at blive frisket op og få fornyet energi. Middagsspa på Great Northern er en oplevelse, der vækker alle sanser og fylder kroppen med en vidunderlig følelse af ro og fornyet energi. Alt er klar til jer, når I kommer - badekåber, håndklæder og tøfler, shampoo og naturligvis lidt lækkert, hvis I bliver sultne eller tørstige undervejs.
Book Middagsspa
5
EFTERMIDDAGSSPA
Kl. 15:00-18:00
Man-Tors: 525,- Fre-Søn: 625,-
En eftermiddag hos Great Northern Spa handler om afslapning og afspænding. Indloger dig på din egen private Day Bed, og nyd eftermiddagen midt i naturen. Forkæl dig selv, og lad tiden stå stille i nogle timer, så du i ro og fred kan fordøje dagens mange indtryk. Dit besøg vil vække alle dine sanser, og du vil mærke, hvordan kroppen fyldes med en vidunderlig følelse af ro og fornyet energi.
Book Eftermiddagsspa
6
AFTENSPA
Kl. 19:00-22:00
Man-Tors: 525,- Fre-Søn: 625,-
En aften hos Great Northern Spa er skabt til dig og din krop. Efter en lang dag er de sidste 3 timer hos os udelukkende til for, at du kan komme helt ned i gear, fordøje dagens indtryk og bare nyde at være til. Enten alene eller sammen med dem du holder af. Midt i naturens ro kan du opleve dagens sidste lysstråler langsomt forlade horisonten og i stedet nyde lyset fra de mange pools og bade.
Book Aftenspa
3
A DAY OFF
Kl. 08:00-14:00 ∣ 950 DKK
Forkæl dig selv med eventyrlig afslapning i hverdagen – og få et velfortjent afbræk fra hverdagens faste rammer. Her får du rigelig tid til at komme helt ned i tempo, nyde de naturskønne omgivelser og udforske de mange bade. Hertil bydes du også på velsmagende sæsonfristelser fra Restaurant EAT.
Book A Day Off

”EN AFSLAPPENDE REJSE IND I DIG SELV”

De store panoramavinduer bringer den fantastiske fynske natur indenfor, mens du nyder oplevelsen at have timer for dig selv i de smukkeste omgivelser, med ild i pejsen og en dæmpet og venlig atmosfære. Efterlad hverdagen ved portene og tag på en rejse ind i dig selv, eller del en nærværende oplevelse med dem du holder af.

Spadag uden overnatning for to

En spadag kan både nydes alene eller sammen med andre. Hvis du har en særlig person, som du ønsker at nyde en selvforkælende spadag sammen med, anbefaler vi en spadag for to. En spadag for to vil byde på en masse kvalitetstid sammen, hvor I har mulighed for at fordybe jer i vores mange forskellige wellnessoplevelser – eller bare nyde hinandens selskab.

Vi tilbyder wellness for to som en pakkeløsning, hvor vi skaber de bedste rammer for den helt perfekte spadag – f.eks. en veninde spadag. En veninde spadag er den perfekte mulighed for at tage vare på din egen krop, samtidig med at du kan tilbringe noget kvalitetstid med en, som du holder af.

Tag en hel dag væk fra hverdagens stress og travlhed, og nyd en fordybende og afslappende spadag for to. I vil have adgang til alle vores bade i spaområdet i løbet af hele dagen, så der er rige muligheder for at prøve det hele. I løbet af dagen vil I kunne opleve mange forskellige bade med forskellige temperaturer. Vores Aqua spa rummer både isbade og varme dampbade, som vil få din krop og dit sind til at være i nuet og glemme hverdagens strabadser for en stund.

Lad os stå for jeres forkælelse med en spadag for to på Great Northern.

Fantastik dagsspa oplevelse

Fantastisk dagsspa- er klar til at tage af sted igen.
Anbefales til ung og gammel, kærestepar og ægtefæller og til mor/datter tur som vi var på.

Lise Engelsen

5 ud af 5 stjerner
Great Northern Spa

"FÅ EN SPADAG UD OVER DET SÆDVANLIGE"

Få en uforglemmelig spadag

Som gæst til dagsspa hos Great Northern kan du gå på opdagelse i de mange forskellige bade. Du kan vælge at bruge din spadag på egen hånd, men du er også meget velkommen til at følge vores specialdesignede "Spa Journey", som vil hjælpe dig igennem alle badene i løbet af spadagen, så du opnår den fulde effekt for krop og sjæl.

Nedenfor kan du se de oplevelser, som du kan se frem til på din spadag hos Great Northern.

Infinity Pool
32°
Det særlige highlight er den store infinitiv pool, hvor du kan svømme direkte udenfor. Her er der også spabænke med undervandsdysser.
Terrace Pool
42°
Herfra kan du nyde et panoramaview over både landskabet og vores golfbane.".
Hot Bath
40°
Den stærke varme giver en følelse af, at musklerne langsomt blødgøres, imens blodcirkulationen øges og gør dig afslappet.
Panorama & Soft Sauna
52°
Traditionel sauna med fantastisk panorama view. Kombiner evt. med kolde bade for en frisk, opkvikkende effekt.
COOL BATH
Det sætter skub i kredsløbet, og der transporteres mere iltet blod rundt til kroppens muskler og organer, ligesom der sættes skub i udskillelsen af affaldsstoffer.
ICE BATH
Tag turen mellem bruseren og icebath op til tre gange og mærk, hvordan dine muskler slapper af, og din krop bruser af velvære.
WHIRLPOOL
38°
Varme jetstråler skaber boblende vand som masserer og giver fornyet energi i kroppen. Herfra kan du nyde et panoramaview over golfbanen.
SALT BATH
35°
Saltvand er en lækker skønhedskur. Det gør huden sundere, strammere og smukkere at se på. Det salte vand virker mod alt fra slap hud, søvnløshed og stress.
AROMA STEAM
46°
Med en luftfugtighed på 100% giver det traditionelle dampbad med aroma en behagelig total varmeoplevelse. Når du kommer ud, er der mulighed for at køle kroppen ned ved at gnide den med is.
SALT STEAM
42°
Saltdampe har meget effektiv virkning på huden, der bliver blød og får en smuk glød.

"INDEN DIT BESØG"

Praktisk Info


INFO
Åbningstider:
Man-Ons: 08:00 - 20:00 / Tor-Søn: 08:00-22:00

Aldersgrænse: min. 18 år

OBS! Entre til Great Northern Spa kan kun ske ved forudgående booking - og betaling - via vores online bookingsystem.

KONTAKT

+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

 


 

”En beroligende og sanselig rejse”

En spadag i harmoni

Når du benytter vores dagsspa, garanterer vi nogle beroligende og nærværende omgivelser i vores Aqua Spa, som har en grænse på max. 30. besøgende spagæster ad gangen. Alle vores spagæster vil få en personlig day bed, som vil være din base for hele dagen, sammen med en IPad hvor du kan gå på opdagelse i forskellige magasiner og meditationsvideoer. Uanset hvor du befinder dig i vores Aqua spa, vil du blive eksponeret for smukke naturomgivelser samt musik, som beroliger både krop og sjæl.

Great Northern Spa
... Forkæl dig selv lidt ekstra ....

Spabehandlinger

Se behandlinger
3 (1)
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER