”OPLEV DEN PERFEKTE SPABEHANDLING TIL GRAVIDE”

Mother's treat spabehandling

55515995

”VI ANVENDER 100% NATURLIGE PRODUKTER”

Spabehandling til gravid

Mother's Treat-spaoplevelsen er skabt specielt til gravide kvinder, der ønsker at nyde en skræddersyet wellness-behandling tilpasset deres unikke behov. Vores fokus er på at give en afslappende og fornyende oplevelse, hvor du som gravid kan føle dig tryg og velplejet.

I vores wellness-behandling til gravide anvender vi udelukkende 100% naturlige produkter, der er skånsomme og sikre for både dig og din baby. Vi tilpasser behandlingen efter, hvor du er i din graviditet, og sørger for, at du kan ligge behageligt ved hjælp af en særlig graviditetspude.

Massage og behandlinger til gravide

I vores spa behandling til gravide indgår:

  • En fodmassage med en himmelsk Epsum Scrub med nærende mineraler til dine fødder og underben.
  • En ansigtsbehandling med en rensende mineralmaske.
  • En massage, der virker både afkoblende og afstressende og får alle dine sanser i ro.

Vi afslutter wellness behandlingen med en behagelig ansigtsmassage med sunde og naturlige ansigtsolier, hvor vi bruger Gua-Sha sten til at fjerne affaldsstoffer og spændinger med. Huden efterlades blød, klar og behagelig.

1563

”FORKÆL DIG SELV ELLER GIV EN GAVE”

Book en spa-oplevelse til gravide

Er du gravid og leder efter lidt selvforkælelse? Eller er du på udkig efter den perfekte gave til en Mother-to-be? Så er vores mother’s treat den perfekte idé.

Giv dig selv eller en kommende mor denne eksklusive gave, der forkæler den gravide krop. Med fokus på både velvære og komfort inkluderer vores spa-behandlinger til gravide beroligende behandlinger og øjeblikke af ro, der er skræddersyet til at imødekomme de behov, som gravide kvinder har.

Forkæl dig selv, eller køb et gavekort til en, du holder af. Vi garanterer, at oplevelsen vil sprede glæde og blive husket længe efter.

Ren afslapning og velvære

Vores spa-behandling for gravide er skabt med et eneste formål: at levere ren afslapning og velvære til dig under din graviditet.

 

Denne eksklusive behandling kan bookes som en selvstændig oplevelse, hvor vi fokuserer på at skabe et trygt og behageligt miljø, hvor du kan slappe af og nyde øjeblikket. Men du kan også vælge at kombinere denne behandling med vores øvrige tilbud. Tag f.eks. en hel dag i vores spa som en stund for dig selv eller sammen med dine nærmeste veninder. Eller kombinér behandlingen med et romantisk spaophold med din udkårne i vores luksuriøse rammer.

_O7A6089

"BEHANDLINGER & OPLEVELSER"

Praktisk Info

ÅBNINGSTIDER
09:00 - 17:00

KONTAKT
+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

Ønsker du den ultimative spabehandling?

Prøv vores Signature Treatment

Design uden navn (20)
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER