”ROLIG OG NÆNSOM ANSIGTSBEHANDLING”

Face Time

55515995

”DYBDERENSENDE LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING”

Face Time ansigtsbehandling

Face Time er en dybderensende ansigtsbehandling, hvor huden forkæles med naturlige produkter. Hele behandlingen er baseret på præbiotiske olier, som virker afbalancerende og styrker hudens egen microbiome.

Ansigtsbehandlingen er sammensat af flere trin med det formål at forbedre hudens udseende. Den er designet til at give dig en renere og mere strålende hud, forbedre hudens tekstur, øge elasticiteten og opTimere fugtbalancen. En vidunderlig oplevelse, som giver fornyet ro og styrke til huden.

Vores ansigtsbehandling er luksus i sin reneste form, som får energien til at strømme og huden til at stråle. Forkæl dig selv og nyd godt af de mange fordele ved vores dybderensende luksus ansigtsbehandling.

En dybderensende ansigtsbehandling

Face Time ansigtsbehandling er skabt til dig, som søger en rolig og nænsom ansigtsforkælelse.

 

Vi begynder ansigtsbehandlingen med en nærende botanisk renseolie, som renser i dybden – uden at forstyrre hudens naturlige balance. Næste skridt er en Matcha Peeling fyldt med antioxidanter, som har til formål at fjerne hudens udtørrende celler.

 

Vi slutter ansigtsbehandlingen med en blid ansigtsmassage og en lækker rensemaske, der både plejer og genopbygger huden. Alt imens vi nænsomt masserer din hårbund.

1563

"Forkæl dig selv eller en, du holder af"

Book en luksus ansigtsbehandling

Hos Great Northern skaber vi rammerne for den ultimative luksus, hvor der er plads til lidt ekstra selvforkælelse. Med tilføjelsen af Face Time-behandlingen, kan du nyde godt af en dybderensende ansigtsbehandling, der både renser, styrker og giver fornyet ro til huden. Du kan booke ansigtsbehandlingen som en særskilt behandling, eller du kan væge at kombinere den med en afslappende dag i spa eller et romantisk weekendophold.

Uanset om du beslutter dig for at inkludere ansigtsbehandlingen som en del af et spaophold eller blot som en enkeltstående behandling, vil vi sørge for at give dig en afslappende oplevelse med fokus på velvære.

Gavekort til Great Northern

Hvis du går med tankerne om en luksus ansigtsbehandling, eller du vil forkæle en af dine kære med en uforglemmelig oplevelse, er et gavekort til Great Northern den perfekte gave.

 

Brug gavekortet frit imellem alle vores tilbud:

 • Spabehandlinger
 • Spaophold
 • Spadag
 • Restaurant EAT
 • Golf
 • Events
_O7A6089

"BEHANDLINGER & OPLEVELSER"

Praktisk Info

ÅBNINGSTIDER
09:00 - 17:00

KONTAKT
+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

Ønsker du den ultimative spabehandling?

Prøv vores Signature Treatment

Design uden navn (20)
gift Bestil Gavekort

  Booking - Aqua spa

   BEHANDLINGER & OPLEVELSER