DANMARKS SMUKKESTE

YOGA STUDIO
Nyd den fantastiske udsigt over bakkerne, hvor græsset duver i vinden og brug naturen til at finde fred i krop og sind. Vores Yoga Studio er designet til at glide i et med omgivelserne omkring os og til at være et fredfyldt helle i en travl hverdag.
Yoga_V02_Low

BLIV EN GREAT NORTHERN SPA YOGI

Hvad enten du er nybegynder inden for yoga eller en rutineret yogi, så har vi et hold til dig. Husk at du ikke behøver at være spa-gæst for at benytte dig af yogatræningen på Great Northern Spa. Der er nem og direkte adgang til det smukke yoga studio og vi er altid glade for at se dig. Åbent for alle. Se ugens holdoversigt i vores online bookingsystem.
Priser & Kontakt
Pris
Kontakt
Pris
Gælder alle ugens dage
120 DKK
Ex. spa-adgang
Telefon
Email
+45 33 33 77 11
spa@greatnorthern.dk
OBS! Du er velkommen til at benytte omklædnings- og badefaciliteter, men prisen inkluderer ikke udlevering af håndklæde samt lån af skab.
Yoga_V03_Low

YOGA FOR ALLE

Tag med på en rejse og find dig selv! Great Northern Yoga Studio tager udgangspunkt i det oprindelige Hatha Yoga system. Et system hver klassiske yogastillinger udføres i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne. Fokus i Hatha Yoga er på at udføre stillingerne korrekt efter kroppens kunnen, så alle kan være med. Derudover er der også mulighed for at prøve vores nye "HEE Yoga" - Hypnotic Energy Exercises Yoga. HEE Yoga kendetegnes også som "meditation i bevægelse" - en unik form for afslapning for både krop og sind.
Yoga Studio - Holdoversigt
TIRSDAG & TORSDAG
Hold: 10:00 - 11:30 - 15:30 - 17:00
100 DKK
*Tilmeld dig online
SØNDAG
Hold: 10:00
100 DKK
*Tilmeld dig online
Stemning_V06_Low

FORLÆNG DIN YOGA BUZZ HOS OS

Lad effekten af din yogatime vare længere. Sæt dig godt til rette i vores Spa Lounge og nyd en kop grøn the eller bestil en grøn menu via vores Spa Guides. Du kan også kombinere din yogatime med en af vores behandlinger, hvor der ofte indgår guidet meditation. Vi lover, at du vil føle dig som et helt nyt menneske.
KONTAKT
TELEFON
+45 33 33 77 11
EMAIL
spa@greatnorthern.dk
gift Køb gavekort

    Booking - Aqua spa

      Booking