Great Northern Spa

Treatments
Hos Great Northern Spa er alle vores behandlinger specielt udviklet til Great Northern Spa og udføres af de bedste behandlere inden for hver deres felt. Behandlingerne kan kombineres med mange af de andre oplevelser på Great Northern Spa og vores Spa Guides står parat til at lægge et individuelt program for dig.
WBJWW1988jpg_lo-res

BEHANDLINGER HOS GREAT NORTHERN SPA

Vi ved, at mange af vores gæster har en travl og til tider overstimuleret hverdag, Mobiltelefoner giver spændinger i nakke og skuldre og hverdagens høje tempo fratager os evnen til at stoppe op og nyde de mange af livets glæder; mad, dufte, berøring, synsindtryk og ro. Vi har derfor udviklet et eksklusivt udvalg af terapeutiske behandlinger, der på holistisk vis tager vare på heling og dit velvære. Hver behandling er andet og mere end blot en massage eller en ansigtsbehandling. Vi bruger aromaterapi, afspænding, kulde og varme samt naturlige og internationalt anerkendte produkter til at skabe et frirum for dig på Great Northern Spa.
Booking & Spørgsmål
Logo
Telefon
+45 33 33 77 11
Email
spa@greatnorthern.dk
Alle behandlinger skal bookes på forhånd. Behandlinger kan bookes online - eller via ovenstående.
THE GREAT NORTHERN MASSAGE

Denne holistiske kropsmassage vil hjælpe dig til at løsne op for spændinger.

Den giver dig øjeblikkelig velvære og en let følelse i kroppen, der kommer til at have længerevarende effekt.

Varighed - 60 min.
Pris - 900 DKK

 

The Great Northern Massage
THE RECOVERY EXPERIENCE

Dette er den perfekte behandling efter en lang rejse eller en dag på golfbanen.

Vi starter denne helende oplevelse med at placere varme, vulkanske sten på udvalgte punkter på lænden. Derefter arbejder vi videre med din ryg, dine ben og dine fødder ved at bruge en kombination af forskellige massageteknikker, scrub og akupressur.

Denne revitaliserende behandling afsluttes med en dybdegående fugtmaske og en afslappende massage på ansigtets trigger punkter, der revitaliserer og afspænder ansigtet.

Varighed - 90 min.
Pris - 1.475 DKK

 

2
The De-stress Experience

En afslappende og afstressende spa- og sanseoplevelse der blidt behandler uro og stress i din krop. I denne behandling får du en nøje udvalgt kombination af scrub, massage og zoneterapunkter - med fokus på fødder, hænder, arme - og ansigts- og hovedbundsmassage i lun olie. En afbalanceret oplevelse for krop og sjæl.

Varighed - 80 min.
Pris - 1.350 DKK

 

1
THE REJUVENATING EXPERIENCE

Oplev en komplet foryngelse af din hud og din krop, der vil give dig en følelse af indre og ydre balance.
Vi starter med at bruge infrarød sauna og dampbad til at rense din krop igennem, efterfulgt af en tørbørsting af hele din krop. Herefter er kroppen klar til en afslappende indpakning med detox maske. Efter et bad afsluttes behandlingen med en hovedbundsmassage og en 50 minutters helkropsmassage i varm olie.
En oplevelse for krop og sjæl.

Varighed - 120 min.
Pris - 1.950 DKK

 

Rejuvenating Experience

SPA OPLEVELSER

sanospa evitarium swaybed sanotherm infrarød sauna
arrow
arrow
1
Behandling_V06_Low
Behandling_V03_Low
Behandling_V07_Low
DSC_0216
Sanospa
20 MINUTTER
300 DKK
Som en ægyptisk dronning eller konge nedsænker du dig i et aromatisk mælkebad, der fugter din hud og åbner dine sanser. Mens du slapper helt af, sørger Sanospa for, at dine muskler får blid massage over hele kroppen i en rullende bevægelse i forskellige tempi.
Dette er en oplevelse, som du kommer til at tænke tilbage på ofte, når hverdagen melder sig igen.
Evitarium
20 MINUTTER
300 DKK
Mens dit ansigt får ny glød og fugt fra en af vores udvalgte ansigtsmasker, finder dit sind hvile med en guidet meditation i ørerne og din krop får tilført helt ny energi i vores Evitarium.
Badet er skabt til at sende lette elektroniske impulser igennem det aromatiske vand, hvilket har en dokumenteret virkning på hele din krop og din hud.
Swaybed
20 MINUTTER
300 DKK
Forestil dig at være indhyllet i varme, mens du blidt bliver svajet frem og tilbage i en rytme, der synkroniserer sig med dine hjernebølger for at opnå optimal hvile, vejrtrækning og regenerering af celler og muskler.
Samtidig sørger vi for, at lysterapien over din Sway Bed gennemgår et helt døgns lysfaser, så dit energiniveau får tilført det, der svarer til et døgns søvn.
Sanotherm
20 MINUTTER
300 DKK
En varm bølgende "kokon" oplevelse, inkl. fugtmaske til ansigtet og meditation til ørerne.
INFRARØD SAUNA
20 MIN
300 DKK
Add-on:
- 15 minutters massage: - 225 DKK
- 30 minutters massage - 450 DKK
SE FLERE VALGMULIGHEDER

NYE OPLEVELSER

Great Northern Spa tager udgangspunkt i dig som person - og dine behov. Derfor tilbyder vi, udover ovenstående behandlinger, også en verden af ekstra forkælelse og afslapning i form af vores små spa-ritualer, grønne madalternativer og yoga-oplevelser. I vores online bookingsystem kan du gå på opdagelse i vores forskellige "add-ons" til din spa-oplevelse - så du selv kan sammensætte det program, som passer netop dig bedst.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp i forbindelse med din booking hos Great Northern Spa. Vores Spa Guides står klar til at hjælpe dig med at sammensætte det perfekte program for dit besøg.

gift Køb gavekort

    Booking - Aqua spa

      Booking