Great Northern Spa

Treatments
Hos Great Northern Spa er alle vores behandlinger specielt udviklet til Great Northern Spa og udføres af de bedste behandlere inden for hver deres felt. Behandlingerne kan kombineres med mange af de andre oplevelser på Great Northern Spa og vores Spa Guides står parat til at lægge et individuelt program for dig.
WBJWW1988jpg_lo-res

BEHANDLINGER HOS GREAT NORTHERN SPA

Vi ved, at mange af vores gæster har en travl og til tider overstimuleret hverdag, Mobiltelefoner giver spændinger i nakke og skuldre og hverdagens høje tempo fratager os evnen til at stoppe op og nyde de mange af livets glæder; mad, dufte, berøring, synsindtryk og ro. Vi har derfor udviklet fem terapeutiske behandlinger, der på holistisk vis tager vare på heling og dit velvære. Hver behandling er andet og mere end blot en massage eller en ansigtsbehandling. Vi bruger aromaterapi, afspænding, kulde og varme samt naturlige og internationalt anerkendte produkter til at skabe et frirum for dig på Great Northern Spa.
Booking & Spørgsmål
Logo
Telefon
+45 33 33 77 11
Email
spa@greatnorthern.dk
Alle behandlinger skal bookes på forhånd. Behandlinger kan bookes online - eller via ovenstående.
The De-stress Experience

Dette afstressende og helende massageritual er skabt til at løse op for spændinger i de områder, hvor vi oftest holder fast i uro og bekymringer, nemlig ansigt, hovedbund, skuldre, nakke, fødder og hænder.

 

Vi har kombineret massage, scrub, zoneterapi og varm olie til hovedbunden i én oplevelse, der blidt behandler uro og stress i din krop.

Varighed - 80 min.
Pris - 1.350 DKK

 

1
THE REJUVENATION EXPERIENCE

Oplev en komplet foryngelse af din hud og din krop, der vil give dig en følelse af indre og ydre balance.

Vi starter med at bruge dampbad og infrarød sauna til at rense din krop igennem og gøre din hud klar til en Dry Brushing og en Detox Body Mask.

Derefter bliver du pakket ind i en helende, kokon body wrap efterfulgt af en drænende massage. En oplevelse for krop og sjæl.

Varighed - 120 min.
Pris - 1.950 DKK

 

3
THE RECOVERY EXPERIENCE

Dette er den perfekte behandling efter en lang rejse eller en dag på golfbanen.

Vi starter denne helende oplevelse med at placere varme, vulkanske sten på udvalgte punkter på lænden. Derefter arbejder vi videre med din ryg, dine ben og dine fødder ved at bruge en kombination af forskellige massageteknikker, scrub og akupressur.

Denne revitaliserende behandling afsluttes med en dybdegående fugtmaske og en afslappende massage på ansigtets trigger punkter, der revitaliserer og afspænder ansigtet.

Varighed - 80 min.
Pris - 1.475 DKK

 

2
THE GREAT NORTHERN HOLISTIC FACIAL EXPERIENCE

Glød og vitalitet i dit ansigt er et tegn på en afslappet krop i balance.

Derfor starter vores Facial Experience med en udrensende og fugtende rygbehandling efterfulgt af en nærende og helende massage af maveregionen.

Derefter følger selve ansigtsbehandlingen, der tager højde for alle din huds behov. Du kommer til at opleve 75 minutter, hvor hele din krop får løsnet op for spændinger og dit ansigt får ny glød.

Varighed - 75 min.
Pris - 1.250 DKK

 

4
THE GREAT NORTHERN HOLISTIC MASSAGE EXPERIENCE

Denne holistiske behandling starter med en mindful meditation, der vil hjælpe dig til at skabe ny opmærksomhed på din krops signaler og guide os til de steder, hvor din krop holder fast på spændinger og affaldsstoffer.

Derefter følger en kropsmassage, der giver dig øjeblikkelig velvære og en let følelse i kroppen, der kommer til at have længerevarende effekt.

Varighed - 75 min.
Pris - 1.175 DKK

 

5
SE FLERE VALGMULIGHEDER

RITUALER & EKSTRA AFSLAPNING

Great Northern Spa tager udgangspunkt i dig som person - og dine behov. Derfor tilbyder vi, udover ovenstående behandlinger, også en verden af ekstra forkælelse og afslapning i form af vores små spa-ritualer, grønne madalternativer og yoga-oplevelser. I vores online bookingsystem kan du gå på opdagelse i vores forskellige "add-ons" til din spa-oplevelse - så du selv kan sammensætte det program, som passer netop dig bedst.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp i forbindelse med din booking hos Great Northern Spa. Vores Spa Guides står klar til at hjælpe dig med at sammensætte det perfekte program for dit besøg.

gift Køb gavekort
Booking - Aqua spa
Booking