Great Northern Spa

Treatments
Hos Great Northern Spa er alle vores behandlinger specielt udviklet til Great Northern Spa og udføres af de bedste behandlere inden for hver deres felt. Behandlingerne kan kombineres med mange af de andre oplevelser på Great Northern Spa og vores Spa Guides står parat til at lægge et individuelt program for dig.
WBJWW1988jpg_lo-res

BEHANDLINGER HOS GREAT NORTHERN SPA

Vi ved, at mange af vores gæster har en travl og til tider overstimuleret hverdag, Mobiltelefoner giver spændinger i nakke og skuldre og hverdagens høje tempo fratager os evnen til at stoppe op og nyde de mange af livets glæder; mad, dufte, berøring, synsindtryk og ro. Vi har derfor udviklet et eksklusivt udvalg af behandlinger, der tager vare på dig og dit velvære. Hver behandling er andet og mere end blot en massage eller en ansigtsbehandling. Vi bruger aromaterapi, afspænding, kulde og varme samt naturlige og internationalt anerkendte produkter til at skabe et frirum for dig på Great Northern Spa.
Booking & Spørgsmål
Logo
Telefon
+45 33 33 77 11
Email
spa@greatnorthern.dk
Alle behandlinger skal bookes på forhånd via ovenstående kontaktinfo - der kræves fremvisning af gyldigt coronapas v. ankomst.
FEEL-GOOD

En klassisk velværemassage, hvor der arbejdes med akupressur samt alle de kendte gode massageteknikker. Et ideelt valg, når musklerne er trætte og kroppen mangler energi.

I massagen stimuleres blodcirkulationen, dine sanser vækkes, og din hud næres omsorgsfulgt med naturlige olier. Du forlader behandlingen med fornyet energi og en vidunderlig følelse af ro og balance i kroppen.

For at give din blodcirkulationen et ekstra boost, samt styrke resultatet af din behandling, kan du frit tilvælge tørbørstning og massage med varme sten eller Gua Sha sten, der løsner spændinger og medvirker til at fjerne affaldsstoffer. Din behandler kan rådgive dig om det bedste valg.

Vælger du 45 min. behandlingen vil vi fokusere på et bestemt område af kroppen – du vælger ryg, skulder, nakke eller ben.

90 min. - 1.350 DKK
45 min. - 750 DKK

 

1
MOTHERS-TREAT

Ultimativ forkælelse til kommende mødre. Vi starter med en himmelsk scrub med nærende Epsom mineraler til dine fødder og underben, efterfulgt af en blødgørende salve. Næste skridt er en rensende mineralmaske til ansigtet, som arbejder i dybden, mens hele kroppen masseres og alle sanser stimuleres med en beroligende og afstressende massage.

Vi slutter med skøn ansigtsmassage med Gua Sha sten, der løsner dine spændinger, fjerner affaldsstoffer og efterlader din hud med fornyet glød.

Alle vores produkter er 100% naturlige. Behandlingen tilpasses efter dine behov, og du ligger selvfølgelig på en graviditetspude, så der er plads til din mave.

90 min. - 1.350 DKK

2
FACE-TIME

En vidunderlig og sanselig ansigtsbehandling med præbiotiske planteekstrakter og olier, som virker afbalancerende og styrker hudens egen mikrobiom, på samme måde som et sundt og nærende måltid.

Vi starter behandlingen med en botanisk olie, som nænsomt renser din hud, efterfulgt af en Matcha peeling med antioxidanter, en blid ansigtsmassage med plejende olier og botaniske ekstrakter, og til sidst en rensemaske, som plejer og genopbygger huden, mens du nyder en skøn hovedbundsmassage. En ren og sanselig nydelse, som giver velvære og får huden til at stråle klart og genfornyet.

45 min. - 750 DKK

3
BACK-BREAK

Den ideelle behandling til alle, der har spændinger eller myoser i lænd og ryg.
Behandlingen starter med 20 minutter i vores infrarøde sauna, hvor rygmusklerne langsomt afslappes og blødgøres, så de er klar til de efterfølgende 25 minutter, hvor massøren går i dybden med en velgørende massage.

45 min. - 550 DKK

Kopi af Kopi af Green Grass Photo Golf Tournament Poster (5)
NEW-BEGINNING

En drøm af en behandling for hele kroppen. Vi starter med en peeling, der sætter gang i blodcirkulationen, og lader en varm følelse af velbehag sprede sig i hele kroppen. I peelingen bruges en Epsom saltscrub med et højt indhold af nærende mineraler. Peelingen fjerner døde hudceller, plejer huden og efterlader den silkeblød.

Behandlingen afsluttes med en blid og afspændende kropsmassage med nærende algeserum. Den aktive algeekstrakt virker genopbyggende og styrker hudens smidighed.

90 min. - 1.350 DKK

6
FOOT-THERAPY

En behandling, der får dig til at føle, at du svæver. Fødderne vækkes med det skønneste varmekompres, efterfulgt af en mineralpeeling og en blid massage med salve på underben og fødder. Ikke ét punkt bliver overset.

Vi arbejder både med trykpunktsmassage og klassiske velvære-massagegreb. Undervejs benytter vi også Kansa, et ayurvedisk massageredskab, der har været brugt i årtusinder. Kansa lindrer smerter, stimulerer blodcirkulationen og lymfesystemet, og medvirker til at afgifte kroppen og genoprette dens naturlige balance.

45 min. - 750 DKK

Kopi af Kopi af Green Grass Photo Golf Tournament Poster (6)

SPA OPLEVELSER

sanotherm sanospa swaybed
arrow
arrow
Great Northern Spa
2
Great Northern Spa
Great Northern Spa
Sanotherm
20 MINUTTER
300 DKK
En varm og bølgende "kokon" oplevelse og meditation til ørerne.
Sanospa
20 MINUTTER
300 DKK
Som en ægyptisk dronning eller konge nedsænker du dig i et aromatisk mælkebad, der fugter din hud og åbner dine sanser. Mens du slapper helt af, sørger Sanospa for, at dine muskler får blid massage over hele kroppen i en rullende bevægelse i forskellige tempi.
Dette er en oplevelse, som du kommer til at tænke tilbage på ofte, når hverdagen melder sig igen.
Swaybed
20 MINUTTER
300 DKK
Forestil dig at være indhyllet i varme, mens du blidt bliver svajet frem og tilbage i en rytme, der synkroniserer sig med dine hjernebølger for at opnå optimal hvile, vejrtrækning og regenerering af celler og muskler.
Samtidig sørger vi for, at lysterapien over din Sway Bed gennemgår et helt døgns lysfaser, så dit energiniveau får tilført det, der svarer til et døgns søvn.
SEND FORESPØRGSEL

  BEHANDLINGER & OPLEVELSER

  Golf – Events (12)
  gift Bestil Gavekort

   Booking - Aqua spa

    BEHANDLINGER & OPLEVELSER
    X
    COVID-19: KRAV OM MUNDBIND & CORONAPAS - GÆLDER HELE GREAT NORTHERN (INDENDØRS).