”EN SKØN HELKROPSMASSAGE”

Good Flow

55515995

”AFSLAPPENDE MASSAGE AF HELE KROPPEN”

Helkropsmassage

Vores helkropsmassage er skabt til at give dig total afslapning ved at arbejde med hele kroppen og bringe alle dine sanser i ro. Vi anvender 100% naturlige produkter, der nærer og forfrisker huden, hvilket efterlader huden blød, klar og behagelig.

Effekterne af en helkropsmassage er mange. Ved at øge blodcirkulationen og lindre spændinger kan en helkropsmassage forbedre din krops generelle funktion og velvære. Det dybe samspil mellem massagen og kroppen skaber også en følelse af indre harmoni og balance, som kan have langvarige positive virkninger.

Slip stressen og nyd øjeblikket. Forkæl dig selv med en helkropsmassage og mærk, hvordan massagen af hele kroppen skaber en indre ro.

En massage af hele koppen

I vores Good Flow behandling, arbejder vi med hele din krop og skaber den unikke oplevelse af velvære.

 

Vi begynder en himmelsk epsom scrub med nærende mineraler til dine fødder og underben og afslutter med en lækker og blødgørende fodmaske, imens vi masserer resten af kroppen med både afkoblende og afstressende massage.

 

Vi afslutter massagen med en behagelig ansigtsmassage med sunde og naturlige ansigtsolier, hvor vi bruger Gua-Sha sten til at fjerne affaldsstoffer og spændinger med.

1563

"Forkæl dig selv eller en, du holder af"

Book en helkropsmassage

Vores spaområde er designet til at give dig den ultimative oplevelse af velvære. Ved at tilføje en helkropsmassage til din spaoplevelse, bliver din krop ekstra afslappet, og du vil opleve den unikke oplevelse af velvære. Du har mulighed for at booke en massage af hele kroppen som en enkeltstående behandling, eller du kan vælge af kombinere den med en anden af vores mange behandlinger. Book helkropsmassagen i forbindelse med din dagsspa eller som en del af dit spaophold.

Gavekort til Great Northern

Ønsker du at forkæle en, du holder af?

 

Et gavekort til Great Northern åbner for et væld af uforglemmelige oplevelser.

 

Brug gavekortet til en lækker massage af hele kroppen, eller vælg en af vores andre oplevelser:

 • Spabehandlinger
 • Spaophold
 • Spadag
 • Restaurant EAT
 • Golf
 • Events

 

_O7A6089

"BEHANDLINGER & OPLEVELSER"

Praktisk Info

ÅBNINGSTIDER
09:00 - 17:00

KONTAKT
+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

Ønsker du den ultimative spabehandling?

Prøv vores Signature Treatment

Design uden navn (20)
gift Bestil Gavekort

  Booking - Aqua spa

   BEHANDLINGER & OPLEVELSER