"FODMASSAGE MED GAVNLIGE EFFEKTER FOR HELE KROPPEN"

Foot Therapy

55515995

”BEROLIGENDE MASSSAGE AF FØDDERNE”

Fodmassage behandling

I vores Foot Therapy arbejdes der med specifikt fokus på fødderne - men med gavnlige effekter for hele kroppen. Effekterne af fodmassagen begrænser sig ikke kun til dine fødder, men virker også beroligende og genoprettende for resten af kroppen, hvor en følelse af lethed vil sprede sig.

Fodmassagen er velegnet til en bred vifte af mennesker. Den kan hjælpe med at reducere stressniveauer og skabe øget indre ro. Hvis du oplever fodsmerter eller ubehag, kan en målrettet fodmassage lindre spændinger og forbedre blodcirkulationen i fødderne.

En fodmassage behandling er en oplevelse, der kan nydes af alle. Forkæl dig selv med en beroligende massage af fødderne og mærk, hvordan resten af kroppen også får gavn af behandlingen.

Den ultimative fodmassage

Vores fodmassage har først og fremmest fokus på dine fødder og underben. For at optimere effekterne af din fodmassage, vækker vi indledningsvist muskler og led med det skønneste varmekompres, efterfulgt af en nærende mineral peeling.

 

Nu hvor både fødder og underben er klar, påbegyndes en nænsom massage, hvor vi med salve og blide bevægelser, løsner op for muskulaturen i og omkring fødderne. Her arbejdes med både trykpunktsmassage og klassisk velværemassage greb, samt blide tryk. Tilsammen stimulerer de blodcirkulationen, løsner op og sikrer ro og velvære i fødderne.

1563

"Forkæl dig selv eller en, du holder af"

Book en fodmassage hos Great Northern

Vores spafaciliteter er designet til at skabe en afslappende atmosfære til glæde for både krop og sind. Med tilføjelsen af en fodmassage behandling bliver din spadag ekstra afslappende. Du har mulighed for at booke din fodmassage som en separat behandling, eller du kan vælge at integrere den som en del af din dagsspa eller dit weekendophold for at opnå den ultimative følelse af velvære og afslapning.

Gavekort til Great Northern

Leder du efter en gave til en, du holder af?

 

Hos Great Northern kan du købe et gavekort, der giver adgang til en bred vifte af mindeværdige oplevelser.

 

Med et gavekort er du ikke forpligtet til at bruge det på lige præcis vores fodmassage, men har fuldstændighed frihed til at vælge imellem alle vores forskellige tilbud:

 • Spabehandlinger
 • Spaophold
 • Spadag
 • Restaurant EAT
 • Golf
 • Events

 

_O7A6089

"BEHANDLINGER & OPLEVELSER"

Praktisk Info

ÅBNINGSTIDER
09:00 - 17:00

KONTAKT
+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

Ønsker du den ultimative spabehandling?

Prøv vores Signature Treatment

Design uden navn (20)
gift Bestil Gavekort

  Booking - Aqua spa

   BEHANDLINGER & OPLEVELSER