”EN KLASSISK VELVÆRE MASSAGE MED TOTAL AFSLAPNING”

Feel Good

55515995

"Massage med fokus på velvære"

Wellness massage

Vores Feel Good massage er en wellness massage med fuld fokus på velvære, hvor vi arbejder med akupressur samt andre kendte massageteknikker. Massagen er ideel ved muskeltræthed eller manglende energi i kroppen, og du forlader rummet med en vidunderlig ro og balance i kroppen.

Massagen kan hjælpe med at løsne spændinger, afslappe muskler og lindre smerter og ubehag. Derudover bidrager den til at reducere stressniveauet ved at fremkalde en følelse af ro og velvære. Gennem massagen stimuleres blodcirkulationen, og du vil opleve, at dine led og muskler løsnes op, samtidig med at din krop frigøres og udrenses for ophobede affaldsstoffer og toxiner.

Forkæl dig selv med en massage – din krop vil elske dig for det.

En klassisk afslappende massage

Feel Good massagen er en klassisk wellness massage med fokus på velvære og afslapning. Massagen stimulerer blodcirkulationen, og vi kan derigennem øge kroppens energiniveau, vække dine sanser og nære huden omsorgsfuldt med naturlige olier.

 

Udover den klassiske massage, kan du tilvælge et ekstra boost til behandlingen. Vælg mellem:

 • Tørbørstning af hele kroppen
 • Varme sten
 • Gua-Sha sten

 

Fælles for ovenstående elementer er, at de giver et ekstra boost til blodcirkulationen og kan gøre din massage mere effektiv. Ved at kombinere den klassiske massage med en af vores ekstra tilbud, vil du opnå den ultimative følelse af velvære og afslapning.

1563

"Forkæl dig selv eller en, du holder af"

Book en afslappende wellness massage

En klassisk velvære massage giver den ultimative afslapning og udgør den perfekte oplevelse for enhver! Selve massagen kan bookes i en varighed på enten 45 eller 90 minutter. Vælger du en massage på 45 minutter, fokuserer vi på et bestemt område af kroppen, som du selv vælger. Vælger du derimod 90 minutter, kan vi komme omkring flere dele af kroppen.

Hos Great Northern kan du booke Feel Good massagen som en enkeltstående behandling, eller du kan vælge at kombinere den med et spaophold. Uanset hvad, skaber vi rammerne for en afslappende dag med den perfekte kombination af massage og spa.

Gavekort til Great Northern

Ønsker du at forkæle en, du holder af?

 

Med et gavekort til Great Northern kan du frit vælge imellem alle vores oplevelser. Brug det på en velvære massage eller en af vores andre services:

 • Spabehandlinger
 • Spaophold
 • Spadag
 • Restaurant EAT
 • Golf
 • Events

 

_O7A6089

"BEHANDLINGER & OPLEVELSER"

Praktisk Info

ÅBNINGSTIDER
09:00 - 17:00

KONTAKT
+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

Ønsker du den ultimative spabehandling?

Prøv vores Signature Treatment

Design uden navn (20)
gift Bestil Gavekort

  Booking - Aqua spa

   BEHANDLINGER & OPLEVELSER