“EN BODY CRUB, DER GIVER EN KLAR OG SILKEBLØD HUD”

Feel Free

55515995

”FEEL FREE ER EN SANSERIG BODY SCRUB”

Feel Free Body Scrub

Vores Feel-Free behandling er en sanserig Body Scrub med perfekt slebne epsom mineraler, som eksfolierer og fornyer huden. Epsom-salt er kendt for sine beroligende og rensende egenskaber, som er med til at give en eksfolierende, fugtgivende og afslappende oplevelse. Scrubben anvendes under massagen til at fjerne døde hudceller og forbedre hudens tekstur, hvilket resulterer i en klar, silkeblød og mere strålende hud.

I kombination med duftende olier tilføjes en aromaterapeutisk dimension til behandlingen. Forkæl dig selv med en Feel Free body scrub behandling og nyd den ultimative afslappende oplevelse.

Body Scrub behandlingen

Forbered dig på en afslappende oplevelse, hvor både huden, kroppen og sanserne forkæles. Feel-Free er en sanserig body scrub behandling udført med perfekt slebne epsom mineraler, som både eksfolierer huden og giver fornyet energi og glød.

 

I behandlingen arbejdes der med duftende olier, som er med til at skabe en både rolig, afslappende og fordybende atmosfære i rummet. Olierne har en positiv indvirkning på effekterne af behandlingen.

 

Efter en sanserig body scrub vil du opleve, at huden føles nærmest silkeblød. Vi er nu klar til den afsluttende del af behandlingen, som er en olieindsmøring af hele kroppen - som både genfugter og revitalisere huden.

1563

"Forkæl dig selv eller en, du holder af"

Book en body scrub behandling

Vores eksklusive body scrub behandling er designet til at give din hud en silkeblød fornemmelse. Du kan booke behandlingen som en enkeltstående behandling, eller du kan vælge at kombinere det med en hel dag i vores spa for at få ekstra afslapning. Uanset hvad du vælger, er vi klar til at byde dig velkommen og sikre, at din oplevelse i vores afslappende omgivelser bliver uforglemmelig.

Gavekort til Great Northern

Er du på udkig efter den perfekte gave til en, du holder af?

 

Ved at købe et gavekort til Great Northern, får du adgang til et væld af luksuriøse oplevelser. Du kan vælge at bruge gavekortet til en body scrub behandling, eller du kan vælge frit imellem alle vores tilbud:

 • Spabehandlinger
 • Spaophold
 • Spadag
 • Restaurant EAT
 • Golf
 • Events
_O7A6089

"BEHANDLINGER & OPLEVELSER"

Praktisk Info

ÅBNINGSTIDER
09:00 - 17:00

KONTAKT
+45 33 33 77 11 (Tryk 2)
spa@greatnorthern.dk

Ønsker du den ultimative spabehandling?

Prøv vores Signature Treatment

Design uden navn (20)
gift Bestil Gavekort

  Booking - Aqua spa

   BEHANDLINGER & OPLEVELSER