Bodywrap

HAVTORN BODYWRAP

Denne body wrap giver ekstra næring og pleje og efterlader huden smidig og fløjlsblød. Havtorn olie er meget koncentreret på C-vitamin, der fremmer hudens, regenerering, E-vitamin, der bevarer hudens fugt og forbedrer hudens struktur.

800 DKK

60 min

AYURVEDISK BODYWRAP

Dette er en skøn behandling med de bedste egenskaber. Vi starter med at exfoliere din krop med Papaya der indeholder enzymer, der hjælper med at fjerne døde hudceller, efterfølgende pakker vi dig ind i en Papayamaske der er velkendte for at blødgøre og genoplive huden.

800 DKK

60 min

MUDDER BODYWRAP

Effektiv behandling mod cellulitis. Minimerer appelsinhud, og opstrammer huden. Den opvarmede mudder masseres ind i huden og du indpakkes, hvor ved din krop danner en naturlig varme. Dette øger optagelsen af mudderet gavnlige virkninger. Mudderet er fyldt med mineraler, som giver en lindrende, fugtgivende og blødgørende effekt.

800 DKK

60 min

ALGE BODY WRAP

Denne behandling aktiverer cirkulationen, øger stofskiftet, lindrer smerter. Efter en afslappet velkomstmassage - for at lindre spændinger - bliver kroppen eksfolieret med salt. En kropsmaske med en blågrøn alge påføres, masken virker afgiftende, beroligende og med sine nærende egenskaber, er den meget gavnlige for enhver hudtype

800 DKK

60 min

DSC_0297
gift Køb gavekort
Booking - Aqua spa
Booking