YOGA

HERBAL BATH

En god måde at slappe af og lindre på spændinger, lindre smerter, stimulere blodcirkulationen, fremme smidig hud. Så Læg dig tilbage og nyd en afslappende oplevelse i vores SANOSPA. Der forkæler dig med en unik form for massage fra top til tå med blide massage dyser.

600 DKK

20 min

BEER BATH

Ølbade er kendt for at rense porerne, øge lungecirkulationen, regenerere hud og hår og genoplive nervesystemet. Så Læg dig tilbage og nyd en afslappende oplevelse i vores SANOSPA. Der forkæler dig med en unik form for massage fra top til tå med blide massage dyser.

600 DKK

20 min

MILK BATH

Trænger din hud til ekstra næring så vil et bad i mælk gøre underværker. Det er både beroligende, nærende og genoplivende, vidunderligt afslappende. Så Læg dig tilbage og nyd en afslappende oplevelse i vores SANOSPA. Der forkæler dig med en unik form for massage fra top til tå med blide massage dyser

600 DKK

20 min

EVITARIUM

En tur i vores EVitarium strømmer en mild elektrisk strøm gennem karret og dermed også gennem din krop som, det giver dig en udrensende og afslappende effekt. En unik oplevelse som skal prøves på egen krop.

600 DKK

20 min

gift Køb gavekort

    Booking - Aqua spa

      Booking