Ansigtsbehandlinger

FACIAL TREATMENT

En ansigtsbehandling som forbedrer fugtbalancen, afgifter huden og frigør ansigtet for spændinger. Behandlingen, der giver dit ansigt den naturlige, smukke og rene glød tilbage. Afrensning, toning, peeling, maske og ansigtsmassage.

700 DKK

45 min

BEAUTY FACIAL

Denne ansigtsmassage giver øjeblikkelig huden en pænere struktur og glød. Behandlingen, der giver dit ansigt den naturlige, smukke og rene glød tilbage. Afrensning, toning, peeling, dobbelt fugtmaske, og Guasha ansigtsmassage. Gua Sha er en tusind år gammel teknik, hvorved man nænsomt kan fjerne gift- og affaldsstoffer, spændinger og smerter. Det er en effektiv massage og med øjeblikkelig effekt.

800 DKK

60 min

GENTLEMENS FACIAL

Lette tryk og strøg i ansigtet får dig til at slappe helt af. Du bydes velkommen med dobbelt afrensning, peeling og en skøn massage med golfbolde.

700 DKK

45 min

FACIAL MASSAGE

En ansigtsbehandling som forbedrer fugtbalancen, afgifter huden og frigør ansigtet for spændinger. Behandlingen er en luksuriøs behandling, der bygger på de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i kombination af dybdegående lifting massage, akupressur og lymfedræning i ansigtet. Derudover er der afrensning, peeling, fugtmaske

700 DKK

45 min

SENSE FACIAL

Din hud efterlades beroliget, gennemfugtet og med masser af udstråling. Behandlingen, der giver dig det hele - ren forkælelse! peeling, fugtmaske, massage af ansigt med urtebolde.

800 DKK

60 min

DSC_0337
gift Køb gavekort
Booking - Aqua spa
Booking