Dit besøg hos Great Northern

COVID-19
Det skal være en tryg og sikker oplevelse for både gæster og personale at komme på Great Northern. I den forbindelse er der en række tiltag og retningslinjer, som skal sikre os alle bedst muligt mod coronasmitte. Læs mere om vores forskellige tiltag og retningslinjer herunder.
Church Events Website (4)
Vigtigste retningslinjer

COVID-19

1. Bliv hjemme, hvis du er syg eller har symptomer
2. Vask hænder ofte
3. Hold afstand til andre gæster
4. Følg anvisningerne på skiltene og personalet
5. Benyt håndsprit ved alle ind- og udgange
6. Host og nys altid i ærmet eller lommetørklæde

Great Northern – Golfbane

Hvad er åbent på Great Northern?

Her finder du en oversigt over, hvilke faciliteter og afdelinger der er åbne på Great Northern. Da vi endnu ikke kender de endelige restriktioner i forbindelse med coronapas, forsamlingsforbud, afstandskrav mm., anbefaler vi, at du løbende holder øje med vores hjemmeside, som vi opdaterer i henhold til myndighedernes retningslinjer.
Golfbaner:
Baneservice
Åben
Åben
Hotel:
15 værelser
Åben
-
Restaurant:
Maks. 10 personer
LUKKET FOR SPISNING
Kræver coronapas + Bordreservation
Behandlinger
Kræver Coronapas
ÅBEN
-
Spa:
Lukket
Træning - Udendørs:
Åben
Træning - Indendørs:
Kræver Coronapas
Åben
-
Omklædning:
Åben
Restaurant EAT – Kerteminde
FAQ - Generelt

Skal jeg fremvise gyldigt coronapas når jeg besøger Great Northern?
- Myndighederne kræver, at man som gæst skal fremvise en negativ coronatest sammen med gyldigt ID, ved visse aktiviteter hos Great Northern. Coronapas skal fremvises hvis du har booket en behandling og hvis du ønsker at besøge Restaurant EAT - gælder kun indendørs servering. Testen må højst være 72 timer gammerl ved ankomst, og den skal kunne fremvises digitalt eller på papir. Alle gæster fra 15 år skal medbringe en negativ test.


Hvordan kan man bevæge sig rundt på Great Northern?
- I takt med myndighedernes restriktioner er det pt. kun muligt at opholde indendørs i begrænsede områder - eller på sit hotelværelse hos Great Northern. Restauranten har åbent for spisende gæster. Det er tilladt med korte ophold i receptionen v. check-in, check-out og andre forespørgsler. Toiletter kan anvendes. Alle andre indendørsfaciliteter er som udgangspunkt lukket for offentligt adgang.


Kan man afholde møder og konferencer hos Great Northern?
- Det er muligt at afholde møder for maks. 10 personer. Vi har sørget for rigeligt med plads til jer, samt mulighed for forplejning i lukket lokale - som støder op til jeres mødelokale. Det er ligeledes muligt at inkludere restauranten i jeres besøg. Henvend jer endelig med jeres forespørgsel og vi vil hjælpe jer med at skabe unikke rammer for jeres forestående møde.


Jeg skal spille golf - kan jeg klæde om hos Great Northern?
- Det er desværre ikke muligt at anvende vores omklædningsrum i denne periode, da restriktionerne ikke tillader dette. Vi anbefaler derfor at du kommer omklædt, hvis du ikke har et hotelværelse i forbindelse med et ophold.


Kan jeg besøge Great Northern Spa under mit ophold?
- Great Northern Spa holder lukket grundet myndighedernes restriktioner - vi håber på, at kunne åbne igen fra den 21. maj 2021. Der vil dog åbnes for behandlinger fra den 08. april 2021 - dog kun med forudbestilling.

FAQ - Coronatest

Skal jeg vise en negativ coronatest for at besøge Great Northern?
- Du skal kun fremvise Coronapas/negativ test, hvis du besøger Great Northern i forbindelse med en behandling, eller i forbindelse med restaurant besøg fra den 21. april 2021 - gælder kun indendørsservering. Testen må højst være 72 timer gammerl ved ankomst, og den skal kunne fremvises digitalt eller på papir. Alle gæster fra 15 år skal medbringe en negativ test.


Hvilken form for test kan jeg bruge?
- Både PCR-test og hurtigtest (antigentest) er godkendt. Der skal medbringes dokumentation for testresultatet, enten fysisk eller digitalt.


Kan jeg komme ind, hvis jeg har afsluttet mit vaccinationsprogram?
- Ja. Et afsluttet vaccinationsforløb er gældende på lige fod med en negativ coronatest - dog først 14 dage efter endt vaccinationsforløb.


Hvornår skal jeg vise den negative test?
- Vi tjekker din coronatest i receptionen, når du ankommer til Great Northern.


Skal testen være under 72 timer gammel under hele mit besøg?
- Den negative test skal være under 72 timer gammel på ankomsttidspunktet i receptionen.


Jeg har haft corona. Kan jeg bruge det som dokumentation?
- Hvis du har været testet positiv for coronavirus skal du kunne dokumentere en positiv coronatest. der er mindst 14 dage og højst 12 uger gammel på ankomsttidspunktet..

FAQ - Restaurant

Holder restauranten åbent for servering?
- Ja. Restaurant EAT holder åbent alle ugens dage fra 11:30-22:00. Kræver fremvisning af gyldigt coronapas. Hertil kræves der frem til den 17.05.2021 bordreservation inden ankomst. Kravene er ikke gældende for udendørsservering.


Jeg har booket "greenfee" til Great Northern - er der mulighed for forplejning?
- Ja. Du kan både nyde udsigten og velsmagende retter hos Restaurant EAT - eller benytte dig af vores baneservicevogn, som kører rundt på hele anlægget.


Hvornår åbner Restaurant EAT for besøgende igen?
- Restaurant EAT har allerede nu åbent for besøgende alle ugens dage fra 11:30-22:00.


Jeg ønsker at holde et mindre møde hos Great Northern - kan vi det, med forplejning?
- Ja. Vi har sørget for unikke rammer til dig og dine meddeltagere. Her får i et elegant mødelokale - med tilstødende loungelokale, så vi kan servicere jer bedst muligt efter jeres ønsker og behov. Kontakt os gerne for mere info om vores mødefaciliteter og koncepter. Maden kan serveres i lokalet, men også nydes i restauranten - sidstnævnte kræver dog fremvisning af coronapas, samt bordreservation.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL DIT BESØG?
KONTAKT OS

Vi ved at disse tider er præget af omskiftelighed og restriktioner. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med dine eventuelle spørgsmål.

Ønsker du hjælp til din booking, eller svar på eventuelle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og guide dig hele vejen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  WBJWW1741jpg_lo-res
  gift Køb gavekort

   Booking - Aqua spa

    Booking