Dit besøg hos Great Northern

COVID-19
Det skal være en tryg og sikker oplevelse for både gæster og personale at komme på Great Northern. I den forbindelse er der en række tiltag og retningslinjer, som skal sikre os alle bedst muligt mod coronasmitte. Læs mere om vores forskellige tiltag og retningslinjer herunder.
Church Events Website (4)
Vigtigste retningslinjer

COVID-19

1. Bliv hjemme, hvis du er syg eller har symptomer
2. Vask hænder ofte
3. Hold afstand til andre gæster
4. Følg anvisningerne på skiltene og personalet
5. Benyt håndsprit ved alle ind- og udgange
6. Host og nys altid i ærmet eller lommetørklæde

Great Northern – Golfbane

Hvad er åbent på Great Northern?

Her finder du en oversigt over, hvilke faciliteter og afdelinger der er åbne på Great Northern. Da vi endnu ikke kender de endelige restriktioner i forbindelse med coronapas, forsamlingsforbud, afstandskrav mm., anbefaler vi, at du løbende holder øje med vores hjemmeside, som vi opdaterer i henhold til myndighedernes retningslinjer.
Golfbaner:
Baneservice
Åben
Åben
Hotel:
Kræver Coronapas
Åben
-
Restaurant:
Maks. 25 personer
ÅBEN
Kræver Coronapas
Behandlinger
Kræver Coronapas
ÅBEN
-
Spa:
Kræver Coronapas
ÅBEN
-
Træning - Udendørs:
ÅBEN
Træning - Indendørs:
Kræver Coronapas
Åben
-
Omklædning:
Begrænset antal
Åben
-
Restaurant EAT – Kerteminde
FAQ - Generelt

Skal jeg fremvise gyldigt coronapas når jeg besøger Great Northern?
- Myndighederne kræver, at man som gæst skal fremvise coronapas samt gyldigt ID, ved visse aktiviteter hos Great Northern. Coronapas skal fremvises hvis du ønsker at besøge Great Northern Spa og Restaurant EAT - gælder kun indendørs servering. Testen må højst være 72 (PCR-test 96 timer, red.) timer gammel ved ankomst, og den skal kunne fremvises digitalt eller på papir. Alle gæster fra 15 år skal medbringe en negativ test. Ud fra et forsigtighedsprincip, samt vores gæsters og personales tryghed, foreholder vi retten til at afvise gæster uden gyldigt Coronapas.


Hvordan kan man bevæge sig rundt på Great Northern?
- I takt med seneste genåbningsplan, er alle afdelinger åbne - inkl. Great Northern Spa. Det kræves dog fortsat, at man bærer mundbind indendørs - med undtagelse af, når man af siddende.


Kan man afholde møder og konferencer hos Great Northern?
- Ja. Det er muligt at afholde møder for maks. 10 personer. Vi har sørget for rigeligt med plads til jer, samt mulighed for forplejning i lukket lokale. Det er ligeledes muligt at inkludere restauranten i jeres besøg. Henvend jer endelig med jeres forespørgsel og vi vil hjælpe jer med at skabe unikke rammer for jeres arrangement.


Jeg skal spille golf - kan jeg klæde om hos Great Northern?
- Ja. Det er igen muligt at anvende alle vores omklædningsfaciliteter. Der er dog begrænsning på antallet af tilladte gæster i hvert rum - se skiltene på dørene. Vi anbefaler dog fortsat at man, hvis muligt, ankommer omklædt til ens golfrunde, samt kun opholder sig kortvarigt i omklædningsrummene.


Kan jeg besøge Great Northern Spa under mit ophold?
- Ja. Great Northern Spa genåbnede den 17/05 2021. Der kræves dog forudgående booking af både Aqua Spa, behandlinger mm. Der kræves ligeledes fremvisning af coronapas ved ankomst.

FAQ - Coronatest

Skal jeg vise en negativ coronatest for at besøge Great Northern?
- Du skal kun fremvise Coronapas, hvis du planlægger at besøge; Great Northern Spa, Restaurant EAT, Yoga Studio, Hotel eller modtage undervisning indendørs. Testen må højst være 72 timer (PCR-test 96 timer, red.) gammel ved ankomst. Alle gæster fra 15 år skal medbringe en negativ test. Ud fra et forsigtighedsprincip, samt vores gæsters og personales tryghed, foreholder vi retten til at afvise gæster uden gyldigt coronapas.


Hvilken form for test kan jeg bruge?
- Både PCR-test og hurtigtest (antigentest) er godkendt. Der skal medbringes dokumentation for testresultatet, enten fysisk eller digitalt.


Kan jeg komme ind, hvis jeg har afsluttet mit vaccinationsprogram?
- Ja. Et afsluttet vaccinationsforløb er gældende på lige fod med en negativ coronatest - dog først 14 dage efter endt vaccinationsforløb.


Hvornår skal jeg vise den negative test?
- Vi beder pænt om fremvisning af din Coronatest i receptionen ved check-in, samt i receptionen hos Great Northern Spa.


Skal testen være under 72 timer gammel under hele mit besøg?
- Den negative test skal blot være under 72 (PCR-test 96 timer, red.) timer gammel på ankomsttidspunktet for dit besøg.


Jeg har haft corona. Kan jeg bruge det som dokumentation?
- Hvis du har været testet positiv for coronavirus skal du kunne dokumentere en positiv coronatest. der er mindst 14 dage og højst 12 uger gammel på ankomsttidspunktet - dette vil ligeledes fremgå af dit coronapas i "MinSundhed".

FAQ - Restaurant

Holder restauranten åbent for servering?
- Ja. Restaurant EAT holder åbent alle ugens dage fra 11:30-22:00. Kræver fremvisning af gyldigt Coronapas. Krav om Coronapas er ikke gældende for udendørsservering.


Jeg har booket "greenfee" til Great Northern - er der mulighed for forplejning?
- Ja. Du kan både nyde udsigten og velsmagende retter hos Restaurant EAT - eller benytte dig af vores baneservicevogn, som kører rundt på hele anlægget.


Jeg ønsker at holde et mindre møde hos Great Northern - kan vi det, med forplejning?
- Ja. Vi har sørget for unikke rammer til dig og dine meddeltagere. Her får i et elegant mødelokale - med tilstødende loungelokale, så vi kan servicere jer bedst muligt efter jeres ønsker og behov. Kontakt os gerne for mere info om vores mødefaciliteter og koncepter. Maden kan serveres i lokalet, men også nydes i restauranten - sidstnævnte kræver dog fremvisning af Coronapas.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL DIT BESØG?
KONTAKT OS

Vi ved at disse tider er præget af omskiftelighed og restriktioner. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med dine eventuelle spørgsmål.

Ønsker du hjælp til din booking, eller svar på eventuelle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og guide dig hele vejen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  WBJWW1741jpg_lo-res
  gift Køb gavekort

   Booking - Aqua spa

    Booking