GREAT NORTHERN CHALLENGE

Great Northern byder velkommen til golfoplevelser i særklasse, når etablerede professionelle og de største danske golftalenter dyster side om side ved årets Great Northern Challenge. Turneringen bliver større end nogensinde og bliver i samme ombæring en officiel del af den professionelle ECCO Tour. Hertil kommer et nyt og eksklusivt Pro/Am og hospitality koncept.
11
3
dage
54
huller
72
spillere

THE STORY

Great Northern Challenge er en professionel golfturnering i Kerteminde, som byder på golfoplevelser i international topklasse. Den første turnering blev afholdt i 2019 som en én-dags turnering, med Nicolai Højgaard som vinder. I 2021 udvides turneringen til tre dage og bliver i samme ombæring en officiel del af den professionelle ECCO Tour. Great Northern Challenge udspringer fra et ønske om at skabe en attraktiv, underholdende og tilbagevendende proturnering - som samtidig kan spille en aktiv rolle i udviklingen af danske golftalenter. Ambitionen med Great Northern Challenge er, at turneringen løbende udvikles, med et klart mål om at danne rammerne for store internationale golfturneringer i fremtiden.
Praktisk Info
Dato
15.-17. Sept 2021
Entre
Gratis
Parkering
Gratis
Tirsdag den 14. September
Prøverunder
- lukket for tilskuere
Onsdag den 15. September
1. Runde & Pro/Am
- gratis entre for tilskuere
Torsdag den 16. September
2. Runde
- gratis entre for tilskuere
Fredag den 17. September
Finalerunde
- gratis entre for tilskuere
Great Northern – Golfbane i Danmark

The Tournament

Great Northern Challenge er en turnering for professionelle golfspillere, hvor der spilles 54 hullers slagspil over tre dage. Turneringen består af et felt på i alt 72 professionelle spillere, som dyster om en samlet præmiesum på en halv million danske kroner - samt verdensranglistepoint til Official World Golf Ranking. Turneringsformatet for de professionelle er 54 hullers slagspil - med cut efter 2. runde. De 36 bedst placerede spillere efter 2. runde kvalificerer sig til finalerunden på sidste dagen. Sideløbende med den professionelle turnering afvikles en unik Pro/Am turnering - hvor de bedst placerede amatører bliver en aktiv del af 2. runden ved Great Northern Challenge.
Turneringsoversigt
15. September
72 spillere + Pro/Am Finale
1. Runde
Tee off - 07:30
16. September
Cut til finalerunde
2. Runde
Tee off - 07:30
17. September
36 Spillere
Finalerunde
Tee off - 09:00
Restaurant EAT

SPONSOR & HOSPITALITY (UDSOLGT)

Bliv en del af Great Northern Challenge! Great Northern Challenge tilbyder et unikt hospitality koncept, som inkluderer én hel dag fyldt med eksklusive oplevelser, underholdning og golfoplevelser i international særklasse. Konceptet tager afsæt i en unik amatørturnering, hvor alle hold deltager i Pro/Am finalen. Finalen afvikles som en aktiv del af 2. runden ved Great Northern Challenge - hvor amatører og professionelle spiller side om side. Hospitality konceptet udbydes som 36 eksklusive pakker a 2 personer – perfekt til både virksomheder, netværk og den kvalitetsbevidste oplevelsesrejsende.
SPONSORPAKKE
- 36 eksklusive pakker (2 pers. per hold)
Pro/Am Golfturnering
Morgenmad
Frokost
3-retters aftenmenu inkl. vinmenu
Spa & Wellness
Thomas Bjørn Clinic & Talk
Intimkoncert med Lis Sørensen
Stort præmiebord
850_3811
850_3898-Edit
DSC_3036
gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER