ECCO TOUR 2022

Great Northern Challenge

SE STARTLISTEN
1235 (3)

ECCO TOUR 2022

Great Northern Challenge

Great Northern Challenge er en turnering for professionelle golfspillere, hvor der spilles 54 hullers slagspil over tre dage. Turneringen består af et felt på i alt 72 professionelle spillere, som dyster om en samlet præmiesum på 500.000 danske kroner - samt ranglistepoint til Official World Golf Ranking.

Turneringsformatet for de professionelle er 54 hullers slagspil - med cut efter 2. runde.
De 36 bedst placerede spillere efter 2. runde kvalificerer sig til finalerunden på sidste dagen. Sideløbende med den professionelle turnering afvikles en unik Pro/Am turnering - hvor de bedst placerede amatører bliver en aktiv del af 2. runden ved Great Northern Challenge.

21. september 2022
1. Runde
- Gratis entre for tilskuere
22. september 2022
2. Runde
- Gratis entre for tilskuere
23. september 2022
Finalerunde
- Gratis entre for tilskuere

TURNERINGEN

Great Northern Challenge er en professionel golfturnering i Kerteminde, som byder på golfoplevelser i international topklasse. Den første turnering blev afholdt i 2019 som en én-dags turnering, med Nicolai Højgaard som vinder. I 2021 blev turneringen udvidet til tre dage og bliver i samme ombæring en officiel del af den professionelle ECCO Tour. Great Northern Challenge udspringer fra et ønske om at skabe en attraktiv, underholdende og tilbagevendende proturnering - som samtidig kan spille en aktiv rolle i udviklingen af danske golftalenter. Ambitionen med Great Northern Challenge er, at turneringen løbende udvikles, med et klart mål om at danne rammerne for store internationale golfturneringer i fremtiden.
LÆS MERE OM "ECCO TOUR"

Great Northern Challenge 2022

Sponsor & Hospitality

Bliv en del af øjeblikket og få en unik golfoplevelse med Great Northern Challenge.
36 eksklusive Pro-Am hold med masser af VIP hospitality & underholdning, samt golfoplevelser i international topklasse.

Konceptet tager afsæt i en unik amatørturnering, hvor alle hold deltager i Pro/Am finalen.
Finalen afvikles som en aktiv del af 1. runde ved Great Northern Challenge - hvor amatører og professionelle spiller side om side. En unik oplevelse for både virksomheder, netværk og den kvalitetsbevidste oplevelsesrejsende.

gift Bestil Gavekort

    Booking - Aqua spa

      BEHANDLINGER & OPLEVELSER