GREAT NORTHERN BRUNCH

Lørdag & søndag - Kl. 08:00-11:00

250 DKK

GREAT NORTHERN BRUNCH

Start dagen ud i de mest fantastiske rammer, når Restaurant EAT slår dørene op til brunch for alle – hver lørdag og søndag.

 


EN FANTASTISK START PÅ DAGEN I UNIKKE OMGIVELSER

Hos Restaurant EAT byder vi hver weekend på brunchbuffet mellem kl. 08-11, i smukke og inspirerende omgivelser midt i den Nordfynske natur. Her vil du kunne nyde et varieret udvalg af brunchretter, med fokus på de bedste råvarer og den gode smag.

Great Northern Brunch er en kombination af klassiske brunchretter, som f.eks. røræg, bacon, pølser, yoghurt, frugt mm. kombineret med sæsonens bedste råvarer, hjemmelavede marmelader og meget mere.

Derudover kan du altid nyde godt at vores friskbagte brød, smørbagte croissanter, forskellige juicer – og ikke mindst kaffe og te til at varme sig på.

Nyd den unikke udsigt udover det kuperede landskab, de omkringlæggende søer og det maleriske Sybergland. Unikke rammer for en perfekt start på dagen eller afslutning på weekenden.

Pris pr. person – 250 DKK

Booking & Spørgsmål:
Email – eat@greatnorthern.dk
Telefon – +45 33 60 40 66

OBS! Husk at du også kan kombinere vores Great Northern Brunch, med adgang til Great Northern Spa – læs mere omkring de forskellige events lige her:

Vi glæder os til at se dig,
– EAT

GREAT NORTHERN BRUNCH
gift Køb gavekort